Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rauni']O matko, tam jest drugi pies!!!! :evil_lol: Ja w swojej wybitnej spostrzegawczości zauważyłam to dopiero, jak KaRaTC o tym napisała...

Oj, nie mogłabym mieć psa o takim umaszczeniu, nic ino bym się rozglądała dookoła, gdzie toto się podziało :evil_lol:

Nie przesadzaj, glowe na sniegu widac ! I czarna latke na d... ( o ile ja dany delikwent posiada :evil_lol: )

No sama zobacz, ze widac :cool3: :

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaaaaasne...

Wiesz, ja sobie kiedyś mało nóg nie połamałam biegnąc do tramwaju, po czym jak już dobiegłam, to odkryłam, że on jedzie w odwrotną stronę, niż mi się zdawało i niż chciałam jechać. To kolejny przykład, jaka jestem wybitnie spostrzegawcza :evil_lol: Dla mnie pies powinien być jaskraworóżowy i świecić, wtedy bym go dobrze widziała... ;)

Posted

Rauni napisał(a):
Jaaaaaasne...

Wiesz, ja sobie kiedyś mało nóg nie połamałam biegnąc do tramwaju, po czym jak już dobiegłam, to odkryłam, że on jedzie w odwrotną stronę, niż mi się zdawało i niż chciałam jechać. To kolejny przykład, jaka jestem wybitnie spostrzegawcza :evil_lol: Dla mnie pies powinien być jaskraworóżowy i świecić, wtedy bym go dobrze widziała... ;)

Dobre ! :megagrin:

Posted

wiq napisał(a):

dopiero dzis tu zajrzalam.. wstyd..:oops:
a one sa tak piekne:loveu: az mnie kusi, zeby zdradzic wymarzone pointery..:evil_lol:

Dziekujemy za wizyte ! :loveu:
A pointera z owerniakiem zdradzic to nie grzech :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']portrety piękne a śniegowe foty niezłe i skoczniaste czy to jakieś polowanie było

Nie , to zwykle gonitwy mlodziezy wyzlowej :lol: Pogoda nie zachecala dzis do sesji fotograficznych, ale z tych fotek, ktore pstryknelam, tylko na kilku ( a bylo ich w sumie calkiem sporo ) psy maja kontakt z ziemia. Na pozostalych - fruwaja :evil_lol:

Ze wzgledu na slaba jakosc nie widac pewnie tego zbyt dobrze :

Posted

:roflt:powiadasz, ze potem juz latwo..?:evil_lol:
domyslam sie, ze bedziecie w Poznaniu? chetnie obejrze je na zywo:)
swietn latajacy mlodziak:D

Posted

wiq napisał(a):
:roflt:powiadasz, ze potem juz latwo..?:evil_lol:
domyslam sie, ze bedziecie w Poznaniu? chetnie obejrze je na zywo:)
swietn latajacy mlodziak:D

Jak nam nic nie pokrzyzuje planow to bedziemy. Niestety bez mlodziaka z powyzszego obrazka, bo za mloda baba jeszcze, zeby sie do mlodziezy zakwalifikowac :) Za to bedzie jeden mlodzian, ktory pluje na wystawy ( naprawde, tak ich nie lubi, ze od razu robi sie caly zapluty, wystawy to jedyna sytuacja kiedy slina doslownie cieknie mu z pyska, fuj! ), jedna chuda laska (ale za to z duzym biustem :roll: ) i pannica w mlodziezy, ktora ani wystawy ani ringowki na oczy jeszcze nie widziala... :shake:
Nie, zdecydowanie wolalabym nie miec swiadkow tego "swiatowego wystepu"... :evil_lol:

Posted

szkoda, ze mlodej nie bedzie, chcialabym zobaczyc, jak fruwa na ringowce:evil_lol:
drugi mlodziak reaguje na wstawy tak samo, jak ja:evil_lol::evil_lol: juz rok albo 2 na zadnej nie bylam..:evil_lol:
jezeli sedzia to facet, chuda dostani boba:lol:
wiesz, ciekawie sie zapowiada ten wystep;)
ale bedzie dobrze:cool3:;)
ja swoich nie biore, bo za wysokie progi:eviltong:

Posted

[quote name='Honey']Nie , to zwykle gonitwy mlodziezy wyzlowej :lol: Pogoda nie zachecala dzis do sesji fotograficznych, ale z tych fotek, ktore pstryknelam, tylko na kilku ( a bylo ich w sumie calkiem sporo ) psy maja kontakt z ziemia. Na pozostalych - fruwaja :evil_lol:

Ze wzgledu na slaba jakosc nie widac pewnie tego zbyt dobrze :

Hahaha! Łapy w powietrzu to jedno, ale popatrzcie na wyraz twarzy:evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Nie przesadzaj, glowe na sniegu widac ! I czarna latke na d... ( o ile ja dany delikwent posiada :evil_lol: )

No sama zobacz, ze widac :cool3: :

No jasne ze widać :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3:
To sobie wyobraż mnie jak Nugat jest oddalony 10 m dalej !!!

