Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Gratulacje :thumbs: Jak coś to z 5-7 możesz podrzucić bo mam tutaj taką mleczną krówke....Przyrost wagi szczeniat murowany ;) Pysia, ale nie obrosna przy tym takim dlugim wlosem ? :lol: Quote
sylrwia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey czy małe będą z ogonakami naturalnej długości czy będą kopiowane? Moj jest strasznie żywiołowym psemi okropnie macha tym ogonem i sie ciesze, ze jest on kopiowany bo przynajmniej nie rani go sobie. A widziałam niekopiowane ogonki u innych węgrów i aż strach jak ta koncówka lata jak chorągiewaka. Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Pysia, ale nie obrosna przy tym takim dlugim wlosem ? :lol: Black Obsession raczej im nie grozi a najwyżej będziesz miała francuzy z najpiękniejszą sierścią pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Kingus, a Tobie juz wolno pic ? :razz: :evil_lol: Prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to narazie taką bez % Póki co ..... Viva La France :popcorn: :drink1: :drinka: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Black Obsession raczej im nie grozi a najwyżej będziesz miała francuzy z najpiękniejszą sierścią pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mmmmm.....kuszace.... musze ta propozycje dobrze przemyslec ! :lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nugatowa napisał(a):Prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to narazie taką bez % Póki co ..... Viva La France :popcorn: :drink1: :drinka: :lol: :lol: :lol: No to lu :drinka: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='sylrwia']Honey czy małe będą z ogonakami naturalnej długości czy będą kopiowane? Moj jest strasznie żywiołowym psemi okropnie macha tym ogonem i sie ciesze, ze jest on kopiowany bo przynajmniej nie rani go sobie. A widziałam niekopiowane ogonki u innych węgrów i aż strach jak ta koncówka lata jak chorągiewaka. Wiesz, Herka ma dlugi ogonek i absolutnie go sobie nie rozbija ( a zywiolowa to przy niej malo powiedziane :razz: , poza tym szalenie mi sie podoba z ogonem), natomiast u niekopiowanych posokow mam wielki problem z porozbijanymi ogonami. Do tego stopnia, ze po wielu latach walki jeden z nich juz zupelnie na wyzly zszedl i dlugiego ogona nie ma... Wazne sa tez osobnicze sklonnosci, dwa psy tej samej rasy i jeden moze miec problem a inny nie. A co do Twojego pytania- widzialam jak sie kopiuje ogony i absolutnie mi sie to nie podobalo. Wyzel z ogonem natomiast mi nie przeszkadza. Generalnie moje wyzly nie beda mialy cietych ogonow. Chyba, ze mnie ktos naprawde przekona, ze takiego psa miec musi. W tym miocie jedna dziewczynka bedzie miala ciety ogonek, pozostale zostana ogoniaste :) Zaprzyjaznionego hodowce (spoza Francji oczywiscie) namowilam na pozostawienie wyzlom dlugich ogonow i tak mu sie te psy spodobaly, ze juz zadnemu ogona nie utnie ;) A problemow z ich rozbijaniem w/g mojej wiedzy nie maja. Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Mmmmm.....kuszace.... musze ta propozycje dobrze przemyslec ! :lol: Decyduj się szybko bo zamierzam Zmorce wybić z głowy produkcję mleka :-x:boom::diabloti: Quote
gonek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Za 11-stkę :sweetCyb: :drink1: Honey ale będziesz miała wesoło :shiny: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Decyduj się szybko bo zamierzam Zmorce wybić z głowy produkcję mleka :-x:boom::diabloti: Mi ostatnio kolezanka masc konska polecila - rewelacja ! Tylko trzy dni przed swiatowka ja stosowalam i juz nie ciagnela cyckami po ringu :lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='gonek']Za 11-stkę :sweetCyb: :drink1: Honey ale będziesz miała wesoło :shiny: Gonek.... :evil_lol: Jak jeszcze jednego drinka wypije na uczczenie tych narodzin, to dzis mi bedzie wesolo, a jutro umre... ;) Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Mamusia i krowka laciata, czyli najwiekszy facet, ponad 550 gramm ;-) Pozostale byly w garnicach od 460 do 500 gramm Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jejkuuuuuu GRATULACJE!!!!!!! :laola: cudowne maluszki i niech zdrowo rosną :drinking: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a):jejkuuuuuu GRATULACJE!!!!!!! :laola: cudowne maluszki i niech zdrowo rosną :drinking: Dziekuje ! :loveu: Quote
