ajlii Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czy Lampo przyjmuje jeszcze ketakonazol? Quote
asiaf1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 nie juz nie przyjmuje:-) ajlii napisał(a):Czy Lampo przyjmuje jeszcze ketakonazol? Quote
Diegula Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Widziałam wczoraj Lampo :):). Psiak wygląda naprawdę dobrze:) Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Diegula napisał(a):Widziałam wczoraj Lampo :):). Psiak wygląda naprawdę dobrze:) Ale super wiesci.....:) Lampuszonek niezle sie trzyma......:) Quote
feliksik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 witaj Lampusiu - dawno mnie nie było, ale się przypominam Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 feliksik napisał(a):witaj Lampusiu - dawno mnie nie było, ale się przypominam Lampo niezle nam sie trzyma......:):) Zuxh staruszek.....:) Quote
feliksik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Aimez_moi napisał(a):Lampo niezle nam sie trzyma......:):) Zuxh staruszek.....:) bardzo mnie to cieszy, bo ciągle mi sie przypomina dawna pierwsza akcja Szydłowiec, gdzie było stado do złapania Quote
Aimez_moi Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Odwiedzam Lampusia swiatecznie i duzo zdrowka zycze......:) Quote
asiaf1 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Lampo w środę był na wizycie u dr Niziołka -nie było przeciwskazań do znieczulenia. W związku z tym wczoraj przeszedł zabieg usunięcia jąder. Nasz staruszek jest bardzo niedobrym psem, chciał wszystkich zagryźć łącznie ze mna i Panią Martą. Wczoraj bardzo wolno dochodził do siebie. Dziś już zjadł kurczaka z ryżem-mam nadzieję, że już idzie ku lepszemu. Żeby nie było za wesoło to ma zapalenie stawu krzyżowo biodrowego przez co kuleje na tylną łapkę. No i jeszcze zęby-niestety nie dało się tego zrobic za jednym razem bo miał prześwietlane płuca i łapki i juz nie chcieli lekarze dłużej trzymać go w znieczuleniu. Dziś musi dostać kroplówkę więc będę starała się ściągnąć do niego kogoś bo transport jest dość utrudniony Quote
Diegula Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To dwa kastraty w jednym tygodniu na klatce się pojawiły :):). Bo mój Diego we wtorek miał zabieg ;). Lampo trzymaj się chłopaku Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Lampo trzymam kciuki za zdrowko...... ale jak chcial wszystkich pozagryzac to znaczy, za staruszek niezle jeszcze nam sie trzyma prawda? Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Lampo....:) duzo zdrowka dla Ciebie w Nowym Roku zycze.....:) Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jakies wiesci na temat stanu zdrowia Lampuszonka? Quote
asiaf1 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Nic nowego, nadal jest dobrze:-). Jeszcze przez kilkanaście dni ma przyjmować antybiotyk, w przyszłym tyg zdjecie szwów -to się będzie działo :-) Aimez_moi napisał(a):Jakies wiesci na temat stanu zdrowia Lampuszonka? Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 O mamuniu...... bedzie sie dzialo...... Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 W tym tygodniu chyba zdjecie szwow u Lampo?..... Quote
asiaf1 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Okazało się, że Lampo ma szwy rozpuszczalne :-). Niestety przestały działac leki przeciwbólowe i wróciła kulawizna nogi Dostał leki i jest ok. zobaczymy jak będzie dalej. Jeżeli się nie poprawi to trzeba myśleć nad inną terapią. Ogólnie stan jest świetny, Lampo jak nowy. Czekamy z miesiąc na czyszczenie zębów.Zadanie nie będzie łatwe bo on ma zęby równe z dziąsłami i oblepione kamieniem :-(. No ale damy radę, nie ma wyjścia. Lampo to czerstwy staruszek:-) Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Wlasnie mialam zapytac czy staruszek w ogole ma jakies zebolki?.....:) Ale super, ze tak dobrze sie trzyma..... Quote
asiaf1 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Coś niedobrego dzieje się z Lampo. Dzwoniła do mnie Pani Marta, że nie chce jeść a do tego ma problemy z chodzeniem :-(. Zaraz jadą do lecznicy Quote
Aimez_moi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 O matko.....trzymam kciuki....trzymam mocno.... Quote
Aimez_moi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 O matko......trzymam kciuki.....trzymam mocno za staruszka...... Quote
asiaf1 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dostał steryd, miał pobrana krew -jutro będą wyniki. Być może to zwyrodnienie stawów dało o sobie znać. Jest lepiej, zjadł trochę, więcej się rusza zobaczymy co dalej Quote
Aimez_moi Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mam nadzieje, ze i tym razem Lampo da sobie rade...... Quote
Recommended Posts