Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIDI - matka szczeniaków, około trzyletnia sunia, trochę niższa niż do kolana, urodziła dzieci w pijackiej melinie i wyniosła do lasu, po śmierci pijaka oprawcy przyniosła z powrotem do chałupy oknem. Z sześciu przeżyły 4 szczenięta. Sunia codziennie wyskakiwała przez okno i wędrowała w poszukiwaniu jedzenia. Jest bardzo troskliwa mamą. To spokojna psina, spragniona kontaktu z człowiekiem. Przejmująco patrzy w oczy i słucha poleceń. Jest wdzięczna za każdy pozytywny odruch w jej stronę. Ma wybite dolne przednie ząbki, prawdopodobnie to dzieło człowieka albo wynik warunków w których żyła.

DIDI jest w DT u kahoony razem ze swoimi dziećmi. Potrzebna jest pomoc w ogłaszaniu Didi i jej dzieci!!!!

A tu Didi ze swoimi dziećmi, wszystkie czekają na dom!

Posted

Ojejku, ja też! Kahoona, wybacz mi, że jeszcze nie zrobiłam allegro Demi. Pamiętam o tym, ale nie wyrabiam czasowo, bo gdzie nie spojrzę tam jest pies, któremu trzeba pomóc.

Szukam teraz osoby do wizyty przedadopcyjnej w okolicach Częstochowy, jeśli masz jakiś pomysł, podziel się.

Posted

niestety, nie
okazało się, że jest bardzo strachliwa, żaden ze szczeniorów nie zbliża się do innych ludzi niż my

podejmujemy intensywne oddziczanie, wczoraj Dusia siedziała z nami w naszej restauracj, podróżowała z Dosią i pojechała zawieźć mamę na sterylkę, tak będziemy robić z każdym maluchem

Posted

kahoona napisał(a):
niestety, nie
okazało się, że jest bardzo strachliwa, żaden ze szczeniorów nie zbliża się do innych ludzi niż my

podejmujemy intensywne oddziczanie, wczoraj Dusia siedziała z nami w naszej restauracj, podróżowała z Dosią i pojechała zawieźć mamę na sterylkę, tak będziemy robić z każdym maluchem

Taki sposób jest bardzo dobry!Rozważałaś może obecność kogoś obcego(opiekuna) u Was w domu?

Posted

kopiuje z wątku Rudego:

Dziewczyny, RUDY pojechał dziś do nowego domu razem z siostrą DEMI.
Nie zapeszam, ale ludzie cudni, młodzi, dom z ogrodem plus dwa rasowe koty. Wzięli dwa psiaki, bo doszli do wniosku, że będzie im przyjemniej. Już dziś miałam trzy telefony z aktualnymi informacjami, ile machnięć ogonem, miejsce na kanapie, kooopa - twarda, brzuch do góry, parówki smakowite.
Psiaki będą mieszkać około 5 km od nas - blisko, a dodatkowo nowi państwo to klienci mojej restauracji.

Plan mojego kochanego męża, żeby klientom pokazywać psiaki razem z rachunkiem łagodzi ciężkie chwile związane z pozbywaniem się gotówki i skutkuje adopcjami.
10% rabat dla ludzi, którzy adoptują emirowe psiaki albo inaczej pomagają bezdomnym zwierzętom też działa. Skarbonka emirowa na barze coraz pełniejsza.

Może to jakaś metoda do skopiowania w innych firmach? Przecież wielu z nas to przedsiębiorcy.

Dzięki za pomoc.

• 1 month later...