sylrwia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieki Honey :lol: A mozesz kazda kluske ufocic??;) Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 sylrwia napisał(a):Dzieki Honey :lol: A mozesz kazda kluske ufocic??;) A pewnie , ze moge! Powiem wiecej - zamierzam to zrobic i to z kazdej strony. Ale nie dzisiaj, dzis niech sil nabieraja jak najwiecej ;) A dlaczego Ty jeszcze nie spisz ? :evil_lol: Quote
sylrwia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey napisał(a):A pewnie , ze moge! Powiem wiecej - zamierzam to zrobic i to z kazdej strony. Ale nie dzisiaj, dzis niech sil nabieraja jak najwiecej ;) A dlaczego Ty jeszcze nie spisz ? :evil_lol: Jestem dużą dziewczynką i czekam na kluski:evil_lol: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 sylrwia napisał(a):Jestem dużą dziewczynką i czekam na kluski:evil_lol: hehehe... w pierwszym momencie zaczelam sie zastanawiac, dlaczego Ty te kluski w srodku nocy chcesz jesc :evil_lol: Po chwili doszlam do wniosku, ze to o te 'wybrakowane' kluski chyba chodzi ? :evil_lol: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Wlasnie z ciekawosci sprawdzilam - w miocie, z ktorego pochodzi Ulla, bylo 11 sztuk szczeniakow. Aycha z Aronem sa z miotu, gdzie ich bylo 12... :hmmmm: hm.... Czy w takim razie po Aychy powinnam sie spodziewac dwunastki ?! :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ło jezu jezu jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!! i widzisz...wszystko dobrze poszło..teraz mozesz zacząć myśle ć o imieninach... Quote
Vogue Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Honey']Mamusia i krowka laciata, czyli najwiekszy facet, ponad 550 gramm ;-) :loveu: :loveu: :loveu: Dzien Dobry!!!! Jak minela Wam nocka??? Quote
tamiczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No właśnie jak tam nocka :loveu: :loveu: a może jeszcze dosypiasz:evil_lol: :evil_lol: Honey, czy moge umieścić info o twoich piesiakach na moim blogu??? Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 tamiczek napisał(a):No właśnie jak tam nocka :loveu: :loveu: a może jeszcze dosypiasz:evil_lol: :evil_lol: Honey, czy moge umieścić info o twoich piesiakach na moim blogu??? Mozesz, a dasz mi linka do niego? :) A noc- polozylam sie chyba o 3.00, tak na chwilke, a jak sie obudzilam bylo juz po 7.00 :lol: I pedem do maluchow! A tam - wszystko w porzadku :loveu: Mamusie karmie i poje w kojcu z maluchami, a na siusiu musze ja co jakis czas poprostu na rekach wyniesc, bo nie chce sie od nich ruszyc :lol: Quote
Honey Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='gochgoch']ło jezu jezu jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!! i widzisz...wszystko dobrze poszło..teraz mozesz zacząć myśle ć o imieninach... Nie zazdrosc, tylko sobie takiego spraw ! :lol: Sama lagodnosc, pasuje do weimara - nie beda o pozycje w stadzie walczyc ;) PS. jak szkolenie? Quote
KaRa_ Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ja tu wchodzić teraz nie będę mogła bo się rozpływam na widok tych maluszków:loveu: :loveu: :loveu: A jak im centki zaczna wychodzic to juz w ogole...:loveu: :loveu: :loveu: Jak Sharon byla mala i jej zaczely wychodzic to myslalam,ze ma jakas wysypke bo byla biala a tutaj tyci tyci kropeczki. Quote
Recommended Posts