Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lampo jest zadowolony z tego domu w który jest obecnie. Jedyne co to, że trzeba za niego płacić. Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie, żeby ktoś chciał takiego psa, mimo całego jego uroku :-).
Kilka dni temu Pani Marta zadzwoniła do mnie, że Lampo nie chce jeść karmy. Jednym zębem zjadł trochę mięsa. Ja oczywiście przerażona, że coś się z nim dzieje. Eucanubę jadł a Royala nie chce. Pojechałam wieczorem, mówię najwyżej znów przejdziemy na eucanubę a worek royala się nie zmarnuje. Pytam czy są jakieś inne objawy, ale nie zachowuje się normalnie, kupy tez ładne tylko nie chce karmy.
W domu miałam hyperalergenica więc przyniosłam, może to będzie jadł. Dałam mu garstkę i zasmakowało, potem dałam mu tego royala co miał w domu-też zjadł.
Okazało się po prostu, że Lampo ma dość rozmoczonej karmy! Suchą wcina mimo, że zębów prawie nie ma:-).
Kamień spadł mi z serca bo już się bałam, że będę musiała do weta z nim lecieć.
Tak się zastanawiam czy te resztki zębów go nie bolą? Najchętniej to bym mu zafundowała czyszczenie a pewnie parę zębów by przy okazji stracił. Nie wiem tylko czy wytrzymałby narkozę.

Ogólnie to wszystko u niego dobrze. Wstawię potem nowe fotki.

Posted

Rozliczenie:
Wpłaty do 26.03.2011:

40.00-Kama210
25.00-mtf zalesie
15,00Aimez_Moi
25.00-mtf zalesie
846,00-z 2 bazarków dyplomowych na allegro

Wydatki:
179.00-karma( 04.03.11)
400-opłata za tyczas III