Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
:loveu: Śliczne psiaki!!! :loveu: Trzymam kciuki za mamusię i maleństwa żeby wszystko poszło jak należy! A na kiedy ma termin?

Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc ;)

Termin ma tydzien po swiatowce, mam nadzieje, ze nie zrobi mi numeru i sie nie pospieszy...

Posted

Honey napisał(a):
Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol:

...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol:

Wiadomo gdzie najwygodniej:loveu: :loveu: :loveu: moja centkowana rowniez tak lubi:eviltong:

Posted

Kara - bo ta Twoja to ma zdecydowanie cos z owerniaka :evil_lol:

Tamiczek - czasami sie zastanawiam, kto to wylegiwanie bardziej lubi, ja czy psy ? ;) :lol:

Posted

Honey napisał(a):

Tamiczek - czasami sie zastanawiam, kto to wylegiwanie bardziej lubi, ja czy psy ? ;) :lol:

Zobacz na wylegiwanie w moim awatarku :lol: :lol:

Niestety już za TM :-(

Posted

Honey napisał(a):
Co to za wieczor bez psa na kanapie... :evil_lol:

...psa mysliwskiego rzecz jasna :evil_lol:

Najlepsza na reumatyzm to chyba skórka z kota , nie z owerniaka??!! :-o :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):

Moge wiedzieć co to owerniak:oops: :oops: :oops:

Posted

Tamiczek - Braque d'Auvergne to wyzly, ktorych pierwsi hodowcy pochodzili z Auvergne, a po polsku ten region Francji nazywa sie Owernia. I stad spolszczona nazwa owerniaki.
A na avatarek zwrocilam juz uwage, znam to wylegiwanie pod kocem :) Przykro mi, ze juz za TM...

Alicja - nie dziekuje za kciuki, zeby nie zapeszyc :oops: Ale przydadza sie napewno ! :multi:

Kingus - z kota to na nerki dobra, na kolana- tylko owerniak ! :evil_lol:

Kara - tyle, ze Twoja sie zaokraglila, nawet ciut za bardzo :cool3: , a moja wciaz chuda jak szkapa ...wrrr..

Posted

Honey napisał(a):

Kara - tyle, ze Twoja sie zaokraglila, nawet ciut za bardzo :cool3: , a moja wciaz chuda jak szkapa ...wrrr..

Wezme ja codziennie na rowerek i wroci do kondycji:eviltong: :eviltong: :eviltong: i tez bedzie chuda szkapa:evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Wow, co ja tu czytam, maluszki beda :multi::multi:
Trzymam kciuki z calych sil!!!:thumbs:
Obstawiamy, bedzie ich 6-7 :eviltong:

A wiesz, ze to ciekawy pomysl? :cool3: Obstawic swoje "typy" - ilosc, moze plec ? Ciekawe, czy ktos trafi? :evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Ja obstawiam 10, 5 chłopczyków i 5 dziewczynek (a co, jak szaleć to szaleć), tłuściutkie i zdrowiutkie kluseczki :loveu:

Ale by bylo fajnie... :loveu:
Ostatnio mamusia Aychy i Arona taki piekny komplecik urodzila.