tamiczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Prawie jak stójka:lol: :evil_lol: Prawie robi wielka różnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Prawie jak stójka:lol: :evil_lol: hm.... stojke tez uchwycilam.... ale tak :evil_lol: : Tamiczek... :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Honey']hm.... stojke tez uchwycilam.... ale tak :evil_lol: : Jak ładnie głowe trzyma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 KaRa_TC napisał(a):Jak ładnie głowe trzyma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Paskudne baby... sie nabijają... :megagrin: Quote
tamiczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):Paskudne baby... sie nabijają... :megagrin: Szkoda tylko że widać calutką głowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 tamiczek napisał(a):Szkoda tylko że widać calutką głowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wrrrrrrrrrrr......:obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tamiczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):Wrrrrrrrrrrr......:obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj już nie złość się bo przyjdzie :???: :???: hm... a już wiem !!! Przyjdzie wyżeł :p Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Honey widzę, że nie wytrzymałaś :evil_lol: Uściski dla mateczki i dla reszty stada też :loveu: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Honey widzę, że nie wytrzymałaś :evil_lol: Uściski dla mateczki i dla reszty stada też :loveu: Nie wytrzymalam, bo jak mi te ich wypociny w oko wpadna, to szlag mnie trafia... A jako, ze cudze zdanie ( tzn moje, Twoje i innych kowalskich ) nic dla nich nie znaczy, wrzucilam im na pozarcie arcybiskupa, bedac ciekawa jak zareaguja :evil_lol: Za usciski dziekujemy i przesylamy rowniez :loveu: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A u nas dzis wyglada tak... A wlasciwie wygladalo, bo teraz jest "zawieja i zamiecia".... :-( Quote
alive Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 o kurcze a u nas ładne słoneczko i zero śniegu :roll: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 alive napisał(a):o kurcze a u nas ładne słoneczko i zero śniegu :roll: Wez moj snieg, a mi daj w zamian sloneczko ! Prosze... :evil_lol: Quote
alive Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 chyba wzięłaś sobie to słoneczko bez pozwolenia a na dodatek podrzuciłaś mi śnieg i silny wiatr!!! :mad: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 alive napisał(a):chyba wzięłaś sobie to słoneczko bez pozwolenia a na dodatek podrzuciłaś mi śnieg i silny wiatr!!! :mad: Ups... Ale to naprawde nie ja ! :evil_lol: U nas dalej paaaskudnie, brrrrrrrr........... Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nawet pieskowi zrobilo sie smutno, jak sie dowiedzial, ze Alive sloneczko ukradli..... :evil_lol: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Hmm... a to ? Czy to pies, czy to bies ? :-o Quote
alive Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Honey']Nawet pieskowi zrobilo sie smutno, jak sie dowiedzial, ze Alive sloneczko ukradli..... :evil_lol: jaki słodziak :loveu: Quote
tamiczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Honey']A u nas dzis wyglada tak... A wlasciwie wygladalo, bo teraz jest "zawieja i zamiecia".... :-( Ma taki krótki ogon czy w śniegu tak zanknął ??? Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 tamiczek napisał(a):Ma taki krótki ogon czy w śniegu tak zanknął ??? Ma taki krotki, Francuzi tna jak im pasuje ( albo jak sie weterynarzowi uda ). I niektore owerniaki maja ogonki jak braque du bourbonnais... Quote
KaRa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Honey']Hmm... a to ? Czy to pies, czy to bies ? :-o Świetny potwór:lol: :lol: :lol: A drugiego psa napoczatku nie zauwazylam bo zlal mi sie z otoczeniem:evil_lol: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Świetny potwór:lol: :lol: :lol: A drugiego psa napoczatku nie zauwazylam bo zlal mi sie z otoczeniem:evil_lol: Bo one zima maja umaszczenie maskujace :evil_lol: ale za to po ciemku je swietnie widac ! ( oprocz Hersi, bo ta w dzien udaje diabla a noca ginie w mroku :lol: ) Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 O , JAKI CUDNY !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Dzień dobry . Meldujemy się wraz z Gezesławem i Manią . Nie wiem, jak to sie stało, że dopiero teraz trafiliśmy do Was :oops: Quote
Rauni Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Honey']Hmm... a to ? Czy to pies, czy to bies ? :-o O matko, tam jest drugi pies!!!! :evil_lol: Ja w swojej wybitnej spostrzegawczości zauważyłam to dopiero, jak KaRaTC o tym napisała... Oj, nie mogłabym mieć psa o takim umaszczeniu, nic ino bym się rozglądała dookoła, gdzie toto się podziało :evil_lol: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzień dobry . Meldujemy się wraz z Gezesławem i Manią . Nie wiem, jak to sie stało, że dopiero teraz trafiliśmy do Was :oops: A my witamy i cieszymy sie z odwiedzin ! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts