agabass Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale słodkie te twije szczawiorki kofane Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dziekuje wszystkim za pamiec o mnie i mojej galerii ;) Pstryknelam kilka zdjec, niebawem postaram sie je wkleic ( jak imageshack nie odmowi mi wspolpracy...) Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 i ja czekam:) na zabe nie zwalaj, bardzo ladnie dzis chodzi;) Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Komu zaba chodzi - temu chodzi... U mnie lezy plackiem i skrzeczy.... i kijem tez mi prosze nie grozic ! :razz: Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 U mnie tyż jakiś francuz żabie nóżki uciął :lol: Dobrze że miałam 1 grafikę i filmiki bo diabła bym dostała;) Ale śliczne kluchy. Jak ci się zaczną chować to będziesz miała zabawę Z chowaniem to mi się kojarzy ... ech lepiej nie opisuję jak się złośliwie schował szczeniol Quote
tamiczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Honey'] Ale sie przyssało:evil_lol: Ją to nie boli jak tak ciągną :lol: :lol: Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ameliace napisał(a):U mnie tyż jakiś francuz żabie nóżki uciął :lol: Dobrze że miałam 1 grafikę i filmiki bo diabła bym dostała;) Z chowaniem to mi się kojarzy ... ech lepiej nie opisuję jak się złośliwie schował szczeniol Opisz, opisz... ku przestrodze ;) Quote
tamiczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Honey'] Patrz Honey on już wyprostował ten ogon jak do stójki jakby chciał swojego brata/siostre wystawić:lol: :lol: jeszcze mu tylko łapki brakuje Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dobra, opiszę Szczeniaki znajomych mając 2 miesiące były strasznie żywotne. Mój ulubiony Bonzo był małym odkrywcą. Pewnego ranka szczeniąt nie było 7 lecz 6 :lol: Po całym dniu szukania i myślenia że zaginął na amen, przy rozkładaniu łóżka znaleziono go.. w pościeli. Głodny o dziwo nie był ale później całą noc biegał w kółko po kojcu w kuchni ;) Bozula obecnie jest w Gorzowie.... Chciałabym go zobaczyć bo był słodki :p Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :loveu::loveu::loveu:siem zakoffałam Kurcze jak one szybko rosną:crazyeye: Quote
anka11 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 śliczne kłapouszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko zaściskać na śmierć :diabloti: :D:D Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Honey'] co za wybitne uzytki! funkcje rozwojowe na komende, i juz stojka w gniezdzie:loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:siem zakoffałam Kurcze jak one szybko rosną:crazyeye: Oj szybko... a dzisiaj skonczyly dopiero 14 dni :) Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 wiq napisał(a):co za wybitne uzytki! funkcje rozwojowe na komende, i juz stojka w gniezdzie:loveu::loveu::loveu: Geny, moja droga, geny :evil_lol: Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 jakie piękne kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu: nic, tylko schrupać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ameliace napisał(a): Dobra, opiszę Szczeniaki znajomych mając 2 miesiące były strasznie żywotne. Mój ulubiony Bonzo był małym odkrywcą. Pewnego ranka szczeniąt nie było 7 lecz 6 :lol: Po całym dniu szukania i myślenia że zaginął na amen, przy rozkładaniu łóżka znaleziono go.. w pościeli. Głodny o dziwo nie był ale później całą noc biegał w kółko po kojcu w kuchni ;) Bozula obecnie jest w Gorzowie.... Chciałabym go zobaczyć bo był słodki :p :lol: :lol: :lol: Powiedz jeszcze co to za rasa ? Quote
Honey Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Moniś napisał(a):jakie piękne kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu: nic, tylko schrupać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tak, schrupac, byle szybko - zanim podrosna i zaczna broic :razz: :lol: Quote
Recommended Posts