Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Honey napisał(a):Hanka, tak mi przykro z powodu tego skradzionego czasu...:oops: Moze jakos Ci to zrekompensuje ? ;) Na temat wlosow... ( gdzie one sa w mojej galerii ??) to wypowiedzialam sie w Twoim watku :lol: Są na jednym ze zdjęć z wystawy - i na Twojej stronie . Nad rekompensatą zastanowię się :evil_lol: A teraz wracam do strony 76 :p Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No no no ... i jeszcze rysujesz :smile: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Skończyłam :p :p :p Dzięki za dostarczone wrażenia. I za wiele ciekawych informacji . Do zobaczenia :hand: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Skończyłam :p :p :p Dzięki za dostarczone wrażenia. I za wiele ciekawych informacji . Do zobaczenia :hand: A ja bardzo dziekuje za wizyte :p :p :p :) Mam nadzieje, ze Ci sie choc troche podobalo, skoro obejrzalas wszystko... Do zobaczenia :hand: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A wszystkim, ktorzy zazdroscili nam sniegu oswiadczam, ze juz nie ma czego zazdroscic... Leje jak z cebra i wieje jak na uralu. A psy po krotkim siusiu na dworze wygladaja jak by sie wlasnie w stawie wykapaly... :placz: Quote
gonek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To coś jak u nas :placz:moje pieski dzis po porannym spacerze ubłociły się po pachy, muszę im chlapacze zamontować:p Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']Aneczka, wyrazy twarzy moich psow przy mimice Twojego Basculca to poprostu maly pikus ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja wiem... Basco całkiem normalny jest (no prawie). Nic nadzwyczajnego:lol: Quote
sylrwia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Honey napisał(a):A wszystkim, ktorzy zazdroscili nam sniegu oswiadczam, ze juz nie ma czego zazdroscic... Leje jak z cebra i wieje jak na uralu. A psy po krotkim siusiu na dworze wygladaja jak by sie wlasnie w stawie wykapaly... :placz: U mnie też tak paskudnie:-( Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='an3czka']Ja wiem... Basco całkiem normalny jest (no prawie). Nic nadzwyczajnego:lol: Calkiem normalny powiadasz?.. Taaaak, to widac na pierwszy rzut oka ....:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 sylrwia napisał(a):U mnie też tak paskudnie:-( Szkoda... zabralabym moja psia bande i sie wprosila na niedziele, gdyby bylo inaczej ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A ja się ładnie spytam kiedy będą zdjęcia przyszłej mamuśki?:cool3: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ja się ładnie spytam kiedy będą zdjęcia przyszłej mamuśki?:cool3: Kara, a co tu fotografowac? Jej brzuch wyglada jak wypchany worek kartofli... Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 gonek napisał(a):To coś jak u nas :placz:moje pieski dzis po porannym spacerze ubłociły się po pachy, muszę im chlapacze zamontować:p Gonek, wlasnie jestem na Waszym blogu (swietny tytul ! :evil_lol: ). I ze zdumieniem stwierdzilam, ze Ty masz borzoja ! :loveu: :loveu: :loveu: A ja nic o tym nie wiedzialam... Ide szukac dalszych jej zdjec :) Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Wlasnie przeczytalam Demolrzojke i... ja wiem, ze nie ladnie sie smiac... ale.... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: W jakim ona jest wieku ? edit: wlasnie doczytalam, ma ponad rok, tak? I dalej demolki robi? Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']Calkiem normalny powiadasz?.. Taaaak, to widac na pierwszy rzut oka ....:megagrin: :megagrin: :megagrin: Przecież dopisałam, że prawie:evil_lol: U nas też leje. Niby temperatura plusowa, ale wieje potwornie. Obrzydliwie, wstrętnie, paskudnie!:cool1: Quote
wiq Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 u nas caly snieg stopnial i po spacerze znow bede miala potwory z bagien:evil_lol::evil_lol: Quote
gonek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']Wlasnie przeczytalam Demolrzojke i... ja wiem, ze nie ladnie sie smiac... ale.... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: W jakim ona jest wieku ? edit: wlasnie doczytalam, ma ponad rok, tak? I dalej demolki robi? Ja też nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo pomysły trzeba przyznać ma śmieszne:D ale efekty już nie:diabloti: Dalej demoluje chociaż z mniejszym natężeniem. Przynajmniej doceniłam Ozonka bo on w porównaniu z nią święty był ;-) Ale chcialam to mam..;-) Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='an3czka']Przecież dopisałam, że prawie:evil_lol: U nas też leje. Niby temperatura plusowa, ale wieje potwornie. Obrzydliwie, wstrętnie, paskudnie!:cool1: Wiesz Aneczka, mysl, ze nie tylko ja mam tak paskudnie za oknem odrobine podnosi mnie na duchu ;) :lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 gonek napisał(a):Ja też nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo pomysły trzeba przyznać ma śmieszne:D ale efekty już nie:diabloti: Dalej demoluje chociaż z mniejszym natężeniem. Przynajmniej doceniłam Ozonka bo on w porównaniu z nią święty był ;-) Ale chcialam to mam..;-) Powinnas poopowiadac mi jeszcze o tych demolkach, moze by mi sie raz i ostatecznie borzoja odechcialo :lol: A tak - od dawna jestem w nich zakochana :loveu: , ale, ze staram sie zdroworozsadkowo podchodzic do zycia - nigdy sobie takiego psa nie sprawilam i raczej nie sprawie... Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']Wiesz Aneczka, mysl, ze nie tylko ja mam tak paskudnie za oknem odrobine podnosi mnie na duchu ;) :lol: Kochana jesteś!:lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='an3czka']Kochana jesteś!:lol: Wiem ! :p :lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Nugatowa']No jasne ze widać :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: To sobie wyobraż mnie jak Nugat jest oddalony 10 m dalej !!! Właściciele białych psów łączcie się :evil_lol: :evil_lol: ;) Dziewczynki!!! Jestem z Wami (jak zawsze!) ! Miałam , kiedyś dalamatyńczyka! Wiem co to znaczy nie móc zobaczyć własnego psa, który jest tuż tuż....:evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 gochgoch napisał(a): Dziewczynki!!! Jestem z Wami (jak zawsze!) ! Miałam , kiedyś dalamatyńczyka! Wiem co to znaczy nie móc zobaczyć własnego psa, który jest tuż tuż....:evil_lol::evil_lol: Pokaz go, na pewno masz jakies zdjecie :) Quote
tamiczek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gochgoch napisał(a): Dziewczynki!!! Jestem z Wami (jak zawsze!) ! Miałam , kiedyś dalamatyńczyka! Wiem co to znaczy nie móc zobaczyć własnego psa, który jest tuż tuż....:evil_lol::evil_lol: Też miałam biało-czarnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A moja Luna dzisiaj nowofunlandem chciała być a to ci niespodzianka :mad: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Tamiczek - pokaz jakiego ! A mojej ciezarowce zaczal sie brzuch ruszac, co wprawia ja raz w oslupienie ( i zamiera w dziwnej pozie z glupia mina ) a innym razem w zaniepokojenie ( i usiluje chyba od tego brzucha uciec ). Co dostanie kuksanca od wewnatrz, podskakuje, czasem nawet pisnie i sprawdza co pod nia lezy. A tam nic nie ma... jedynie maluchy usiluja jej wyperswadowac lezenie na brzuchu :lol: a "z profilu" wyglada tak :cool3: Quote
Recommended Posts