alive Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :loveu: Śliczne psiaki!!! :loveu: Trzymam kciuki za mamusię i maleństwa żeby wszystko poszło jak należy! A na kiedy ma termin? Quote
Honey Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 alive napisał(a)::loveu: Śliczne psiaki!!! :loveu: Trzymam kciuki za mamusię i maleństwa żeby wszystko poszło jak należy! A na kiedy ma termin? Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc ;) Termin ma tydzien po swiatowce, mam nadzieje, ze nie zrobi mi numeru i sie nie pospieszy... Quote
Honey Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol: ...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol: ...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol: Wiadomo gdzie najwygodniej:loveu: :loveu: :loveu: moja centkowana rowniez tak lubi:eviltong: Quote
tamiczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol: ...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol: Co to za wylegiwanie :multi: :multi: Quote
Honey Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Kara - bo ta Twoja to ma zdecydowanie cos z owerniaka :evil_lol: Tamiczek - czasami sie zastanawiam, kto to wylegiwanie bardziej lubi, ja czy psy ? ;) :lol: Quote
tamiczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Kara - bo ta Twoja to ma zdecydowanie cos z owerniaka :evil_lol: Tamiczek - czasami sie zastanawiam, kto to wylegiwanie bardziej lubi, ja czy psy ? ;) :lol: Zobacz na wylegiwanie w moim awatarku :lol: :lol: Niestety już za TM :-( Quote
KaRa_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Kara - bo ta Twoja to ma zdecydowanie cos z owerniaka :evil_lol: Taa bardzo dużo ma:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol: ...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol: Najlepsza na reumatyzm to chyba skórka z kota , nie z owerniaka??!! :-o :evil_lol: :evil_lol: Quote
tamiczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Kara - bo ta Twoja to ma zdecydowanie cos z owerniaka :evil_lol: Tamiczek - czasami sie zastanawiam, kto to wylegiwanie bardziej lubi, ja czy psy ? ;) :lol: Moge wiedzieć co to owerniak:oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :loveu:cudo to trzymamy łapulki za szczęśliwe rozwiązanie:multi: Quote
Honey Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Tamiczek - Braque d'Auvergne to wyzly, ktorych pierwsi hodowcy pochodzili z Auvergne, a po polsku ten region Francji nazywa sie Owernia. I stad spolszczona nazwa owerniaki. A na avatarek zwrocilam juz uwage, znam to wylegiwanie pod kocem :) Przykro mi, ze juz za TM... Alicja - nie dziekuje za kciuki, zeby nie zapeszyc :oops: Ale przydadza sie napewno ! :multi: Kingus - z kota to na nerki dobra, na kolana- tylko owerniak ! :evil_lol: Kara - tyle, ze Twoja sie zaokraglila, nawet ciut za bardzo :cool3: , a moja wciaz chuda jak szkapa ...wrrr.. Quote
tamiczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 aha rozumiem już dziekuje za wyjaśnienie!!! I mam nadzieje że niedługo będzie okraglak:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a):Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol: ...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol: O jakie leniuszki!:loveu: Quote
KaRa_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Honey napisał(a): Kara - tyle, ze Twoja sie zaokraglila, nawet ciut za bardzo :cool3: , a moja wciaz chuda jak szkapa ...wrrr.. Wezme ja codziennie na rowerek i wroci do kondycji:eviltong: :eviltong: :eviltong: i tez bedzie chuda szkapa:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ale sliczny maluszek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Marta_Ares napisał(a): ale sliczny maluszek:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki !`:loveu: Ten maluszek to 18-miesieczne suczysko :evil_lol: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Strrrraszliwie sie dluzy to czekanie na szczenieta... Czekamy... i czekamy... tak sie staralem... i kiedy wreszcie zobacze efekty ?... Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Juz patrzec na nia nie moge - ja sie martwie, a baba spi... Quote
bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Honey napisał(a):Juz patrzec na nia nie moge - ja sie martwie, a baba spi... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Wow, co ja tu czytam, maluszki beda :multi::multi: Trzymam kciuki z calych sil!!!:thumbs: Obstawiamy, bedzie ich 6-7 :eviltong: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 anetta napisał(a):Wow, co ja tu czytam, maluszki beda :multi::multi: Trzymam kciuki z calych sil!!!:thumbs: Obstawiamy, bedzie ich 6-7 :eviltong: A wiesz, ze to ciekawy pomysl? :cool3: Obstawic swoje "typy" - ilosc, moze plec ? Ciekawe, czy ktos trafi? :evil_lol: Quote
Rauni Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ja obstawiam 10, 5 chłopczyków i 5 dziewczynek (a co, jak szaleć to szaleć), tłuściutkie i zdrowiutkie kluseczki :loveu: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Rauni napisał(a):Ja obstawiam 10, 5 chłopczyków i 5 dziewczynek (a co, jak szaleć to szaleć), tłuściutkie i zdrowiutkie kluseczki :loveu: Ale by bylo fajnie... :loveu: Ostatnio mamusia Aychy i Arona taki piekny komplecik urodzila. Quote
Recommended Posts