alive Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja już kilka razy widziałam jak małe dzieci wystawiały psy i racej nie było żadnych problemów ale myślę, żę zawsze bezpieczniej spytać sądziego czy nie będzie miał nic przeciwko temu... Ostatnio w Brynku słyszałam odpowiedź zapytanego sędziego i było to mniej więcej: że to nie zabawa ale jeśli dziecko potrafi to jemu to nie przeszkadza bo on i tak ocenia psa. Quote
gochgoch Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a): Fajne ! ja juz mojej malej obiecalam, ze jak wiosna pocwiczy bieganie z Aycha na ringowce, to pozwole jej ja wystawic. Nie wiem tylko jak sedziowie na to patrza... Jeden pewnie z sympatia, a inny moze opierniczy, ze to nie zabawa ? Ja widziałam w poznaniu konkurs dla młodych...i tam była dziewuszka około siedmioletnia, która wystawiała Borzoja... o matko!!!!!!!!! to było niesamowite!!!! Ona mu nawet co chwilę podnosiła cały tył, zeby na nowo porządnie ustawić.... wygrała...:p Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 gochgoch napisał(a):Ja widziałam w poznaniu konkurs dla młodych...i tam była dziewuszka około siedmioletnia, która wystawiała Borzoja... o matko!!!!!!!!! to było niesamowite!!!! Ona mu nawet co chwilę podnosiła cały tył, zeby na nowo porządnie ustawić.... wygrała...:p Kurcze, chcialabym to zobaczyc... Chyba w przyszlym roku pozwole niuni sprobowac, ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol: PS. Dla mlodych prezenterow? Tam chyba od 9 lat mozna brac udzial? Quote
gochgoch Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a):Kurcze, chcialabym to zobaczyc... Chyba w przyszlym roku pozwole niuni sprobowac, ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol: PS. Dla mlodych prezenterow? Tam chyba od 9 lat mozna brac udzial? łe no ja się na tym nie znam... tak strzelilam....:evil_lol: moze miała 9..albo i 10.. w kazdym razie przy Borzoju była malutka.....:p Quote
sylrwia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 gochgoch napisał(a): łe no ja się na tym nie znam... tak strzelilam....:evil_lol: moze miała 9..albo i 10.. w kazdym razie przy Borzoju była malutka.....:p Jest jest taka dziewczynka :) jeździ po różnych wystawach z borzojem. Borzoj jest biało czarny. A dziewczynka nosi różowe wdzianko ;) Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 sylrwia napisał(a):Jest jest taka dziewczynka :) jeździ po różnych wystawach z borzojem. Borzoj jest biało czarny. A dziewczynka nosi różowe wdzianko ;) A, to w takim razie "stara wyjadaczka" :cool3: Moze uda mi sie ja kiedys zobaczyc ( co jest malo prawdopodobne, biorac pod uwage moje 'zamilowanie' do wystaw ) :evil_lol: Quote
tamiczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a):Tamiczek, czy to byla jaks aluzja do innego watku ? :razz: Aneczka - pogoda strasznie francowata ! :evil_lol: E...Chyba nie:shake: a dlaczego??? Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 tamiczek napisał(a):E...Chyba nie:shake: a dlaczego??? A nic, nic :razz: tak tylko zapytalam :) Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Nasz przyjaciel z Finlandii ( tam juz zima na calego ) Sliczny prawda ? Quote
Nugatowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Honey']Nasz przyjaciel z Finlandii ( tam juz zima na calego ) Sliczny prawda ? :mdleje: Niczym wilhelm tell :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cadet Rousselle C'est la belle Françoise C'est la cloche du vieux manoir Chanson d'Avril Chanson de labour Chanson de l'Aveine Chanson du lépreux Chanson du meunier Chant de la Promesse Corbleu Marion Coucou To trochę imionek :loveu: :loveu: :loveu: To są bardzo uznawane piosenki francuskie ! A jescze mi sie przypomniało jak się jakaś elegantka urodzi to sie może nazywać COCO CHANEL :cool3: :cool3: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Nugatowa napisał(a): To trochę imionek :loveu: :loveu: :loveu: To są bardzo uznawane piosenki francuskie ! A jescze mi sie przypomniało jak się jakaś elegantka urodzi to sie może nazywać COCO CHANEL :cool3: :cool3: A ja myslalam, ze zapomnialas o mnie ;) To tytuly piosenek ? (moze napisz mi to jeszcze po polsku...) Quote
tamiczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a):Nasz przyjaciel z Finlandii ( tam juz zima na calego ) Sliczny prawda ? ale fafluny łohoho:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jaka to rasa ?? Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 tamiczek napisał(a):ale fafluny łohoho:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jaka to rasa ?? Wloski krewniak - bracco italiano . Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zdjecie przyszlej mamusi podpada chyba pod znecanie sie nad zwierzetami..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: serio: nie wiem, czy kiedykolwiek zdecyduje sie na miot, bo to strasznie odpowiedzialne jest.. Quote
Hanna R. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kasiu, gdybyś nie miała czasu zaglądac do sennej galerii - to to białe na franc-placku - to śmietana. Dobranoc :p Quote
Honey Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu, gdybyś nie miała czasu zaglądac do sennej galerii - to to białe na franc-placku - to śmietana. Dobranoc :p Rozumiem, ze bita ? Dobranoc Haniu ! :) Quote
bigos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ale piekny:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: bracco italiano są śliczne:loveu::loveu::loveu: Dotychczas mialam tylko jedną (niewątpliwą przyjemność) spotkać takowego Quote
tamiczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Tez są piękne :loveu: :loveu: :loveu: a imiona muszą byc na C ??? Quote
gochgoch Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Honey napisał(a):Pokaz go, na pewno masz jakies zdjecie :) zatem na życzenie mój Albercik.... więciej wrzuciłam u siebie...zapraszam... Quote
sylrwia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 bigos napisał(a): Ten psiur to chyba z Antoninaka :razz: Quote
Honey Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 tamiczek napisał(a):Tez są piękne :loveu: :loveu: :loveu: a imiona muszą byc na C ??? Oui, na C :) i koniecznie francuskie ! Quote
Honey Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 sylrwia napisał(a):Ten psiur to chyba z Antoninaka :razz: Psica :razz: Quote
Honey Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 gochgoch napisał(a):zatem na życzenie mój Albercik.... więciej wrzuciłam u siebie...zapraszam... Juz lece ogladac ! :) Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :razz:o rany wybieranko imion ....a jak przyszła mamusia ...jeszcze cisza :razz: Quote
Recommended Posts