Właściciele białych psów łączcie się :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Nugatowa']No jasne ze widać :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3:
To sobie wyobraż mnie jak Nugat jest oddalony 10 m dalej !!!

Właściciele białych psów łączcie się :evil_lol: :evil_lol: ;)

Hehe, dobry przyklad Kinga ! :lol: A tak na marginesie - te biale psy bardzo mi sie na sniegu podobaja :) I to, ze po ciemku swieca lubie ;)

Posted

wiq napisał(a):
szkoda, ze mlodej nie bedzie, chcialabym zobaczyc, jak fruwa na ringowce:evil_lol:
drugi mlodziak reaguje na wstawy tak samo, jak ja:evil_lol::evil_lol: juz rok albo 2 na zadnej nie bylam..:evil_lol:
jezeli sedzia to facet, chuda dostani boba:lol:
wiesz, ciekawie sie zapowiada ten wystep;)
ale bedzie dobrze:cool3:;)
ja swoich nie biore, bo za wysokie progi:eviltong:

O ! To widze, ze mamy takie samo zamilowanie do wystaw :evil_lol:
Wole zabierac psy w pole niz na ring, zwlaszcza w hali...

A, ze wystep ciekawie sie zapowiada, to sama wiem :mad: (ciekawie dla publicznosci, nie dla mnie) A sedziego faceta na babke nam zmienili, co prawda zupelnie nie znam tej sedziny, ale ze wzgledu na poprzedniego sedziego, ktory byl w rozpisce - jestem poprostu zachwycona samym faktem, ze mam kogos innego.

A dlaczego za wysokie progi ? Ile flatow bedzie ? Niechec do wystaw rozumiem ( i popieram :cool3: ) ale zeby zaraz za wysokie progi ?...
Mnie przeraza dojazd do MTP, znalezienie parkingu, miejsca przy ringu w hali i takie tam... Brrrr.... nie lubie !

Posted

[quote name='an3czka']Hahaha! Łapy w powietrzu to jedno, ale popatrzcie na wyraz twarzy:evil_lol:

Aneczka, wyrazy twarzy moich psow przy mimice Twojego Basculca to poprostu maly pikus ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nieznane mi sa Wasze problemy;)
a pointera chcialabym czarnego albo kasztanowego (widzialam takie plaszczowe):loveu:
albo owerniaka...:cool3:

Posted

Ale u Was śniegu :crazyeye: u nas błoto :angryy:
Jeśl chodzi o kolor to mi się najbardziej Herka podoba (bo taka najniebieściejsza ;-) - może to takie weimarowa zboczenie) a we wrażeniu ogólnym wszystkie są cudne :loveu:

Posted

[quote name='Honey']A u nas dzis wyglada tak...

A wlasciwie wygladalo, bo teraz jest "zawieja i zamiecia".... :-(
Proszę :modla: podeślij na zachód tego śniegu. Niech nas zasypie, niech będzie wszędzie biało i dużo

Posted

[quote name='sylrwia']Proszę :modla: podeślij na zachód tego śniegu. Niech nas zasypie, niech będzie wszędzie biało i dużo

Juz wysylam ... ta zlodowaciala breje ... najpierw snieg, teraz deszcz... bleeeeeeeeeeeeeeeee.... :watpliwy: OKROPNOSC !
Tez zdecydowanie wole zime od tego czegos co panuje teraz na zewnatrz.

Posted

Honey, Twoja galeria kradnie mi czas ! Jestem na 73 stronie .
Poza psami i latoroślą podaba mi się kartka z oceną sedziego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I Twoje włosy :p :p :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Honey, Twoja galeria kradnie mi czas ! Jestem na 73 stronie .
Poza psami i latoroślą podaba mi się kartka z oceną sedziego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I Twoje włosy :p :p :p

Hanka, tak mi przykro z powodu tego skradzionego czasu...:oops: Moze jakos Ci to zrekompensuje ? ;)
Na temat wlosow... ( gdzie one sa w mojej galerii ??) to wypowiedzialam sie w Twoim watku :lol: