Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo kuurcze!!!!! G r a t u l u j e m y !!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Kaśka dobrze wyczułaś, że to już.....
Tylko nam cos pokaż!!!!!!
wiem..wiem....nie dogomaniacy tu najważniejsi teraz....

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam i dziekuje za pamiec, trzymanie kciukow, wspieranie na duchu i radosc razem ze mna !

Teraz krotko sie postaram strescic calosc:

noc- nieprzespana, bylam prawie pewna, ze w nocy nie urodzi, nie wygladala mi na to, ale wolalam byc czujna ;)

z rana - Ulla chce na spacer, na smycz (pamietacie jame?), w strone tarasu... i biegiem na "porodowke"

Jak na pierworodke to strzelala maluchami jak z procy, jak wyskakiwaly po dwa, to nie wiedzialam ktorego lapac ;) Uparta baba klocila sie o wszystko - ja pean na pepowine - ona go sciaga, ja pepowine odcinam- ona obgryza ja jeszcze potem po swojemu, ja odkladam na bok maluchy jak rodzi nastepne, a ona - nosem je do siebie, ja tak - ona siak... co za baba ! dalam za wygrana...:lol:

Pomiedzy 8.15 a 9.05 urodzilo sie czterech chlopakow, o 9.25 - dziewczynka, wreszcie !, od 11.00 do 11.45 - 3 chlopakow, o 12.50 - dziewczynka :) i o 13.10 wyskoczyl jeszcze jeden chlopak.
Ufff....

Pozniej - wymiana wnetrza kojca porodowego i takie tam... ale do 16.00 wyrobilam sie ze wszystkim, maluchy w kojcu, mamusia z nimi, wreszcie !
Polecialam wyrzucic smieci, nie bylo mnie moze 3 minuty...
Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi:

Pozniej juz balam sie wychodzic...;)

Jedna fotka, zeby narobic wam smaka :razz: , a jak dziecko poloze, psy nakarmie ( krowy wydoje :cool3: ) to jeszcze cos wkleje :)

Posted

[quote name='Honey']Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi:

Trafiłam!! Mówiłam, że będzie 11!! :multi: :multi: Tylko inaczej płci rozkładałam :lol:

[quote name='Honey']

Bombastyczny :loveu: :loveu: :loveu: Zakochałam się normalnie i znów sobie udowadniam, że nie mam warunków na drugiego psa, nie mam warunków na drugiego psa, nie mam...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kasia to 11:crazyeye:
o ja cie kręcolę ...chyba nikt nie trafił

:Rose::BIG::laola::knajpa::drinka::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kasia to 11:crazyeye:
o ja cie kręcolę ...chyba nikt nie trafił

[quote name='Marysia_i_gończy']Ja obstawiam drużynę piłkarską - 6 suczek, 5 piesków :lol:

Liczbę wytypowałam dobrze :loveu:

[quote name='Honey']To ja w takim razie zaczynam myslec o jakiejs nagrodzie dla zwyciezcy konkursu :lol: :razz: :razz: :razz:

Pozdrawiam cieplutko!
:cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka:
Marysia i Una

Posted

Ciekawe czy wykarmi sama taka ilosc, czy trzeba je bedzie dokarmiac ( albo Ayche o pomoc poprosic ;) ) ?
Pozniej tez bedzie 'wesolo' z taka banda... Zeby tylko juz zaden nie wyskoczyl ;) :lol:

Posted

Jezu, na okraglo je licze i ciagle mi jakiegos brakuje ...
Wydalo sie - nie umiem liczyc do jedenastu :roll: :evil_lol:

Alive- za chwile Ci odpowiem ;)

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Cudne maleństwa :loveu: :loveu: :loveu:
Ojj Honey ja Cie chyba kiedyś odzwiedze popodziwiać te małe klusie :loveu:

Mialas pomagac, a nie odwiedzac ! :evil_lol:

A tak - musialam sobie sama ze wszystkim poradzic, a mam jeszcze chore dziecko w domu .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Brawo Marysia , ale ci się udało z liczbą ;)
Kaśka ty już nic nie dodawaj:razz:

Heh, ja nie dodam, mi jedno wystarczy :evil_lol:
Ale za Ulle nie recze...:razz:

Posted

Honey napisał(a):
Mialas pomagac, a nie odwiedzac ! :evil_lol:

A tak - musialam sobie sama ze wszystkim poradzic, a mam jeszcze chore dziecko w domu .

Trzeba było mówić to bym nawet w nocy wpadła :evil_lol: Chociaż pożytku za dużego byś ze mnie nie miała :eviltong:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Trzeba było mówić to bym nawet w nocy wpadła :evil_lol: Chociaż pożytku za dużego byś ze mnie nie miała :eviltong:

jak to nie? Masz dwie rece? Masz ! Czyli pozytek bylby ogromny - conajmniej dwoch mi brakowalo :lol:

Posted

Honey napisał(a):
jak to nie? Masz dwie rece? Masz ! Czyli pozytek bylby ogromny - conajmniej dwoch mi brakowalo :lol:

Przy takiej ilości maleństw pewnie jeszcze nie raz ci zabraknie rąk do pomocy:D Jakby co to ja zawsze chętna :D