nathaniel Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mamuśka nazywa się ULLA ? Tak mnie dzisiaj mania tworzenia dopadła :oops:: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 nathaniel napisał(a):Mamuśka nazywa się ULLA ? Tak mnie dzisiaj mania tworzenia dopadła :oops:: Nathaniel, cudowne, naprawde !!! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo chce takie, ale powiedz, czy dasz rade zmienic imie? Zamiast Ulla- Amadeus, przydomek ten sam. I wtedy wszystko cudownie bedzie pasowac. ( Moja wina, one takie podobne, ze powinnam podpisywac fotki, a mi sie nie chce...;) ) Quote
sylrwia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a): A ta młoda dama po imprezie??:razz: Wydawało mi się, że chodzi sie po lini prostej tylko to nie uszy na boki sie rozstawia:evil_lol: Choć może metody się zmieniły, wszystko przecież się rozwija i zmienia:evil_lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 KaRa_TC napisał(a): Śliczna ta banda:loveu: :loveu: :loveu: rozumiem,ze one biegna do mnie:evil_lol: Jezeli siedzisz na krawedzi dachu i wygladasz jak sroka - to tak! :evil_lol: Herka wlasnie ja przyuwazyla, a reszta, jeszcze nie wiedzac co i gdzie, na wszelki wypadek leci za nia :lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 an3czka napisał(a):Ups! Obiecuję poprawę (przynajmniej na jakis czas):evil_lol: Hmm... dlaczago ja Ci nie wierze ?... :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Hmm... dlaczago ja Ci nie wierze ?... :evil_lol: A bo ja to wiem!:lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Nathaniel, ja sie chyba kiedys baaardzo, baaaardzo mocno do Ciebie usmiechne ( o tak: :lol!: ) i poprosze o takie cuda - po jednym dla kazdego wyzla. Bede mogla Ci kiedys fotki podeslac ?.... :modla: i poprosic ...:modla: o takie piekne portreciki ?.... :modla: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Aneczka - napisalabym, ze szkolenie, ale... :diabloti: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 nathaniel napisał(a):Postaram się zmienić ;) Dziekuje ! Bo obrazek szalenie mi sie podoba !:Cool!: :calus: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Aneczka - napisalabym, ze szkolenie, ale... :diabloti: A co innego, jeśli nie szkolenie:lol: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudne Nieskromnie przyznam Ci racje, to moje ulubione :loveu: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='an3czka']A co innego, jeśli nie szkolenie:lol: Juz wole jak je "szkoli" niz np. "trymuje" swoimi nozyczkami :mad: A pozniej mowi - no przeciez wloski im odrosna...:roll: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 no ja nie mogę!!!!! uwielbiam jak pisury tak śpią....łapy na maksa do przodu i pysio na nie...matka się wysypia a ojciec na posterunku. I tak powinno być!!! Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Honey']Juz wole jak je "szkoli" niz np. "trymuje" swoimi nozyczkami :mad: A pozniej mowi - no przeciez wloski im odrosna...:roll: Hahaha. "Trymowanie" może być troszkę niebezpieczne:lol: Quote
moth Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Czy ja mogę zmienić zdanie? Kiedyś pisałam, że najbardziej podobają mi się białe Braki mało dropiate. Teraz uważam, że najcudniejsze są te ciemne. Jak to było, charbonne? Quote
tamiczek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Honey'] reszta psiej bandy oddaje sie swym codziennym psim rozrywkom Co one zobaczyły ??? :razz: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja również trymowanka nie polecam;););) Nie dość, że model nieodpowiedni to jeszcze nozyczkami:grin: A foteczki jak zwykle prześliczne Quote
Jupi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 śliczna fotka a jak spodenki pasująco nakrapiane:evil_lol: Quote
alive Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Honey'] piękna banda :loveu: Honey, ile Wy ich macie? (nie licząc maleństw w brzuchu :)) cztery-pięć czy lepiej? bo się pogubiłam... :oops: Quote
alive Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ojoj weszłam na Waszą stronę i widzę, że 6 albo 7... bo macie u siebię tę "wykluczoną" bidulę? Quote
Honey Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 tamiczek napisał(a):Co one zobaczyły ??? :razz: Sroke na krawedzi dachu. U nas jest cale mnostwo srok, ktore na dodatek draznia sie z psami. Quote
Honey Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='bigos']Ja również trymowanka nie polecam;););) Nie dość, że model nieodpowiedni to jeszcze nozyczkami:grin: A foteczki jak zwykle prześliczne Wytlumacz to mojemu dziecku...:lol: Ta mala panna ma na kazdy temat wlasne zdanie :roll: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Honey napisał(a):Wytlumacz to mojemu dziecku...:lol: Ta mala panna ma na kazdy temat wlasne zdanie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze, że jeszcze manicure nie zrobiła psiurkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts