Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sylrwia - oswiadczam krotko i definitywnie, ze sie nie da sfotografowac kazdego z kazdej strony i jeszcze tu wkleic. :shake:
Sa zbyt zywe, energiczne i ruchliwe :lol:
TO SE NE DA ! ;)

Na pocieszenie wkleje Ci fotke pjawiajacych sie dropek, na razie na skorze. najlepiej widac je na brzuszku, na lapkach, tam gdzie malo siersci.

A kluski - jak to kluski, wygladaja na razie podobnie jak trzy dni temu :razz:

Posted

[quote name='Honey']

Ale fajne przyssawki :D :loveu:
Honey ja się od tego wątku uzależniłam więc musisz się czasem odzywać mimo braku czasu! :evil_lol:

Ps.
Kiedyś pomyliłam Twoje psy z pointerami (pewnie nie ja jedna ;-) ) a teraz jak się napatrzyłam to widzę że to zupełnie inne psy :roll:, więc jak widzisz ten wątek ma również rolę edukacyjną :eviltong:

Posted

Ala - musisz skalibrowac dobrze monitor ! :evil_lol:

Gonek - w zwiazku z Twoim uzaleznieniem ;) naprawde sie postaram, ale one jeszcze wciaz tak samo wygladaja :lol:
A co do walorow edukacyjnych tej galerii - milo mi to slyszec :)

A ponizej moj ulubieniec ( nawet takie ma imie - imiona juz na stronie ;) )

i inna "przyssawka" :razz:

Posted

sylrwia napisał(a):
Oglądnełam maluchów zdjęcia na stronie fajnie, że każdy jest osobno szkoda tylko, że tylko główki:eviltong:

Ach... zebys wiedziala ile trudu kosztowalo pstrykniecie tych glowek... :roll:

Posted

Honey napisał(a):
Ach... zebys wiedziala ile trudu kosztowalo pstrykniecie tych glowek... :roll:

Doceniam:) ciesze się, że choć głowki sie udało ufocić;) Zdaje sobie sprawę, że jak będą większe to będzie to tym bardziej nie wykonalne bo będą się rozpełzać na boki:eviltong: :evil_lol:

Posted

Super te portrety :loveu: Jakie ona mają śmieszne ucholce, takie 'kalpki' :wink::shiny:

Honey który to ulubieniec? i dlaczego właśnie on?:lol:

No i co tatuś i reszta bandy na nie 'powiedziała'?:razz:

Posted

sylrwia napisał(a):
Doceniam:) ciesze się, że choć głowki sie udało ufocić;) Zdaje sobie sprawę, że jak będą większe to będzie to tym bardziej nie wykonalne bo będą się rozpełzać na boki:eviltong: :evil_lol:

Teraz pełzają ! A za tydzień będą gnać jak rącze rumaki :evil_lol: (nooo.. może za trzy tygodnie ;) )

Posted

gonek napisał(a):
Super te portrety :loveu: Jakie ona mają śmieszne ucholce, takie 'kalpki' :wink::shiny:

Honey który to ulubieniec? i dlaczego właśnie on?:lol:

No i co tatuś i reszta bandy na nie 'powiedziała'?:razz:

Ulubieniec to laciata krowka, jest sliczny, taki spokojny... od razu po urodzeniu wpadl mi w oko i juz zostal ;)

Tatus wszedl, popatrzyl...i zbaraniał :evil_lol: Pewnie tez sie tylu nie spodziewal ;)
A tak serio, to bedzie najlepszy kumpel do zabawy dla maluchow. Amadeus fantastycznie i delikatnie potrafi sie bawic z takimi parotygodniowymi szczeniakami. Widzialam jak sie z posokami bawil - cos niesamowitego!!!

Reszta bandy trzymana jest z daleka, z Aycha na czele, bo ta by sobie najchetniej kilka wziela i sama wychowala :lol:

Posted

[quote name='Honey']A to koszyk pełen francuskich słodkości :

Śliczne maluszki:loveu: :loveu: za pare dni to ta skrzyneczka bedzie za mała na tą bande:evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Teraz pełzają ! A za tydzień będą gnać jak rącze rumaki :evil_lol: (nooo.. może za trzy tygodnie ;) ):multi:hurrra będą racze rumaki:evil_lol:

[quote name='Honey']A to koszyk pełen francuskich słodkości :

:razz:mniammmmmm a mi ślinka pociekła

Posted

[quote name='tamiczek']

moge sie zapytac co to za piosenka leci w tle twojej strony??

Mnie nie powiedziała. Zrobiłam małe śledztwo i .... wiem. :evil_lol: Nawet w tym topicu wkleiłam cały tekst. Miłego szukania. :eviltong:

Posted

moth napisał(a):
Mnie nie powiedziała. Zrobiłam małe śledztwo i .... wiem. :evil_lol: Nawet w tym topicu wkleiłam cały tekst. Miłego szukania. :eviltong:

A ja w ogóle nie słyszę żadnej piosenki... :(

Posted

Honey napisał(a):

Reszta bandy trzymana jest z daleka, z Aycha na czele, bo ta by sobie najchetniej kilka wziela i sama wychowala :lol:

:grins: :grins: :grins:

Śliczny ten przychówek :loveu: