wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 oszfak! jaki slodziak:loveu::loveu::loveu: i ten jezyczek w trabke...:loveu::loveu: Quote
an3czka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Honey']Dzieki Alu za taki piekny bukiet! :loveu: :loveu: :loveu: A ja wkleilam prezencik sobie na strone i w ten sposob Wam go tu pokaze :) TA DAM.... oto.... CADEAU ! : Czy widzicie, gdzie on ma ta urocza czarna latke ?! :evil_lol: Kasiu STO LAT!:drinking: Matko, ale to słodziuńkie stworzonko. A ten pynio z jęzorkiem - :loveu: :loveu: :loveu: Łatka jest boska:lol: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu STO LAT!:drinking: Matko, ale to słodziuńkie stworzonko. A ten pynio z jęzorkiem - :loveu: :loveu: :loveu: Łatka jest boska:lol: Aniu, sto to stanowczo za duzo ! Ale dziekuje ! :loveu: Quote
sylrwia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kasiu:BIG::BIG: zawsze domu pełnego roześmianych mordek i szalejących ze szczęścia ogonków.:laola: Quote
Nugatowa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Honey']Dzieki Alu za taki piekny bukiet! :loveu: :loveu: :loveu: A ja wkleilam prezencik sobie na strone i w ten sposob Wam go tu pokaze :) TA DAM.... oto.... CADEAU ! : Czy widzicie, gdzie on ma ta urocza czarna latke ?! :evil_lol: Ło jejku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No to ładny prezencik :eviltong: :eviltong: Hehehehe Widzę ze troszkę moich pomysłów na imionka zostało wykorzystanych :loveu: :multi: :multi: :multi: Da się przewidzieć że: Mysliwy będzie postawnym samcem dość niezależnym jak to mysliwy ale niezwykle oddany swym właścicelom :cool3: Czampionik bedzię szalał na wystawach a wdomu będzie poćiesznym lalusiem :loveu: :loveu: No a Prezencik będzie sprawiał same niespodzianki :evil_lol: :cool3: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='sylrwia']Kasiu:BIG::BIG: zawsze domu pełnego roześmianych mordek i szalejących ze szczęścia ogonków.:laola: Bardzo dziekuje za pamiec ! :loveu: I za zyczenia, choc tych ogonkow to chwilowo mam ..hmm.. bardzo duzo :lol: Quote
Vogue Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Troche pozno.... ale :laola::laola: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN:buzi: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nugatowa napisał(a):Ło jejku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No to ładny prezencik :eviltong: :eviltong: Hehehehe Widzę ze troszkę moich pomysłów na imionka zostało wykorzystanych :loveu: :multi: :multi: :multi: Da się przewidzieć że: Mysliwy będzie postawnym samcem dość niezależnym jak to mysliwy ale niezwykle oddany swym właścicelom :cool3: Czampionik bedzię szalał na wystawach a wdomu będzie poćiesznym lalusiem :loveu: :loveu: No a Prezencik będzie sprawiał same niespodzianki :evil_lol: :cool3: A pewnie, ze zostaly wykorzystane ! Karat jak brylant bedzie blyszczal, Clair bedzie czysta i jasna panienka , a kaszmir bedzie milusi i mieciutki, ze o ulubiencu juz nie wspomne ;) Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Vogue']Troche pozno.... ale :laola::laola: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN:buzi: Vouge, dzien sie jeszcze nie skonczyl ! Dziekuje !! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To ja pismem obrazkowym :) Shrek mówił, że ogry mają warstwy. Ludzie też mają warstwy i góry mają warstwy i nawet życie ma warstwy życzę Ci, żebyś wśród nich zawsze znalazła tą swoją - najpięknięjszą. A skoro o pięknie mowa... Czasem piękno, jak szczęście, skrywa się za rogiem życzę Ci, żebyś zawsze umiała je dostrzeć i docenić. Dostrzec tak, jak dostrzega się pojedynczy promień światła w ciemności Z najlepszymi życzeniami wręczam jeszcze kwiatka Wszystkiego naj! naj! Marysia z Uną Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To