Nesuniaaa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Niby na sierść, ale na psy nie reaguje.. Najgorzej mam z kotami i konmi.. Konno jeżdże, ale tylko w tereny, gdzie "nie wdycham"tych wszystkich końskich pyłków,a do kotów się za to nie zbliże, bo bym się udusiła.. Quote
KaRa_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Honey napisał(a):Tego sie domyslilam ;) Zdarza sie... PS. a jak tam dziura w materacu ? Dziura sie naszczescie nie powieksza gdyz zaczelam skladac lozko odrazu po wstaniu z lozka:razz: . A co do genetyki to moze jest to sprezone z plcia? Albo jest to cecha heterozygotyczna? Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Honey napisał(a): dwa heterozygotyczne osobniki, No wiesz ! Żeby się od razu wyrażać ... :evil_lol: Śliczne są te małe kluchy :loveu: Quote
Honey Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No wiesz ! Żeby się od razu wyrażać ... :evil_lol: Śliczne są te małe kluchy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 coz za wglad o genetyce:P no wlasnie, moze z tym umaczszeniem jest tak, jak z szylkretowymi kotami?;) tylko samiczki;) Quote
Honey Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 wiq napisał(a):coz za wglad o genetyce:P no wlasnie, moze z tym umaczszeniem jest tak, jak z szylkretowymi kotami?;) tylko samiczki;) Hm... kto wie?... ;) Quote
gonek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):I oto mamy nową terminologię polskojęzyczną. Braki mogą być "normalne" albo "herkowe" :klacz: Podoba mi się :cool1: prawda że łatwiejsze niż szarbonęęę ;) konie są hreczkowate to psy herkowe abo herkowate mogą być ;-) Honey napisał(a):A poniewaz nie daje mi to spokoju, juz mam zaplanowene, ze samcem po Herce pokryje jasna suke, wlasnie po to, by zobaczyc co sie bedzie dzialo z umaszczeniem. Ale zeby sie tego dowiedziec, musze jeszcze kilka lat poczekac..... Ale czy Herka zdaje sobie sprawę ze swojej misji w kolorze?:evil_lol: Powinna byc powoli uświadamiana.... Honey a tak w ogóle to skąd pomysł na overniaczka ci się wziął? Tzn jak je na swej 'psiej drodze' napotkałaś?:p A scurki to chyba niedługo oczęta otworzą? Quote
Rauni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 KaRa_TC napisał(a):Znaczy spaniel jest taki jak Sharon czyli z bialego sie szary zrobil,ale na jegon dlugiej siersci to lepiej wyglada. Ale juz mowie,ze to nie bylo planowane krycie;) Znaczy przypuszczam, że spaniel w takim razie też niebieski :) czyli czarno-biały z mocnym przesianiem. Quote
Honey Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Rauni napisał(a):Znaczy przypuszczam, że spaniel w takim razie też niebieski :) czyli czarno-biały z mocnym przesianiem. No wlasnie Rauni, wytlumacz im, bo tu niektore osoby ( :cool3: ) nie wierza mi, ze bywaja niebieskie psy :evil_lol: Quote
Honey Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Gonek, "scurki" po skonczeniu 10 dni otworzyly slepia i to wszystkie, jak na komende ! :crazyeye: Quote
gonek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey napisał(a):Gonek, "scurki" po skonczeniu 10 dni otworzyly slepia i to wszystkie, jak na komende ! :crazyeye: Ooo a gdzie dokumentacja fotograficzna???:modla: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 i te slepka maja takie fajne.. niebieskie?...:lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 gonek napisał(a):Ooo a gdzie dokumentacja fotograficzna???:modla: Nie ma i nie bedzie ;) Nie moge im przeciez w te ledwo otwarte slepka lampa blyskac... (a sa zbyt ruchliwe, by bez lampy cokolwiek wyszlo) Za kilka dni robienie zdjec zostanie wznowione ! A maluszki nie dosc, ze maja juz otwarte oczka, to komicznie poszczekuja, laza jak pijane po calym kojcu, przewracajac sie jeszcze co chwile, no i rosna i sie wybarwiaja. Jedne beda bardziej inne mniej dropiate. Dzis 12 dzien ich zycia :loveu: Quote
gonek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No tak, nie pomyślałam że nowe oczka trzeba szanować ;-) No to czekam grzecznie i cierpliwie ;-) Hehe niedługo zaczną brykać na całego, i wtedy będziesz je pewnie co 5 minut liczyła :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Honey']No wlasnie Rauni, wytlumacz im, bo tu niektore osoby ( :cool3: ) nie wierza mi, ze bywaja niebieskie psy :evil_lol: :mad::mad::mad::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Honey']Gonek, "scurki" po skonczeniu 10 dni otworzyly slepia i to wszystkie, jak na komende ! :crazyeye:o masz , chciały zobaczyć co to za osobnik się nad nimi pastwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zartowałam......paaaaa lece do pracy:p Quote
an3czka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kasia czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia:loveu: Matko co się z znowu z Dogo dzieje?:roll: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='an3czka']Kasia czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia:loveu: Matko co się z znowu z Dogo dzieje?:roll: Dzieki Aneczko, ze pomimo zabiegania chwilke czasu znalazlas, zeby do mnie zerknac ;) Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o masz , chciały zobaczyć co to za osobnik się nad nimi pastwi:evil_lol::evil_lol: Taaa .... i dziwie sie, ze jak zobaczyly, to tych oczek natychmiast znowu nie zamknely :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 gonek napisał(a):No tak, nie pomyślałam że nowe oczka trzeba szanować ;-) No to czekam grzecznie i cierpliwie ;-) Hehe niedługo zaczną brykać na całego, i wtedy będziesz je pewnie co 5 minut liczyła:Dog_run: :evil_lol: Gonek - nie strasz ! Dopiero co pozbylam sie obsesji liczenia ich co chwile ;) , a ty mi mowisz, ze znowu bede musiala zaczac... :evil_lol: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 mnie sie wydaje, ze za chwile bedziesz im chciala wszczepic nadajniki gps, a nie wyzbywala sie checi liczenia:evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='wiq']mnie sie wydaje, ze za chwile bedziesz im chciala wszczepic nadajniki gps, a nie wyzbywala sie checi liczenia:evil_lol::evil_lol: Nie kracz...:razz: :evil_lol: ( bo wykraczesz ) A tak serio- za jakies dwa tygodnie to ja bede miala naprawde wesolo.... A za cztery... :roll: Quote
sylrwia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey napisał(a):Gonek, "scurki" po skonczeniu 10 dni otworzyly slepia i to wszystkie, jak na komende ! :crazyeye: Oj ja chyba do TOZ-u powinnam szepnąć słówko. Ty tam jakieś koszary wojskowe masz a nie spokojny dom dla maluchów. Rodza sie prawie na komendę, otwierają oczy na komende:evil_lol: Quote
Honey Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 sylrwia napisał(a):Oj ja chyba do TOZ-u powinnam szepnąć słówko. Ty tam jakieś koszary wojskowe masz a nie spokojny dom dla maluchów. Rodza sie prawie na komendę, otwierają oczy na komende:evil_lol: A tam zaraz koszary wojskowe, ale.. Ordnung muss sein ! :evil_lol: Mam nadzieje, ze szkolic sie tez tak beda - szybko i "na komende" :razz: :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 bosz ...takie małe i już musztra:razz: Quote
Nesuniaaa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Honey, w jakiej sieci masz telefon? Wrr u nas na osiedlu nie ma zasiegu orange, bo nadajnik padł :angryy: U Was wszystko chodzi normalnie? Quote
Recommended Posts