Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lampo miał wczoraj usg prostaty i robione wyniki badań krwi (dziś powinny być wyniki) Lekarze jednak upierają się przy kastracji.
Chyba będę musiała pojechać jeszcze raz do prof. Galantego a wcześniej do Niziołka na konsultację kardiologiczną.
Ogólnie po lekach prostata się trochę zmniejszyła.
Lampuś czuje się bardzo dobrze.
Pozdrawiamy wszystkie ciotki:-)

Posted

Sorry ale miała troche urlopu:-)
Lampo czuje się dobrze, co do prostaty to czy ktos słyszał o chipach, które czasowo uwalniaja hormony? Podobno teraz takie cuda wszczepia się psom z chora prostatą i takie cóś zaproponowali dla Lampo.
Poza tym nuda, nic sie złego nie dzieje na szczęscie :-)

Posted

wczoraj się z nim widziałam, jest w dobrej formie. Nie wiem czy to z powodu wiosny ale zaczęła mu bardziej wypadac sieść i zrobiły sie lekkie przełysienia na grzbiecie. Wrócilismy do kąpieli i przecierania lekami , które miał wcześniej ale chyba będe musiała się wybrac do weta. Tarczyce ma w normie więc to musi być coś innego.
zawiozłam mu wczoraj na spróbowanie puszke Bozity. Pani Marta powiedziała, że dawno nie widział jak cos mu tak smakuje, nawet mielonej wołowinki tak łapczywie nie jadł (chyba mu się już przejadła:-). Planuję więc od czasu do czasu zakupowac mu takie puszeczki oprócz suchej karmy.