gochgoch Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ooo kuurcze!!!!! G r a t u l u j e m y !!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kaśka dobrze wyczułaś, że to już..... Tylko nam cos pokaż!!!!!! wiem..wiem....nie dogomaniacy tu najważniejsi teraz.... Quote
Hanna R. Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kasiu , gratulacje :multi: Pokaż maluszki jak najszybciej ! :modla: :modla: :modla: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Witam i dziekuje za pamiec, trzymanie kciukow, wspieranie na duchu i radosc razem ze mna ! Teraz krotko sie postaram strescic calosc: noc- nieprzespana, bylam prawie pewna, ze w nocy nie urodzi, nie wygladala mi na to, ale wolalam byc czujna ;) z rana - Ulla chce na spacer, na smycz (pamietacie jame?), w strone tarasu... i biegiem na "porodowke" Jak na pierworodke to strzelala maluchami jak z procy, jak wyskakiwaly po dwa, to nie wiedzialam ktorego lapac ;) Uparta baba klocila sie o wszystko - ja pean na pepowine - ona go sciaga, ja pepowine odcinam- ona obgryza ja jeszcze potem po swojemu, ja odkladam na bok maluchy jak rodzi nastepne, a ona - nosem je do siebie, ja tak - ona siak... co za baba ! dalam za wygrana...:lol: Pomiedzy 8.15 a 9.05 urodzilo sie czterech chlopakow, o 9.25 - dziewczynka, wreszcie !, od 11.00 do 11.45 - 3 chlopakow, o 12.50 - dziewczynka :) i o 13.10 wyskoczyl jeszcze jeden chlopak. Ufff.... Pozniej - wymiana wnetrza kojca porodowego i takie tam... ale do 16.00 wyrobilam sie ze wszystkim, maluchy w kojcu, mamusia z nimi, wreszcie ! Polecialam wyrzucic smieci, nie bylo mnie moze 3 minuty... Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi: Pozniej juz balam sie wychodzic...;) Jedna fotka, zeby narobic wam smaka :razz: , a jak dziecko poloze, psy nakarmie ( krowy wydoje :cool3: ) to jeszcze cos wkleje :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Honey']Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi: Trafiłam!! Mówiłam, że będzie 11!! :multi: :multi: Tylko inaczej płci rozkładałam :lol: [quote name='Honey'] Bombastyczny :loveu: :loveu: :loveu: Zakochałam się normalnie i znów sobie udowadniam, że nie mam warunków na drugiego psa, nie mam warunków na drugiego psa, nie mam... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kasia to 11:crazyeye: o ja cie kręcolę ...chyba nikt nie trafił :Rose::BIG::laola::knajpa::drinka::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kasia to 11:crazyeye: o ja cie kręcolę ...chyba nikt nie trafił [quote name='Marysia_i_gończy']Ja obstawiam drużynę piłkarską - 6 suczek, 5 piesków :lol: Liczbę wytypowałam dobrze :loveu: [quote name='Honey']To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol: :razz: :razz: :razz: Pozdrawiam cieplutko! :cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: Marysia i Una Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 widze, ze owerniaki sypia malymi jak flaty:evil_lol: sliczny noworodek:loveu: czyzbym miala zdradzic pointery..?:cool3::evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 To bylo jeszcze zanim poszlam wyrzucic smieci :lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ciekawe czy wykarmi sama taka ilosc, czy trzeba je bedzie dokarmiac ( albo Ayche o pomoc poprosic ;) ) ? Pozniej tez bedzie 'wesolo' z taka banda... Zeby tylko juz zaden nie wyskoczyl ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: Jakbym widziala mala Sharon tez byla czarno-biala:lol: Gratulacje!!! Quote
alive Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a te ciapki na futerku później wychodzą? Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Jezu, na okraglo je licze i ciagle mi jakiegos brakuje ... Wydalo sie - nie umiem liczyc do jedenastu :roll: :evil_lol: Alive- za chwile Ci odpowiem ;) Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cudne maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Ojj Honey ja Cie chyba kiedyś odzwiedze popodziwiać te małe klusie :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Brawo Marysia , ale ci się udało z liczbą ;) Kaśka ty już nic nie dodawaj:razz: Quote
nathaniel Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysiu...jasne,jasne My tu wiemy że Ci się taki kropeczek marzy :loveu: :diabloti: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Cudne maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Ojj Honey ja Cie chyba kiedyś odzwiedze popodziwiać te małe klusie :loveu: Mialas pomagac, a nie odwiedzac ! :evil_lol: A tak - musialam sobie sama ze wszystkim poradzic, a mam jeszcze chore dziecko w domu . Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 alena napisał(a):wig...nie zdradzaj pointerow! ;) I Ty Brutusie...? :mad: Czekaj, ja Ci dam ! :evil_lol: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Brawo Marysia , ale ci się udało z liczbą ;) Kaśka ty już nic nie dodawaj:razz: Heh, ja nie dodam, mi jedno wystarczy :evil_lol: Ale za Ulle nie recze...:razz: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):Mialas pomagac, a nie odwiedzac ! :evil_lol: A tak - musialam sobie sama ze wszystkim poradzic, a mam jeszcze chore dziecko w domu . Trzeba było mówić to bym nawet w nocy wpadła :evil_lol: Chociaż pożytku za dużego byś ze mnie nie miała :eviltong: Quote
Honey Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Trzeba było mówić to bym nawet w nocy wpadła :evil_lol: Chociaż pożytku za dużego byś ze mnie nie miała :eviltong: jak to nie? Masz dwie rece? Masz ! Czyli pozytek bylby ogromny - conajmniej dwoch mi brakowalo :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honey napisał(a):jak to nie? Masz dwie rece? Masz ! Czyli pozytek bylby ogromny - conajmniej dwoch mi brakowalo :lol: Przy takiej ilości maleństw pewnie jeszcze nie raz ci zabraknie rąk do pomocy:D Jakby co to ja zawsze chętna :D Quote
alena Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kitku, ale co Ty mi dasz? malego Braqa...? przypominam, ze to jeszcze nie w tym roku... ;) buzka i wielkie gratulacje! Quote
Recommended Posts