Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Hanka, tak mi przykro z powodu tego skradzionego czasu...:oops: Moze jakos Ci to zrekompensuje ? ;)
Na temat wlosow... ( gdzie one sa w mojej galerii ??) to wypowiedzialam sie w Twoim watku :lol:

Są na jednym ze zdjęć z wystawy - i na Twojej stronie .
Nad rekompensatą zastanowię się :evil_lol:
A teraz wracam do strony 76 :p

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Skończyłam :p :p :p
Dzięki za dostarczone wrażenia. I za wiele ciekawych informacji .
Do zobaczenia :hand:

A ja bardzo dziekuje za wizyte :p :p :p :)
Mam nadzieje, ze Ci sie choc troche podobalo, skoro obejrzalas wszystko...
Do zobaczenia :hand:

Posted

A wszystkim, ktorzy zazdroscili nam sniegu oswiadczam, ze juz nie ma czego zazdroscic... Leje jak z cebra i wieje jak na uralu. A psy po krotkim siusiu na dworze wygladaja jak by sie wlasnie w stawie wykapaly... :placz:

Posted

[quote name='Honey']Aneczka, wyrazy twarzy moich psow przy mimice Twojego Basculca to poprostu maly pikus ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja wiem...
Basco całkiem normalny jest (no prawie). Nic nadzwyczajnego:lol:

Posted

Honey napisał(a):
A wszystkim, ktorzy zazdroscili nam sniegu oswiadczam, ze juz nie ma czego zazdroscic... Leje jak z cebra i wieje jak na uralu. A psy po krotkim siusiu na dworze wygladaja jak by sie wlasnie w stawie wykapaly... :placz:

U mnie też tak paskudnie:-(

Posted

[quote name='an3czka']Ja wiem...
Basco całkiem normalny jest (no prawie). Nic nadzwyczajnego:lol:

Calkiem normalny powiadasz?.. Taaaak, to widac na pierwszy rzut oka ....:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A ja się ładnie spytam kiedy będą zdjęcia przyszłej mamuśki?:cool3:

Kara, a co tu fotografowac? Jej brzuch wyglada jak wypchany worek kartofli...

Posted

gonek napisał(a):
To coś jak u nas :placz:moje pieski dzis po porannym spacerze ubłociły się po pachy, muszę im chlapacze zamontować:p

Gonek, wlasnie jestem na Waszym blogu (swietny tytul ! :evil_lol: ).
I ze zdumieniem stwierdzilam, ze Ty masz borzoja ! :loveu: :loveu: :loveu: A ja nic o tym nie wiedzialam... Ide szukac dalszych jej zdjec :)

Posted

Wlasnie przeczytalam Demolrzojke i... ja wiem, ze nie ladnie sie smiac... ale.... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

W jakim ona jest wieku ?

edit: wlasnie doczytalam, ma ponad rok, tak? I dalej demolki robi?

Posted

[quote name='Honey']Calkiem normalny powiadasz?.. Taaaak, to widac na pierwszy rzut oka ....:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Przecież dopisałam, że prawie:evil_lol:
U nas też leje. Niby temperatura plusowa, ale wieje potwornie. Obrzydliwie, wstrętnie, paskudnie!:cool1:

Posted

[quote name='Honey']Wlasnie przeczytalam Demolrzojke i... ja wiem, ze nie ladnie sie smiac... ale.... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

W jakim ona jest wieku ?

edit: wlasnie doczytalam, ma ponad rok, tak? I dalej demolki robi?
Ja też nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo pomysły trzeba przyznać ma śmieszne:D ale efekty już nie:diabloti:
Dalej demoluje chociaż z mniejszym natężeniem. Przynajmniej doceniłam Ozonka bo on w porównaniu z nią święty był ;-) Ale chcialam to mam..;-)

Posted

[quote name='an3czka']Przecież dopisałam, że prawie:evil_lol:
U nas też leje. Niby temperatura plusowa, ale wieje potwornie. Obrzydliwie, wstrętnie, paskudnie!:cool1:

Wiesz Aneczka, mysl, ze nie tylko ja mam tak paskudnie za oknem odrobine podnosi mnie na duchu ;) :lol:

Posted

gonek napisał(a):
Ja też nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo pomysły trzeba przyznać ma śmieszne:D ale efekty już nie:diabloti:
Dalej demoluje chociaż z mniejszym natężeniem. Przynajmniej doceniłam Ozonka bo on w porównaniu z nią święty był ;-) Ale chcialam to mam..;-)

Powinnas poopowiadac mi jeszcze o tych demolkach, moze by mi sie raz i ostatecznie borzoja odechcialo :lol:
A tak - od dawna jestem w nich zakochana :loveu: , ale, ze staram sie zdroworozsadkowo podchodzic do zycia - nigdy sobie takiego psa nie sprawilam i raczej nie sprawie...

Posted

[quote name='Nugatowa']No jasne ze widać :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3:
To sobie wyobraż mnie jak Nugat jest oddalony 10 m dalej !!!

Właściciele białych psów łączcie się :evil_lol: :evil_lol: ;)

Dziewczynki!!! Jestem z Wami (jak zawsze!) ! Miałam , kiedyś dalamatyńczyka! Wiem co to znaczy nie móc zobaczyć własnego psa, który jest tuż tuż....:evil_lol::evil_lol:

Posted

gochgoch napisał(a):

Dziewczynki!!! Jestem z Wami (jak zawsze!) ! Miałam , kiedyś dalamatyńczyka! Wiem co to znaczy nie móc zobaczyć własnego psa, który jest tuż tuż....:evil_lol::evil_lol:

Pokaz go, na pewno masz jakies zdjecie :)

Posted

gochgoch napisał(a):

Też miałam biało-czarnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A moja Luna dzisiaj nowofunlandem chciała być a to ci niespodzianka :mad:

Posted

Tamiczek - pokaz jakiego !

A mojej ciezarowce zaczal sie brzuch ruszac, co wprawia ja raz w oslupienie ( i zamiera w dziwnej pozie z glupia mina ) a innym razem w zaniepokojenie ( i usiluje chyba od tego brzucha uciec ).
Co dostanie kuksanca od wewnatrz, podskakuje, czasem nawet pisnie i sprawdza co pod nia lezy. A tam nic nie ma... jedynie maluchy usiluja jej wyperswadowac lezenie na brzuchu :lol:

a "z profilu" wyglada tak :cool3: