Honey Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Vouge, Sylrwia, Ala - idzcie spac, watpie by to bylo tej nocy, ale czujnosc musze zachowac ;) Aga - wlasnie zaczynam ja o to podejrzewac... :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :pno to idę spać ...wpadnę jutro;)a ty czuwaj Quote
Vogue Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wpadlam na chwile...... Cichutko u Was.... Ciezaroweczka pewnie slodko chrapie...Zbiera sily:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To ja wgryzę się w ten sielankowy (nie dla Honey :p ) nastrój oczekiwania i dam kilka zdjęć ze światówki :) AMADEUS des Gorges de Franchard z Honey HERA od Smutne Ricky (Honey - nie kręcę?) I konkurencja - czyli ARCHIE du Ruisseau de Monthburn Pozdrawiam Marysia i Una PS WŁAŚNIE DOSTAŁAM INFO, ŻE SĄ!!!!! Rozpoczynamy bibę! :BIG: Honey - dawaj więcej informacji!! Quote
sylrwia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :smilecol: Gratulacje :laola: Ps.A duzo ich?? Wszystkie już wyskoczyły? Ile chłopaków ile dziewczyn? No właśnie tak cicho i podejrzanie dziś się zrobiło:multi: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :razz:no i co.........???????????????????????????????? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Zanim Honey dotrze i poda więcej informacji, pochwali się maluchami i da zdjęcia :cool3: :cool3: :cool3: pozwolę się jeszcze wtrącić z krótką historią o fotografowaniu wybrakowanych wyżłów :lol: Otóż nie jest to łatwe... Najpierw braki chcą się wycałować Potem jeden stwierdza, że można tylko kichać na takiego fotografa :roll: No ale w końcu - sukces!! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Nugatowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kaśka mów coś !!!!! Bo Tu ciotki się nie cieprliwią :supercool::multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To powiem, że ten kłaniający się brak po lewej stronie ostatniego zdjęcia został szczęśliwym ojcem ..... szczeniąt, w tym .... piesków i .... suczek :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To powiem, że ten kłaniający się brak po lewej stronie ostatniego zdjęcia został szczęśliwym ojcem ..... szczeniąt, w tym .... piesków i .... suczek :evil_lol::mad::mad::mad:oj doigracie się drogie panie:eviltong: Quote
gonek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 GRATULACJE!!!:multi::multi::multi: [SIZE=2] Czekamy na relację i fotki :loveu: A fotki cudne, wszystkie piękne, ale Herka jest poprostu bosssska :D Quote
alena Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a ja wiem... ;) ale nie powiem... zostawie przyjemnosc samej Kasiuli :) pzdr. :) Quote
aga1215 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='alena']a ja wiem... ;) ale nie powiem... zostawie przyjemnosc samej Kasiuli :) pzdr. :) ooooooo :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Kasiu!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my tysz chcemy wiedzieć!!!!!!!! i widzieć!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: ...........no dobrze :) tym razem będę cierpliwa ;)- ale to zawsze sie przyda :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
alive Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 GRATULUJEMY!!!!!! i mamy nadzieję, że wszystko jest ok! :) Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :placz:brzydule ...gadać mi tu KASIA:razz:no pokaz te paskudy nakrapiane:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:brzydule ...gadać mi tu A prosić ładnie to nie umią? :eviltong: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A prosić ładnie to nie umią? :eviltong::pPROSIEMY:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rauni Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pretty please with sugar at the top... :cool3: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 coz za mile informacje!:multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='tamiczek']Hau hau Prosi prosi :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pPROSIEMY:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Rauni']Pretty please with sugar at the top... :cool3: No dooobra :razz: Jest duużo :) Wszystkie zdrowe i silne, mamuśka spisuje się świetnie, rodziła szybko i bez problemów :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts