EVA2406 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 żegnaj staruszku [*] tam już nic nie boli................. Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Boziu Drogi.....Lampo.....:( Mialam nadzieje, ze jeszcze choc troszke bedzie z nami.... wiem, ze przez ostatnie miesiace byl szczesliwy...... Quote
kama210 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Lampo .. żegnaj ...:( miałeś jednak szczęście ... że Cię ktoś zauważył .. najpierw na ulicy w Szydłowcu pod sklepem ,... a potem asia wzięła Cię pod swoje skrzydła i dała wszystko co najlepsze ... nie umarłeś sam ... biegaj szczęśliwy za TM asia ..dziękujemy za wszystko co zrobiłaś dla Lampo ... Quote
asiaf1 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Chciałam zobaczyc ile czasu minęło od wyjścia Lampo ze schronu, wydawało mi się, że dłużej a a to tylko rok i 4 m-ce :-(. Może niepotrzebnie zdecydowałam się na operację usunięcia nowotworu w jądrach, tak jakoś wszystko zbiegło się w czasie. Może jeszcze pożyłby jeszcze kilka miesięcy? CZłowiek zawsze nie będzie pewien co byłoby lepsze:-( A tak się cieszyłam, że lek zaczął działać... Quote
Diegula Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Asiu zrobiłaś dla Lampa wszystko co tylko mogłaś i wielkie podziękowania dla ciebie za to. Quote
asiaf1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pani Marta cały czas mi mówi, że nie może zapomnieć tego jak na nią patrzył...Może one wiedzą, że ich czas nadchodzi:placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='asiaf1']Pani Marta cały czas mi mówi, że nie może zapomnieć tego jak na nią patrzył...Może one wiedzą, że ich czas nadchodzi:placz: Asiaf, one wiedzą.... wszystko ..... czują :-(. Żegnaj, Lampo , myślałam, że dłużej nacieszysz się miłością i ciepełkiem, pełnym brzuszkiem... Odszedłeś kochany, ale tak szybko.... Quote
feliksik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale przykro starsznie... żegnaj piesku Quote
koosiek Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Asia, przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam jak oddzwonić a dogo mi nie chodziło... Bardzo Ci dziękuję za te AŻ 16 miesięcy, które Lampo mógł spędzić w cieple, zaopiekowany i przy człowieku. Dałaś mu ogromną szansę na godny koniec życia... Lampo Quote
asiaf1 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Patrzę na Lampo a widzę mojego Hakera boli podwójnie :-( [quote name='koosiek']Asia, przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam jak oddzwonić a dogo mi nie chodziło... Bardzo Ci dziękuję za te AŻ 16 miesięcy, które Lampo mógł spędzić w cieple, zaopiekowany i przy człowieku. Dałaś mu ogromną szansę na godny koniec życia... Lampo Quote
Recommended Posts