Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Przy takiej ilości maleństw pewnie jeszcze nie raz ci zabraknie rąk do pomocy:D Jakby co to ja zawsze chętna :D

Trzymam za slowo ! :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

alena napisał(a):
Kitku, ale co Ty mi dasz? malego Braqa...? przypominam, ze to jeszcze nie w tym roku... ;)
buzka i wielkie gratulacje!

Kitunia, za gratulacje dziekuje, owerniaka wiesz, ze masz u mnie jak w banku, ale...CZY TY ZDRADZISZ POINTERY ? :evil_lol:

Posted

Przejrzałam sobie właśnie Twoją stronkę:) Uwielbiam tą piosenke w tle.. Już dawno jej nie słyszałam..

Mam takie mało dyskretne pytanie:) W jakiej dzielnicy Gdańska Twoje stadko mieszka:)?

Posted

Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi:

o raaaany :lol: :lol: :lol: ..doczekałaś się! :cunao:

Śliczna liczba!, niech rosną duże i silne!! :cool1:

Posted

[quote name='alive']a te ciapki na futerku później wychodzą?

Alive - tak, pozniej.
Nawet Herka urodzila sie prawie biala, taki leciutko szaroscia zlamany byl ten kolor.
Dropki pojawiaja sie pozniej i co ciekawe ciemnieja tak gdzies do roku. I moze byc tak, ze pies dosyc jasny taki juz zostanie, a moze byc i tak, jak ponizej:

To ta sama sunia, hodowcy sie smiali, ze zostawili sobie najjasniejsza, a tu prawie charbonne im wyszlo ;)
(tak na marginesie - to siostra Aychy, czyli geny te same ;) )
A np. moj Amadeus prawie wogole sie nie zmienil, tzn nie sciemnial.
Same niespodzianki z tymi psami ;)

Posted

Hania napisał(a):
Gratulacje - maluchy są śliczne :lol:. No i zbierajcie sił - ja odchowywałam dwunastkę to wiem co to znaczy :evil_lol:

Haniu - dziekuje :loveu:
I nie strasz, bo ja juz sie boje... zwlaszcza, ze to zima...

Posted

Honey napisał(a):
Ciekawe czy wykarmi sama taka ilosc, czy trzeba je bedzie dokarmiac ( albo Ayche o pomoc poprosic ;) ) ?
Pozniej tez bedzie 'wesolo' z taka banda... Zeby tylko juz zaden nie wyskoczyl ;) :lol:

Gratulacje :thumbs:
Jak coś to z 5-7 możesz podrzucić bo mam tutaj taką mleczną krówke....Przyrost wagi szczeniat murowany ;)

Posted

Honey napisał(a):
Haniu - dziekuje :loveu:
I nie strasz, bo ja juz sie boje... zwlaszcza, ze to zima...

Moje były październikowe a wtedy śnieg był już listopadzie. Wychodziły na spacery i miały super sierść. Ale zdecydowanie wolę szczeniaki w cieplejszych porach roku.

Posted

Nugatowa napisał(a):
Jahu :multi: :multi: :multi: :multi: :laola:

No to Kaśka stawiaj pępkówke :evil_lol:

Gratulacje małych francuzików

Kingus, a Tobie juz wolno pic ? :razz: :evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Moje były październikowe a wtedy śnieg był już listopadzie. Wychodziły na spacery i miały super sierść. Ale zdecydowanie wolę szczeniaki w cieplejszych porach roku.

Haniu, ale moje to przeciez "francuskie pieski" :evil_lol: