tamiczek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Luna udająca niufka w awatarku i Tami czarno biały za Tm:-( :-( tez z awataru :-( A twoja owernaiczka już taka gruba:crazyeye: :crazyeye: jak jest taka gruba to może startowac w wystwie ??? Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 tamiczek napisał(a):Luna udająca niufka w awatarku i Tami czarno biały za Tm:-( :-( tez z awataru :-( A twoja owernaiczka już taka gruba:crazyeye: :crazyeye: jak jest taka gruba to może startowac w wystwie ??? Takie zycie, ze psy szybko odchodza. Ludzie tez za krotko zyja, niestety... Suki w widocznej ciazy nie moga ( i slusznie ) uczestniczyc w wystawach. Przyszla mamusia zostaje w domku. Quote
Nugatowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']Tamiczek - pokaz jakiego ! A mojej ciezarowce zaczal sie brzuch ruszac, co wprawia ja raz w oslupienie ( i zamiera w dziwnej pozie z glupia mina ) a innym razem w zaniepokojenie ( i usiluje chyba od tego brzucha uciec ). Co dostanie kuksanca od wewnatrz, podskakuje, czasem nawet pisnie i sprawdza co pod nia lezy. A tam nic nie ma... jedynie maluchy usiluja jej wyperswadowac lezenie na brzuchu :lol: a "z profilu" wyglada tak :cool3: Jeciu jaka słodka beczułka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gonek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kurcze tam chyba z 14 overniaczątek siedzi! :evil_lol: Co do borzojków - ja też od dłuższego na nie chorowałam no i w końcu choroba się rozwinęła, nastąpiła wysoka gorączka z utratą świadomości no i mam demolancicę przebrzydłą :D Poza tymi demolkami to super pies, dużo by opowiadać....Taki niuniol kochany, pacyfistka, pieszczocha i ogromny wesołek :-) Zupełnie inna od wiemarzyska ale jednak w podobym klimacie :):loveu:A jak biega to jest poprostu poezja...:loveu: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Nugatowa napisał(a):Jeciu jaka słodka beczułka :loveu: :loveu: :loveu: I jaka wredna franca ;) , do wszystkich psow sie sadzi, co jestem w stanie zrozumiec, ale Aychy tak przylozyla, ze pod okiem i na czubku lepetyny pozbawila ja sierci, co juz mniej mi sie podoba... :mad: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 gonek napisał(a):Kurcze tam chyba z 14 overniaczątek siedzi! :evil_lol: Co do borzojków - ja też od dłuższego na nie chorowałam no i w końcu choroba się rozwinęła, nastąpiła wysoka gorączka z utratą świadomości no i mam demolancicę przebrzydłą :D Poza tymi demolkami to super pies, dużo by opowiadać....Taki niuniol kochany, pacyfistka, pieszczocha i ogromny wesołek :-) Zupełnie inna od wiemarzyska ale jednak w podobym klimacie :):loveu:A jak biega to jest poprostu poezja...:loveu: Ciiiiiiiichoooo !!! Mialas mnie zniechecic, a nie zachecac !!! :lol: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']I jaka wredna franca ;) , Oooooo :multi: A skąd Ty Kasiu jesteś ??? :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A wracajac do tematu wystaw, tak moj potworek cwiczy wystawianie. Zwroccie uwage na ten wyraz skupienia na twarzy. Moze choc jedna osoba w rodzinie polubi wystawy ... :evil_lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Oooooo :multi: A skąd Ty Kasiu jesteś ??? :lol: :lol: :lol: W kontekscie francy pytasz ? Francuska wredna franca ...:evil_lol: A ja z wolnego miasta Gdanska pochodze :lol: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Honey napisał(a):W kontekscie francy pytasz ? Francuska wredna franca ...:evil_lol: A ja z wolnego miasta Gdanska pochodze :lol: A ja myślałam, że franca jest określeneim krakowskim. Zwłaszcza w zestawieniu z przymiotnikiem wredna :lol: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ale ma ogromny ten brzuch:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No,no jak slicznie ustawia:lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A ja myślałam, że franca jest określeneim krakowskim. Zwłaszcza w zestawieniu z przymiotnikiem wredna :lol: Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze w jakims regionie kraju tak mowia :evil_lol: Mi franca od przymiotnika francuski sie wziela. ;) Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale ma ogromny ten brzuch:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No,no jak slicznie ustawia:lol: Kara, ogromny to on bedzie, ale za dwa tygodnie... :-o (Jak mi sie suka nie "rozpęknie" wczesniej ;) ) Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A taka szczupla laska byla :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']A taka szczupla laska byla :evil_lol: Ale ja ta jedna randka zmienila:evil_lol: :lol: :lol: Quote
gonek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ale masz ślicznego 'potworka' :D Profeszjonal handler się zapowiada ;-) a tu freestyle handling :multi: Quote
alive Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey'] A propos Twojej córci to pozwolę sobie wkleić zdjęcia 4 letniej córki hodowczyni Czuszki. Któregoś razu udało się tej małej zająć z sunią BOG II :cool3: , więc może przed Twoją córą też kariera handlerki hehe Olga nie zapomina nawet o uśmiechu dla fotoreporterów :lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Fajne ! ja juz mojej malej obiecalam, ze jak wiosna pocwiczy bieganie z Aycha na ringowce, to pozwole jej ja wystawic. Nie wiem tylko jak sedziowie na to patrza... Jeden pewnie z sympatia, a inny moze opierniczy, ze to nie zabawa ? Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Kara, jak Ty slicznie rymujesz ! :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']a "z profilu" wyglada tak :cool3: Co za tłuścioszek:loveu: Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja myślałam, że franca jest określeneim krakowskim. Zwłaszcza w zestawieniu z przymiotnikiem wredna :lol: Skoro we FRANCuskich klimatach sie obracamy, to powiem jedno: franocwatą pogodę dziś mamy, hę?:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']A wracajac do tematu wystaw, tak moj potworek cwiczy wystawianie. Zwroccie uwage na ten wyraz skupienia na twarzy. Moze choc jedna osoba w rodzinie polubi wystawy ... :evil_lol: :crazyeye: Kurcze dobra jest. Taka profesjonalna i w ogóle:p Quote
tamiczek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Honey napisał(a):Takie zycie, ze psy szybko odchodza. Ludzie tez za krotko zyja, niestety... Suki w widocznej ciazy nie moga ( i slusznie ) uczestniczyc w wystawach. Przyszla mamusia zostaje w domku. to powodzenia dla reszty owernioków niech św. Hubert ma was w opiece :diabloti: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Tamiczek, czy to byla jaks aluzja do innego watku ? :razz: Aneczka - pogoda strasznie francowata ! :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam 16tkę ;) Bosz ale baryłeczka:loveu: Co do wystaw , na ostatniej międzynarodówce w Katowicach mala dziewczynka wystawiała staffika i super sobie radziła ..sędzia nie ma patrzeć na heandlera tylko na psa ....więc jak madry sędzia to jest ok , choć wiem ze niektórzy sędziowie wolą popatrzec czasem na osobę wstawiajacą :razz: Quote
Recommended Posts