Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lampo .. żegnaj ...:(

miałeś jednak szczęście ... że Cię ktoś zauważył .. najpierw na ulicy w Szydłowcu pod sklepem ,... a potem asia wzięła Cię pod swoje skrzydła i dała wszystko co najlepsze ...
nie umarłeś sam ...
biegaj szczęśliwy za TM

asia ..dziękujemy za wszystko co zrobiłaś dla Lampo ...

Posted

Chciałam zobaczyc ile czasu minęło od wyjścia Lampo ze schronu, wydawało mi się, że dłużej a a to tylko rok i 4 m-ce :-(.
Może niepotrzebnie zdecydowałam się na operację usunięcia nowotworu w jądrach, tak jakoś wszystko zbiegło się w czasie. Może jeszcze pożyłby jeszcze kilka miesięcy?
CZłowiek zawsze nie będzie pewien co byłoby lepsze:-(
A tak się cieszyłam, że lek zaczął działać...

Posted

[quote name='asiaf1']Pani Marta cały czas mi mówi, że nie może zapomnieć tego jak na nią patrzył...Może one wiedzą, że ich czas nadchodzi:placz:

Asiaf, one wiedzą.... wszystko ..... czują :-(. Żegnaj, Lampo

• , myślałam, że dłużej nacieszysz się miłością i ciepełkiem, pełnym brzuszkiem... Odszedłeś kochany, ale tak szybko....

• Posted

Asia, przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam jak oddzwonić a dogo mi nie chodziło... Bardzo Ci dziękuję za te AŻ 16 miesięcy, które Lampo mógł spędzić w cieple, zaopiekowany i przy człowieku. Dałaś mu ogromną szansę na godny koniec życia...

Lampo

• Posted

Patrzę na Lampo a widzę mojego Hakera boli podwójnie :-(
    [quote name='koosiek']Asia, przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam jak oddzwonić a dogo mi nie chodziło... Bardzo Ci dziękuję za te AŻ 16 miesięcy, które Lampo mógł spędzić w cieple, zaopiekowany i przy człowieku. Dałaś mu ogromną szansę na godny koniec życia...

Lampo