Aimez_moi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja nie wiem czy jestem przygotowana na taki widok...... w boa. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A ja na widok Lampo w tej loży w Utopii :crazyeye: , swoją drogą fajna nazwa ;) Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nie no...dana - nie wiesz co to UTOPIA :P hehe to klub dla facietów w różowych koszulkach :) Quote
feliksik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Anita czekamy , czekamy na boa:shocked!: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 anita_happy napisał(a):nie no...dana - nie wiesz co to UTOPIA :P hehe to klub dla facietów w różowych koszulkach :) To już wiem, dlaczego nie znałam tego klubu ;) :evil_lol: Gdzie jest ta słynna Utopia ? :niewiem: No, ale te różowe koszulki, hm, może się jednak wybiorę :sg168: Póki co, rzeczywiście czas na dobry lans, Lampusiu :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 To czekamy na te odlotowe fotki :lol: Quote
anita_happy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 HEJ LAMPO!!!!!!! nawaliłam na całej lini!!!! dopiero co BIRYSOWATY z nincią i dzidzią wyjechali ode mnie!!! postanawiam poprawe...ale na tygodniu koncze projekt:/ czasu brak w weekend jade odwiesc ASTIEGO do Borów Tucholskich - przyjade do Ceibie jak wóce!!!! przywioze ci w przeprosinach cos... z tego wzgledu,ze ty kosci nie pogryziesz -bo zebów u CieBie BRAK!!! przywioze TYLKO i DLA CIEBIE SPECJALNIE!!!! jakaś pysiasta puche żarła...jakąś obroże Ci znajde fajowską... a tak..dla Ciebie specjalnie - JEGOMOŚCIU Quote
anita_happy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dziewczy A WY WYBACZYCIE!!!! wybaczcie....przyjechał śmierdzacy Borys do mnie..a wyjechał pachnący!!!stuningowany miał jechac do budy...do kojca!!! a mamy kanapowca!!! i co tu zrobic... juz wymyśliłyśmy, ze jak Pańciostwo nie zgodzi sie na Borysa do domu!!!to my im Azylowca z kojca wciśniemy w zamian..w sumie plan był taki, zeby im wogóle Borysa nie pokazywć i wkleić kudłacza z azyylu :P ale pojechał borys na przedadopcyjną:P zobaczymy co wymyślą... kurcze...Borys pies z budy..z siana..po dwóch dniach został pełnoprawnym kanapowco/łózkowcem miał dobre wzorce u mnie:P hihihi robił to samo co moja kurduplasta sfora - a Borys to sznaucer olbrzym:P podejrzewam, ze LAMPO tez by szybko kanapowania się nauczył!!!! Proszę Państwa GDZIE w TYM wszechświecie jest kanapa, kt szuka LAMPO??? no gdzie jest!!! to nie lampo szuka kanapy - to kanapa szuka Lampo :) a BOA BĘDZIE! rózowe! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Anita, tylko tej kanapie chyba trzeba mocno pomóc w tym szukaniu Lampusia ;):lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Damy radę, a wtedy Lampo też będzie wreszcie szczęśliwym kanapowcem, jak na to zasługuje po swojej tułaczce i przeżyciach. Trzymaj się, Lampuś :loveu: Quote
anita_happy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 na LAMPUCORA trzeba AMATORA... moze też bez zębów jakis amator sie znajdzie:P co noc chłopcy spotykali by się przy szklaneczce :P Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aimez..no co...'grozisz mi" :P LAMPO - jak tam..zabki ze szklaneczki juz wymoczone:P Quote
feliksik Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 anita_happy napisał(a): (...)Proszę Państwa GDZIE w TYM wszechświecie jest kanapa, kt szuka LAMPO??? no gdzie jest!!! to nie lampo szuka kanapy - to kanapa szuka Lampo :) ja mam kanapę, która czeka na Lampo (jestem po remoncie i zbędna będzie, a dla Lampa w sam raz - hi,hi), mogę z chęcią ją dodać w prezencie Państwu, które przygarnie Lampa Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Kochaniutka a czy jest moze przypadkiem rozowa? Bo taki kolorek ostatnio Ciotuchny szykuja dla psiaka..:):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kochaniutka a czy jest moze przypadkiem rozowa? Bo taki kolorek ostatnio Ciotuchny szykuja dla psiaka..:):) Innego koloru pewnie nie zaakceptujemy :evil_lol: Anita, ale z tą szklaneczką i ząbkami to pojechałaś trochę po bandzie ;) Lampo, nic sobie nie rób z tych żarcików, kochanie ;) Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Acha po bandzie i to tak że hej..... :):) Quote
anita_happy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 LAMPO---co tam słychac u bęzzębnika.. kurcze..dzień za dniem leci... odwioze Astiego w BORY..i przyajde do Ceibie... chociaż, wiesz JUZ do takiej jednej sunieczki miałm jechać na sesje i jakos szybko dom znalazła:P może coś w tym jest??? Quote
Recommended Posts