Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RUDY - mały 5-miesięczny piesek, bardzo oryginalnie ubarwiony, jedno uszko klapciate, jedno skierowane na bok, trochę łobuziak, ale z melodią do spania, kanapa to ukochane miejsce, szczególnie gdy można się położyć na plecach i poddawać pieszczotom, potrafi czasem w ramach zaczepki złapać domownika za piętę, lubi zainteresowanie ludzi. Aktualnie trochę zestresowany, bo po trzech tygodniach wrócił z nieudanej adopcji. Rozmiarem niewielki, nie powinien być wyższy niż do pół łydki.

Posted

!Może macie rację ze Rudasek najładniejszy,w tatusia pewnie!:razz:Łobuziak też pewnie w tatusia,leżakowanie na kanapie też pewnie w tatusia!:razz:Mamusia widać dobra suczka!:roll:

Posted

Ludzie biorą psiaka i myślą,że on sam się wychowa.Pewnie w tym domku psiaki żyły obok ludzi zamiast z ludzmi!Gdyby było inaczej spróbowaliby z psiakiem popracować!

Posted

Dziewczyny, RUDY pojechał dziś do nowego domu razem z siostrą DEMI.
Nie zapeszam, ale ludzie cudni, młodzi, dom z ogrodem plus dwa rasowe koty. Wzięli dwa psiaki, bo doszli do wniosku, że będzie im przyjemniej. Już dziś miałam trzy telefony z aktualnymi informacjami, ile machnięć ogonem, miejsce na kanapie, kooopa - twarda, brzuch do góry, parówki smakowite.
Psiaki będą mieszkać około 5 km od nas - blisko, a dodatkowo nowi państwo to klienci mojej restauracji.

Plan mojego kochanego męża, żeby klientom pokazywać psiaki razem z rachunkiem łagodzi ciężkie chwile związane z pozbywaniem się gotówki i skutkuje adopcjami.
10% rabat dla ludzi, którzy adoptują emirowe psiaki albo inaczej pomagają bezdomnym zwierzętom też działa. Skarbonka emirowa na barze coraz pełniejsza.

Może to jakaś metoda do skopiowania w innych firmach? Przecież wielu z nas to przedsiębiorcy.

Dzięki za pomoc.

Posted

MATKO! Jak się cieszę, te Twoje maluchy spać mi nie dają...
I też cały czas myślałam o tym, że najlepiej jakby do nowych domów nie szły w pojedynkę, skoro są tak ze sobą zżyte. Mam nadzieję, ze sobie poradzą, myśl przednia z restauracją!
Z ogłoszeń ich na razie nie zdejmuję, do skończenia jak ludzie będą dzwonić można polecić inne szczeniory.