ja pismem obrazkowym :) Shrek mówił, że ogry mają warstwy. Ludzie też mają warstwy i góry mają warstwy i nawet życie ma warstwy życzę Ci, żebyś wśród nich zawsze znalazła tą swoją - najpięknięjszą. A skoro o pięknie mowa... Czasem piękno, jak szczęście, skrywa się za rogiem życzę Ci, żebyś zawsze umiała je dostrzeć i docenić. Dostrzec tak, jak dostrzega się pojedynczy promień światła w ciemności Z najlepszymi życzeniami wręczam jeszcze kwiatka Wszystkiego naj! naj! Marysia z Uną Dziekuje Marysiu, to jedne z pieknieszych zyczen, ktore dzisiaj dostalam... :loveu: Zwlaszcza, ze okraszone Twoimi fotografiami :) Dziekuje ! Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kasiu - spełnienia wszystkich marzeń :buzi: Quote
Honey Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='aga1215']Kasiu - spełnienia wszystkich marzeń :buzi: Dziekuje Aga ! :loveu: Tak tu zagladam co chwile, bo siedze przy kompie i galerie szczeniakow robie. Jutro zamiast z imageshackiem walczyc, poprostu wstawie tu linka. Dobranoc ! :p Quote
tamiczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 KASIU!!!! Każdego Roku O Tej Samej Porze Każdy Ci Życzy Co Tylko Może Ja Korzystając Z Tej Sposobności Życzę Ci Szczęścia Wiele Radości To Tylko O Czym Marzysz By Sie Spełniło A To Co Kochasz By Twoje Było http://img168.imageshack.us/img168/4953/4fz4od9.jpg Quote
moth Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nie miałam mozliwości wejść tu wczoraj. Więc spóźnione, ale szczere: Wszystkiego NAJLEPSZEGO !! :Rose: Quote
Honey Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Moth, Haniu - dziekuje Wam serdecznie za pamiec i zyczenia :loveu: Quote
Honey Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Tamiczek, dzis rano tu zerknelam i ... tak cudnie kolorowo sie zrobilo ! :loveu: http://img168.imageshack.us/img168/4953/4fz4od9.jpg Dziekuje za te sliczne, rymowane, wierszowane i bajecznie kolorowe zyczenia !! :calus: Quote
Surprise Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zawsze jak tu zaglądam, to uśmiech ciśnie mi się na twarz :). Strasznie pocieszne masz te kluseczki! No i nie tylko kluseczki ;)) A piosenka to chyba evanscence-my immortal :roll: ;) No i spóźnione, ale bardzo szczere życzenia-wszystkiego,ale to wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, wspanialych przyjaciół, ociechy z dzieci, TZa, z całej psiej gromadki i duuużo zdrowia! :) :sweetCyb: :BIG: :tort: :drink1: :multi: Quote
tamiczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Surprise']Zawsze jak tu zaglądam, to uśmiech ciśnie mi się na twarz :). Strasznie pocieszne masz te kluseczki! No i nie tylko kluseczki ;)) A piosenka to chyba evanscence-my immortal :roll: ;) No i spóźnione, ale bardzo szczere życzenia-wszystkiego,ale to wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, wspanialych przyjaciół, ociechy z dzieci, TZa, z całej psiej gromadki i duuużo zdrowia! :) :sweetCyb: :BIG: :tort: :drink1: :multi: Suprpirse to dopiero surpirse !!!! Dzieki:eviltong: :multi: :loveu: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez weekend dogo-niet! Wszystkiego naj...naj... naj... Kasiu http://img138.imageshack.us/img138/1339/kwiatki1dfh0.jpg Quote
gonek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 http://rottweiler.chiensderace.com/images/races/braque_d'auvergne_2.jpg :D Quote
Honey Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='gonek']http://rottweiler.chiensderace.com/images/races/braque_d'auvergne_2.jpg :D To MALKO, pies klubowej skarbniczki, bardzo utytulowany (Elite A). A przy okazji - dziadek mojej BRUME :p (Amadeus jest do niego podobny) Quote
Honey Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Surprise, dziekuje za zyczenia i milo mi, ze zagladajac tu sie usmiechasz ! :loveu: Quote
Recommended Posts