Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Ratujmy REDKA !!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany! Wy nic nie wiecie!
Od wczoraj Redek jest w domku:) Tak, tak, domek czekał od 8 rano w oknie, wydzwaniał i dopytywał, kiedy nowy członek rodziny przyjedzie. A wieczorem dzwonił PODZIĘKOWAĆ za cudnego psa, wzruszony, opisywał wyraz kochanych psich oczu i miał łzy w głosie.
Należało się Redkowi, uciekł przed śmiercią i siedział cicho w kąciku. Ale już nie! Już jest kochany!:)
Hip, hurra! I potańczę sobie.
:cunao::cunao::cunao:

Posted

no to ładnie - przebieg informacji jak w KGB :angryy: Ale niech tam - efekt się liczy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::knajpa::cunao:/.............................................................................

Posted

no to ładnie - przebieg informacji jak w KGB :angryy: Ale niech tam - efekt się liczy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::knajpa::cunao:/.............................................................................

Posted

Ja tez się cieszę, że ten psiaczek zakotwiczył na dobre :)

Jestem wściekła jak osa, bo zablokowali konto Fundacji na nk. Podejrzenie nadużycia!!! Zamieszczony NIP, Regon i Nr KRS tak ich rozsierdził. Nie cierpię biurokracji i traktowania wszystkich sztampowo.

Posted

I doopa wielka, moi Państwo! Tak, tak - Redek wraca z Puław.
Tak na niego czekano, jak na członka rodziny - wypisałabym się z takiej rodziny.
Zjadł drzwi, podobno, boi sie smyczy, uciekł po wysokiej zaspie za płot! Taki świntuch! Ale wrócił...ciekawe...
Ogólnie należy go NATYCHMIAST zabrać, bo pani idzie jutro do pracy.
Wiecie co? Szkoda prądu.

Posted

malibo57 napisał(a):

Ogólnie należy go NATYCHMIAST zabrać, bo pani idzie jutro do pracy.
Wiecie co? Szkoda prądu.

Normalnie na tym świecie mnie już nic nie zdziwi :baddevil:

Posted

najpierw radość i miłość największa na świecie, a potem nasikał, narzygała, zaszczekał, krzywo się spojrzała, zabierajcie bo to bestia a nie członek rodziny...żenua

Posted

No wiecie co?!!!! dopiero to doczytałam, szlak by takich ludzi. Zeby ich zasypało, debile ...pi pi pi pi........nie mam słów i przekleństw. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

• 1 month later...
  • 1 month later...