Dana i Muszkieterowie Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Aimez_moi napisał(a):Lampo nie poddajemy sie...... No, nie poddajemy się, ale niewiele osób zagląda do słodziaka.... Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No faktycznie tak jest. Mam nadzieje, ze Lampo ktos zauwazy. Quote
feliksik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kurcze Lampo jako jeden z niewielu już z pierwszej akcji nie został adoptowany - trzeba mu zribić jakąś ację promocyjną - anita_happy gdzie jesteś? Prszę o kolejny Blog dla lampa:cool3: Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 FELIKSIK!!!! ty to maszz siłe ... CHCESZ I MASZ:P Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 eliksik...kurcze bloga to ja mu nie bede prowadzić..bo FOTEK BRAK Filmików BRAK zobacz na watki psiurasow z Szydłwoca - te co są jeszcze tam :( co jakiś czas foty i filmiki.. FILMIKI robią swoje...ludzie lubia oglądać filmy:P heh AIMEZ - ty to tu czasmi jak samotny biały zagiel..niedługo CI w pracy DOGO zablokują!!! kurcze...i co to bedzie:) AIMEz..mysle nad twoim OZYM!!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 anita_happy napisał(a):eliksik...kurcze bloga to ja mu nie bede prowadzić..bo FOTEK BRAK Filmików BRAK zobacz na watki psiurasow z Szydłwoca - te co są jeszcze tam :( co jakiś czas foty i filmiki.. FILMIKI robią swoje...ludzie lubia oglądać filmy..... No właśnie, przydałyby się i fajne fotki i filmiki z Lampo. Kogo można o to poprosić ? Quote
koosiek Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wolontariuszki azylowe: Siekowa, Bumel, Ania_Sami... Może będą miały wolną chwilę i mu jakieś fotki pstrykną. Najlepiej napiszcie na wątku azylowym: http://www.dogomania.pl/threads/141658-Azyl-pod-Psim-AnioA-em-PSY-DO-ADOPCJI-Warszawa-Falenica Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hmmm? ja mam niedaleko do Azylu...ale ja to jestem dogo pomagaczem..mnie tam nikt NIE ZANA :/ Koosiek kogo polecasz na przewodnika po Azylu???zeby foty porobić??? Quote
koosiek Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Hm, wiesz co, Anita, złapiesz pierwszego lepszego, powiesz, że Ty to ta z Szydłowca i przyjechałaś fotki Lampo zrobić i tyle ;) I Biszkopta też przy okazji ;) Nikt na pewno problemów robić nie będzie. Zresztą planuję w ten weekend do azylu pojechać, więc może się spotkamy. Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kochane jestescie.... Lampo pokazujemy sie dalej..... Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kochany słodziaku okazujmy się....... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lampusiu, no to będą fotki, może i filmik dziewczyny kochane :loveu: z gwiazdorem Lampo nakręcą :loveu: Quote
feliksik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Anita, dzieki za ożywienie wątku, bo coś martwiłam się jużże nam Aimez padnie sama Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ...wieczorową porą....:lol: Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 koosiek napisał(a):Hm, wiesz co, Anita, złapiesz pierwszego lepszego, powiesz, że Ty to ta z Szydłowca i przyjechałaś fotki Lampo zrobić i tyle ;) I Biszkopta też przy okazji ;) Nikt na pewno problemów robić nie będzie. Zresztą planuję w ten weekend do azylu pojechać, więc może się spotkamy. KOOSIEK CHETNIE SIE Z TOBA PRZEJADĘ...na PW moze sie dogadamy...skad cie zgarnać bumem..cooo> porobimy śmieszne foty :P w różowych koszulkach.. mam taką jedna większa..co na LAMPO sie wciśnie.. aco ..KRÓLA z niego zrobimy DODOWY LAMPO hahahaahah kto pożyczy nam rózowe boa????? to po sesji skoczymy z LAMPO do UTOPI :P Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O Boziu..... Pragne tylko przypomniec, ze Lampo pomimo, ze przystojny ma juz swoje lata...... Quote
koosiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Aimez_moi']O Boziu..... Pragne tylko przypomniec, ze Lampo pomimo, ze przystojny ma juz swoje lata...... Ha ha, no właśnie :) Anita, toż to stateczny starszy pan, a Ty chcesz tu jakieś boa, róże, pfff ;) Wiesz co, chyba Ci ze mną po drodze nie będzie, bo mieszkam na Ochocie. Może po prostu umówmy się na dzień i mniej więcej godzinę. Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No to czekamy na "ciekawe" spotkanie z Lampo.... Quote
feliksik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 no jak już będą te wyczekiwane zdjęcia z boa to mu cafeanimal nowy zrobię, pewnie wzięcie będzie miał:evil_lol: Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dobra...dziewczyny... ja już po słowie:) 1. loża VIP w Utopi zamówiona 2. aparat się łąduje 3. zadzwwonie do Koosiek, jak Tel z laptopa pociagnie mi energii - ASTI wczoraj wszamał ładowarkę do telefona!!!że go prąd nie popieścił!!!a szkoda! Quote
Recommended Posts