Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty się Kaśka nie nastawiaj juz na imieniny...najpierw będziesz co innego swiętowała!!!!! I lepiej porządnie naładuj baterie w aparacie!!! Będziesz nam tu musiała sporo fotek zaserwować za te wszystkie dobre myśli w Wasza stronę!!!!!!!:mad::mad::mad:

Trzymamy kciuki!!!!!!

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kati napisał(a):
Tak przez przypadek tutaj zajrzałam i dzięki wam przypomniałam sobie, ze niedługo imieniny. :) Ja też Katarzyna i mam podwójne święto.

Przepiękne fotki

Hurrrra ! mamy jeszcze jedna do swietowania ! :lol:

(podwojne? razem z urodzinami?)

Posted

gochgoch napisał(a):
Ty się Kaśka nie nastawiaj juz na imieniny...najpierw będziesz co innego swiętowała!!!!! I lepiej porządnie naładuj baterie w aparacie!!! Będziesz nam tu musiała sporo fotek zaserwować za te wszystkie dobre myśli w Wasza stronę!!!!!!!:mad::mad::mad:

Trzymamy kciuki!!!!!!

Kochana, jak ja mam Ci uwierzyc, ze mi dobre mysli wysylasz, skoro widze, ze kijem mi grozisz ? :placz:

Trzymaj kciuki, trzymaj ! Ja sie juz nieco nerwowa robie ;)

Posted

PS. Wybaczcie proszę brak moich wpisów w Waszych galeriach, obiecuję nadrobić wszystkie zaległości, ale jak już ochłonę po....
Póki co jakoś tak mi niecierpliwie i nerwowo, zwłaszcza, że to juz tuż tuż... :)

Posted

Honey napisał(a):
Kochana, jak ja mam Ci uwierzyc, ze mi dobre mysli wysylasz, skoro widze, ze kijem mi grozisz ? :placz:

Trzymaj kciuki, trzymaj ! Ja sie juz nieco nerwowa robie ;)

moja droga te kije to za to, że zamiast o mamulce ciężarnej myśleć to o włanych przyjemnościach główka napipieprza!!!!!

spoko spoko! bedzie dobrze!!!
:thumbs:

Posted

gochgoch napisał(a):
moja droga te kije to za to, że zamiast o mamulce ciężarnej myśleć to o włanych przyjemnościach główka napipieprza!!!!!

spoko spoko! bedzie dobrze!!!
:thumbs:

Gosiaczku, to bylo takie oderwanie sie na chwile od mamulki, tak dla relaksu ;) , a Ty od razu z kijem...

A jak juz opijemy szczeniaki (tfu, tfu, zeby nie zapeszyc) to na male :knajpa: zapraszam dwudziestego piatego :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']PS. Wybaczcie proszę brak moich wpisów w Waszych galeriach, obiecuję nadrobić wszystkie zaległości, ale jak już ochłonę po....
Póki co jakoś tak mi niecierpliwie i nerwowo, zwłaszcza, że to juz tuż tuż... :)

Usprawiedliwienie przyjęte:p
Czekamy z niecierpiwością na małe kluseczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Kasiek szykuj pępkówkę :evil_lol: :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

Kinguś, a czy ja moge miec do Ciebie mala prywatna prosbe ?
Wysle Ci pozniej PW.

Posted

Kara - dzieki za kciuki :p

Tamiczek - a co ja mam mowic, jak podchodzi do mnie ktos i mowi "o, ja mialem takiego samego, tylko brazowy byl ".....

Kasiu - ja tez czekam na te male kluseczki, czekam i czekam i czekam...

A na razie mozna mi jedynie pogratulowac dosc dobrze przespanej nocy :cool3:

Posted

Honey napisał(a):
Kara - dzieki za kciuki :p

Tamiczek - a co ja mam mowic, jak podchodzi do mnie ktos i mowi "o, ja mialem takiego samego, tylko brazowy byl ".....

Honey, :megagrin:, ale Twoje to przynajmniej na rasowe wyglądają. Ja to słyszę: "O, moja ciocia miała kundelka IDENTYCZNEGO!" albo "ale owczarki pirenejskie są duże" albo (od weterynarza): "takich owczarków pirenejskich to tu pełno biega" etc. ;)

Posted

Honey napisał(a):
:lol: :lol: :lol:

Kinguś, a czy ja moge miec do Ciebie mala prywatna prosbe ?
Wysle Ci pozniej PW.

Aaaaa jasne wal śmiało :cool3: Najwyżej nie odpowiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zartuje...