Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Udało mi się zajrzeć do Ciebie, Lampo.:loveu: Ostatnio na dogo nie jest to takie oczywiste i łatwe.... :shake: Gdyby tak znalazł się ktoś, kto potrafi robić ogłoszenia.... :lol: Tak chciałabym, aby labkowaty Lampo znalazł ciepły i kochający dom :thumbs: Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 My pokazujemy sie z Lampusiem prawie dzien w dzien. Szukamy domku prawda piesku?? Quote
taubi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wpłaty: 28.01.2010- 20zł- KAMA210 15.01.2010- 25zł- mt zalesie Quote
koosiek Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Coś dziwnego dzieje się z dogo, wyskakuje mi cała masa spacji albo samo pogrubia tekst... Ale wpłaty są już w pierwszym poście. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Koosiek, z dogo dzieje się coś bardzo, bardzo dziwnego, :crazyeye: ostatnio mniej się dzieje, niż dzieje:shake:, a momentami prawie nie chodzi... Lampo, słodki jesteś :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aimez_moi, tylko gdzie ci ludzie mają oczy, że nie widzą, jaki kochany jest Lampo ? Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Trudno, żeby go ktoś wypatrzył, jeśli nie ma prawie żadnych ogłoszeń :( Ja w tej chwili nie mam czasu, może w przyszłym tygodniu, ale miło by było, gdyby ktoś pomógł. Zajrzyjcie proszę do psiaka z Palucha - młodszego brata Lampo ;) http://www.dogomania.pl/threads/178344-Czy-wiesz-dlaczego-nazwali-mnie-Durszlak Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 koosiek ja nie umiem robic ogloszen. Wlascviwie to nic nie umiem tylko jako tako poriszac sie po dogo. Mam nadzieje, ze Lampusia ktos w koncu zauwazy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Aimez_moi']koosiek ja nie umiem robic ogloszen. Wlascviwie to nic nie umiem tylko jako tako poriszac sie po dogo. ...............[/QUOTE] To tak, jak ja :oops:. Może poprosimy jakaś dobrą wróżkę o ogłoszenia dla Lampusia ? Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dana ale moze nawet takie dwie sieroty jak my do czegos sie przydadza..... Mam taka nadzieje. Lampo Lampo sliczny psie pokazuj sie. Quote
koosiek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Hm, __Lara, Cajus - do nich możnaby napisać z prośbą o serię ogłoszeń, ale oni są zawaleni takimi prośbami... A może jednak spróbujecie? Tu jest spis stron ogłoszeniowych: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2 , na części z nich nie trzeba się rejestrować. Ja się nauczyłam, wiec każdy się nauczy ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Dana ale moze nawet takie dwie sieroty jak my do czegos sie przydadza..... Mam taka nadzieje. Lampo Lampo sliczny psie pokazuj sie.[/QUOTE] Też mam taką nadzieję, że coś dobrego robimy Aimez _moi :loveu: Lampo, przypominamy się :loveu: Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Lampo przystojniaku pokazujemy się..... Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Lampo nie dajemy o sobie zapomniec... Quote
Recommended Posts