Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Honey']Nie czarno - biale tylko.... NIEBIESKIE ! :evil_lol: ( będą, niebawem ;) ):razz:niebiewskie powiadasz;) Quote
Honey Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Sylrwia - oswiadczam krotko i definitywnie, ze sie nie da sfotografowac kazdego z kazdej strony i jeszcze tu wkleic. :shake: Sa zbyt zywe, energiczne i ruchliwe :lol: TO SE NE DA ! ;) Na pocieszenie wkleje Ci fotke pjawiajacych sie dropek, na razie na skorze. najlepiej widac je na brzuszku, na lapkach, tam gdzie malo siersci. A kluski - jak to kluski, wygladaja na razie podobnie jak trzy dni temu :razz: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :placz:a ja nie widze niebiewskich tylko carne ciapki Quote
gonek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Honey'] Ale fajne przyssawki :D :loveu: Honey ja się od tego wątku uzależniłam więc musisz się czasem odzywać mimo braku czasu! :evil_lol: Ps. Kiedyś pomyliłam Twoje psy z pointerami (pewnie nie ja jedna ;-) ) a teraz jak się napatrzyłam to widzę że to zupełnie inne psy :roll:, więc jak widzisz ten wątek ma również rolę edukacyjną :eviltong: Quote
Honey Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Ala - musisz skalibrowac dobrze monitor ! :evil_lol: Gonek - w zwiazku z Twoim uzaleznieniem ;) naprawde sie postaram, ale one jeszcze wciaz tak samo wygladaja :lol: A co do walorow edukacyjnych tej galerii - milo mi to slyszec :) A ponizej moj ulubieniec ( nawet takie ma imie - imiona juz na stronie ;) ) i inna "przyssawka" :razz: Quote
sylrwia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Oglądnełam maluchów zdjęcia na stronie fajnie, że każdy jest osobno szkoda tylko, że tylko główki:eviltong: Quote
Honey Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 sylrwia napisał(a):Oglądnełam maluchów zdjęcia na stronie fajnie, że każdy jest osobno szkoda tylko, że tylko główki:eviltong: Ach... zebys wiedziala ile trudu kosztowalo pstrykniecie tych glowek... :roll: Quote
sylrwia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Honey napisał(a):Ach... zebys wiedziala ile trudu kosztowalo pstrykniecie tych glowek... :roll: Doceniam:) ciesze się, że choć głowki sie udało ufocić;) Zdaje sobie sprawę, że jak będą większe to będzie to tym bardziej nie wykonalne bo będą się rozpełzać na boki:eviltong: :evil_lol: Quote
gonek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Super te portrety :loveu: Jakie ona mają śmieszne ucholce, takie 'kalpki' :wink::shiny: Honey który to ulubieniec? i dlaczego właśnie on?:lol: No i co tatuś i reszta bandy na nie 'powiedziała'?:razz: Quote
Honey Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 sylrwia napisał(a):Doceniam:) ciesze się, że choć głowki sie udało ufocić;) Zdaje sobie sprawę, że jak będą większe to będzie to tym bardziej nie wykonalne bo będą się rozpełzać na boki:eviltong: :evil_lol: Teraz pełzają ! A za tydzień będą gnać jak rącze rumaki :evil_lol: (nooo.. może za trzy tygodnie ;) ) Quote
Honey Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 gonek napisał(a):Super te portrety :loveu: Jakie ona mają śmieszne ucholce, takie 'kalpki' :wink::shiny: Honey który to ulubieniec? i dlaczego właśnie on?:lol: No i co tatuś i reszta bandy na nie 'powiedziała'?:razz: Ulubieniec to laciata krowka, jest sliczny, taki spokojny... od razu po urodzeniu wpadl mi w oko i juz zostal ;) Tatus wszedl, popatrzyl...i zbaraniał :evil_lol: Pewnie tez sie tylu nie spodziewal ;) A tak serio, to bedzie najlepszy kumpel do zabawy dla maluchow. Amadeus fantastycznie i delikatnie potrafi sie bawic z takimi parotygodniowymi szczeniakami. Widzialam jak sie z posokami bawil - cos niesamowitego!!! Reszta bandy trzymana jest z daleka, z Aycha na czele, bo ta by sobie najchetniej kilka wziela i sama wychowala :lol: Quote
Honey Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A to koszyk pełen francuskich słodkości : Quote
KaRa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Honey']A to koszyk pełen francuskich słodkości : Śliczne maluszki:loveu: :loveu: za pare dni to ta skrzyneczka bedzie za mała na tą bande:evil_lol: Quote
gonek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Honey']A to koszyk pełen francuskich słodkości : :eating::facelick::sabber: Zostawiasz sobie jakiegoś croissanta? :evil_lol: Quote
Honey Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 gonek napisał(a)::eating::facelick::sabber: Zostawiasz sobie jakiegoś croissanta? :evil_lol: Tak ! Ale "tylko" na 9 miesiecy... Quote
tamiczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Honey jak zwykle mniamusne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: moge sie zapytac co to za piosenka leci w tle twojej strony?? Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Honey']Teraz pełzają ! A za tydzień będą gnać jak rącze rumaki :evil_lol: (nooo.. może za trzy tygodnie ;) ):multi:hurrra będą racze rumaki:evil_lol: [quote name='Honey']A to koszyk pełen francuskich słodkości : :razz:mniammmmmm a mi ślinka pociekła Quote
bonita Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cudowności :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Quote
moth Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tamiczek'] moge sie zapytac co to za piosenka leci w tle twojej strony?? Mnie nie powiedziała. Zrobiłam małe śledztwo i .... wiem. :evil_lol: Nawet w tym topicu wkleiłam cały tekst. Miłego szukania. :eviltong: Quote
Rauni Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 moth napisał(a):Mnie nie powiedziała. Zrobiłam małe śledztwo i .... wiem. :evil_lol: Nawet w tym topicu wkleiłam cały tekst. Miłego szukania. :eviltong: A ja w ogóle nie słyszę żadnej piosenki... :( Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Honey napisał(a): Reszta bandy trzymana jest z daleka, z Aycha na czele, bo ta by sobie najchetniej kilka wziela i sama wychowala :lol: :grins: :grins: :grins: Śliczny ten przychówek :loveu: Quote
Recommended Posts