Aimez_moi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Lampiszonek.......caly czas trzymamy kciuki za Twoje zdrowko......:) Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 koosiek napisał(a):Asiu, i jak Lampo? zawało dostane!.... Quote
asiaf1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 nie jest źle, już się tak nie zatacza. Za chwilę kończy branie leku na prostatę, jeszcze przez 2-3 tyg. będzie brał biseptol. potem kontrolne badanie usg Quote
asiaf1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 opłata za tymczas za XII 400 pln asiaf1 napisał(a):Lampuś był u prof. Galantego. Na razie spróbujemy farmakologicznie zmniejszyć prostatę. Dostał leki i zobaczymy. Wydatki: 200 karma 80 wizyta u lekarza ok.80 leki (prostata + biseptol) Quote
asiaf1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Lampo już nie za bardzo chce jeść suche a właściwie mokre chrupki odkąd posmakował gotowanego indyka i wołowiny :-) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Może mu suche mieszać z puszką? Ja tak robiłam i jakoś szło ;) Quote
asiaf1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 no przeciez nie będę go truć jakimiś puszkami :-) kupuje się miesko i już. Co będę staruszkowi żałować:-) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Alez sie Staruszek.....:) wycwanil.....:):) Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Allegro cegiełkowe Lampo, prosimy o reklamowanie i zakup cegiełek ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1398934854 Quote
asiaf1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a jak można tak jak Ty masz wstawione te linki wstawić do mojego podpisu info o aukcji? Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 asiaf1 napisał(a):a jak można tak jak Ty masz wstawione te linki wstawić do mojego podpisu info o aukcji? Zaraz spróbuję ze swoim podpisem i zobaczymy czy wyjdzie, na dogo umiem już linkować, zobaczymy jak z allegro. Quote
koosiek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Fajnie, że z Lampo lepiej :) I że już jest allegro :) A nie możnaby w aukcji wstawić nr konta? Czasem ludzie robią wpłaty, nie kupując cegiełek. Quote
asiaf1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Może ktoś ma konto na facebooku i mógłby porozsyłać allegro cegiełkowe bo sprzedaż idzie słabo -ja kupiłam na zachęte 5 cegiełek a podejrzewm, że te 6 to też ktoś z dogo:-( http://allegro.pl/show_item.php?item=1398934854 Quote
anita_happy Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='mysza 1']Allegro cegiełkowe Lampo, prosimy o reklamowanie i zakup cegiełek ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1398934854 no są juz pierwsi kupujący :) heh...ale ze nie zarzuciłyscie tych skrzydlatych fot do Lampuszona. .!!!!!zabic... ale ja go i tak na skrzydlatych fotach lobbuje :P rózowo ma byc i juz! Quote
mysza 1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 anita_happy napisał(a):no są juz pierwsi kupujący :) heh...ale ze nie zarzuciłyscie tych skrzydlatych fot do Lampuszona. .!!!!!zabic... ale ja go i tak na skrzydlatych fotach lobbuje :P rózowo ma byc i juz! Litość ma wzbudzać, litość a nie fruwać ;) Jeśli chodzi o konto to jest podane i widoczne ale nie w treści aukcji tylko przy opisie aukcji. Szablon przygotowała Lilka, już nie chciałam Jej zawracać głowy zmianą. Generalnie słabo idzie, moja Emi lepiej chociaż krócej wystawiam. Tez bez szału co prawda :( Reklama, dobrze by było maile do znajomych wysłać z aukcją. Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 mysza 1 napisał(a):Reklamujecie cegiełki? Tak......:) Quote
Recommended Posts