Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Gratulacje :thumbs:
Jak coś to z 5-7 możesz podrzucić bo mam tutaj taką mleczną krówke....Przyrost wagi szczeniat murowany ;)

Pysia, ale nie obrosna przy tym takim dlugim wlosem ? :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Honey czy małe będą z ogonakami naturalnej długości czy będą kopiowane?
Moj jest strasznie żywiołowym psemi okropnie macha tym ogonem i sie ciesze, ze jest on kopiowany bo przynajmniej nie rani go sobie. A widziałam niekopiowane ogonki u innych węgrów i aż strach jak ta koncówka lata jak chorągiewaka.

Posted

Honey napisał(a):
Pysia, ale nie obrosna przy tym takim dlugim wlosem ? :lol:

Black Obsession raczej im nie grozi a najwyżej będziesz miała francuzy z najpiękniejszą sierścią pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Kingus, a Tobie juz wolno pic ? :razz: :evil_lol:

Prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No to narazie taką bez %
Póki co ..... Viva La France
:popcorn: :drink1: :drinka:

Posted

Pysia napisał(a):
Black Obsession raczej im nie grozi a najwyżej będziesz miała francuzy z najpiękniejszą sierścią pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mmmmm.....kuszace.... musze ta propozycje dobrze przemyslec ! :lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No to narazie taką bez %
Póki co ..... Viva La France
:popcorn: :drink1: :drinka:

:lol: :lol: :lol:

No to lu :drinka: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylrwia']Honey czy małe będą z ogonakami naturalnej długości czy będą kopiowane?
Moj jest strasznie żywiołowym psemi okropnie macha tym ogonem i sie ciesze, ze jest on kopiowany bo przynajmniej nie rani go sobie. A widziałam niekopiowane ogonki u innych węgrów i aż strach jak ta koncówka lata jak chorągiewaka.

Wiesz, Herka ma dlugi ogonek i absolutnie go sobie nie rozbija ( a zywiolowa to przy niej malo powiedziane :razz: , poza tym szalenie mi sie podoba z ogonem), natomiast u niekopiowanych posokow mam wielki problem z porozbijanymi ogonami. Do tego stopnia, ze po wielu latach walki jeden z nich juz zupelnie na wyzly zszedl i dlugiego ogona nie ma...
Wazne sa tez osobnicze sklonnosci, dwa psy tej samej rasy i jeden moze miec problem a inny nie.
A co do Twojego pytania- widzialam jak sie kopiuje ogony i absolutnie mi sie to nie podobalo. Wyzel z ogonem natomiast mi nie przeszkadza.
Generalnie moje wyzly nie beda mialy cietych ogonow. Chyba, ze mnie ktos naprawde przekona, ze takiego psa miec musi. W tym miocie jedna dziewczynka bedzie miala ciety ogonek, pozostale zostana ogoniaste :)
Zaprzyjaznionego hodowce (spoza Francji oczywiscie) namowilam na pozostawienie wyzlom dlugich ogonow i tak mu sie te psy spodobaly, ze juz zadnemu ogona nie utnie ;) A problemow z ich rozbijaniem w/g mojej wiedzy nie maja.

Posted

Honey napisał(a):
Mmmmm.....kuszace.... musze ta propozycje dobrze przemyslec ! :lol:

Decyduj się szybko bo zamierzam Zmorce wybić z głowy produkcję mleka :-x:boom::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Decyduj się szybko bo zamierzam Zmorce wybić z głowy produkcję mleka :-x:boom::diabloti:

Mi ostatnio kolezanka masc konska polecila - rewelacja ! Tylko trzy dni przed swiatowka ja stosowalam i juz nie ciagnela cyckami po ringu :lol:

Posted

[quote name='gonek']Za 11-stkę :sweetCyb: :drink1:

Honey ale będziesz miała wesoło :shiny:

Gonek.... :evil_lol:

Jak jeszcze jednego drinka wypije na uczczenie tych narodzin, to dzis mi bedzie wesolo, a jutro umre... ;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Dzieki Honey :lol:
A mozesz kazda kluske ufocic??;)

A pewnie , ze moge! Powiem wiecej - zamierzam to zrobic i to z kazdej strony. Ale nie dzisiaj, dzis niech sil nabieraja jak najwiecej ;)

A dlaczego Ty jeszcze nie spisz ? :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
A pewnie , ze moge! Powiem wiecej - zamierzam to zrobic i to z kazdej strony. Ale nie dzisiaj, dzis niech sil nabieraja jak najwiecej ;)

A dlaczego Ty jeszcze nie spisz ? :evil_lol:

Jestem dużą dziewczynką i czekam na kluski:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Jestem dużą dziewczynką i czekam na kluski:evil_lol:

hehehe... w pierwszym momencie zaczelam sie zastanawiac, dlaczego Ty te kluski w srodku nocy chcesz jesc :evil_lol: Po chwili doszlam do wniosku, ze to o te 'wybrakowane' kluski chyba chodzi ? :evil_lol:

Posted

Wlasnie z ciekawosci sprawdzilam - w miocie, z ktorego pochodzi Ulla, bylo 11 sztuk szczeniakow.
Aycha z Aronem sa z miotu, gdzie ich bylo 12... :hmmmm: hm....
Czy w takim razie po Aychy powinnam sie spodziewac dwunastki ?! :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Mamusia

i krowka laciata, czyli najwiekszy facet, ponad 550 gramm ;-)

:loveu: :loveu: :loveu:

Dzien Dobry!!!!
Jak minela Wam nocka???

Posted

tamiczek napisał(a):
No właśnie jak tam nocka :loveu: :loveu:

a może jeszcze dosypiasz:evil_lol: :evil_lol:

Honey, czy moge umieścić info o twoich piesiakach na moim blogu???

Mozesz, a dasz mi linka do niego? :)

A noc- polozylam sie chyba o 3.00, tak na chwilke, a jak sie obudzilam bylo juz po 7.00 :lol: I pedem do maluchow! A tam - wszystko w porzadku :loveu:
Mamusie karmie i poje w kojcu z maluchami, a na siusiu musze ja co jakis czas poprostu na rekach wyniesc, bo nie chce sie od nich ruszyc :lol:

Posted

[quote name='gochgoch']ło jezu jezu jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!!
i widzisz...wszystko dobrze poszło..teraz mozesz zacząć myśle ć o imieninach...

Nie zazdrosc, tylko sobie takiego spraw ! :lol:
Sama lagodnosc, pasuje do weimara - nie beda o pozycje w stadzie walczyc ;)

PS. jak szkolenie?

Posted

Ja tu wchodzić teraz nie będę mogła bo się rozpływam na widok tych maluszków:loveu: :loveu: :loveu: A jak im centki zaczna wychodzic to juz w ogole...:loveu: :loveu: :loveu: Jak Sharon byla mala i jej zaczely wychodzic to myslalam,ze ma jakas wysypke bo byla biala a tutaj tyci tyci kropeczki.