asiaf1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 to nie jutro tylko 18,1210 gapo :-)[quote name='koosiek']Postaram się jutro podjechać i zobaczyć z Lampuszonem :)[/QUOTE] Quote
koosiek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='asiaf1']to nie jutro tylko 18,1210 gapo :-)[/QUOTE] A to nawet lepiej, bo jutro mam wizytę p/a i jeszcze się ze znajomą umówiłam na lans na Nowym Świecie :p Miałam odwołać, ale skoro to nie jutro, to pójdę sobie lampki podziwiać ;) A tak BTW - ja mam chyba szczęście do psów z chorobami skóry :roll: Anioł, Lampuś, Sho - jamniczek wyciągnięty ze schroniska w Halinowie, a teraz on: [url]http://www.dogomania.pl/threads/198005[/url] :-(:-(:-( [CENTER][IMG]http://img574.imageshack.us/img574/6515/schronisko20101106044.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie ma chętnego na zawiezienie go do lecznicy??? Quote
asiaf1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jak to w życiu, wszyscy sie na poczatku interesują a potem zostaje tylko grono wiernych fanów. No ale już się do tego po paru latach działalności przyzwyczaiłam:-) Lampo zawiezie moja znajoma, mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 To nie tak, ze nie chce, juz uprzedzialm rodzine (nie ma tematu...), tylko ze tydzien przed swietami z warszawy do legionowa w srodku dnia to ciezko:(. Wiec jak juz nikogo nie bedzie w piatek wieczorem chetnego to zawioze, ale prosze mnie brac bardzo awaryjnie. Quote
asiaf1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ale przeciez ja nie do Ciebie Ty akurat się interesujesz:-) Olena84 napisał(a):To nie tak, ze nie chce, juz uprzedzialm rodzine (nie ma tematu...), tylko ze tydzien przed swietami z warszawy do legionowa w srodku dnia to ciezko:(. Wiec jak juz nikogo nie bedzie w piatek wieczorem chetnego to zawioze, ale prosze mnie brac bardzo awaryjnie. Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No ale znowu kombinuje, dzis sie obudzilam o 5 i myslalam jak to ja go zawioze;), koszmary mam przez Ciebie hehe;). Quote
mysza 1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Asiu, pamiętaj o mailu ;) fotki i opis pls. Quote
mysza 1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='asiaf1']Zapisałam Lampo do dr Galantego na sobotę 18.12 g.13. Przychodnia Weterynaryjna Beneventum ul.wąchocka 18 tel.: (022) 617 35 34 CZy jest chętny do jego zawiezienia? O, moja Sarcia ma operację na 10:30 tego dnia u dra. Może spotkam się z kimś znajomym ;) Poproszę dra o zniżkę dla Lampo, bo mnie zawsze liczy trochę mniej. Quote
asiaf1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzięki Ciotka :-) mysza 1 napisał(a):O, moja Sarcia ma operację na 10:30 tego dnia u dra. Może spotkam się z kimś znajomym ;) Poproszę dra o zniżkę dla Lampo, bo mnie zawsze liczy trochę mniej. Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Lampuszonek.....pokazujemy sie......:) Quote
Aimez_moi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Lampus.....:) Zdrowych i Spokojnych Swiat......:) Duzo zdrowka.......:):) Quote
asiaf1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Lampuś był u prof. Galantego. Na razie spróbujemy farmakologicznie zmniejszyć prostatę. Dostał leki i zobaczymy. Wydatki: 200 karma 80 wizyta u lekarza ok.80 leki (prostata + biseptol) Quote
koosiek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Po świętach uzupełnię rozliczenie. Szkoda, że nie udało mi się spotkać Lampusia :( Quote
Aimez_moi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Lampo......:) jak tam staruszku?......:) Quote
koosiek Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 U Lampo niestety niezbyt dobrze :( Trzymajcie kciuki, żeby to były tylko przejściowe problemy! Quote
anita_happy Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 koosiek..dobrze, że czuwasz.... starość nie radośc... ale LAMPO i tak radości doznaje...wiec jak to jest z tym powiedzeniem... Lmpuszonie, nie wyglupiaj sie Quote
Olena84 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Właśnie co u Lampo? Dobrze, ze mial wtedy transport, ja sie rozlozylam:(. Quote
asiaf1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Lampo miał w 2 dzień świąt nagłe pogorszenie stanu zdrowia. Zadzwoniła do mnie Pani Marta, że wieczoram 1 dnia miał problemy ze schodzeniem ze schodów, zjechał na tyłku, zataczał się, nie mógł utrzymac równowagi w czasie oddawania moczu. Rano 2 dnia zwymiotował piana -mimo, że je tylko kaemę suchą i ew. ryż z indykiem a na dworzu nosi kaganiec więc raczej nić nie pożarł. Nadal się zataczał. Pojechaliśmy więc do lekarza, dostał zastrzyk przeciwwymiotny, antybiotyk i jakiś przeciwbólowy. Miał silny ból przy naciskaniu na podbrzusze w okolicach tylnej części ciała. Być może to wynik promeniowania od prostaty. Cały dzień przespał, nie chciał jesć-ugotowałam mu ryz z wołowiną i wieczorem zjadł ale Pani Marta musiał go karmić. Od poniedziałku przyjmuje leki które zapisał mu prof Galanty tzn lek na zmniejszenie prostaty +biseptol. Wczoraj wieczorem go widziałam, juz tak bardzo sie nie zatacza jest jakby lepiej. Nie wiem czy to wynik bólu z prostaty czy odnowiły się jesgo problemy z kręgosłupem. Z informacji z lipca w karcie ma zapisane, ze ma spondyloze ze zwężeniem kręgów (tyle pamnietam teraz) więc to tez mogło dawać taki efekt. Na dzień dziejszy sytuacja wydaje się na opanowaną -zobaczymy co dalej. Jakie efekty przyniesie kuracja "prostatowa" i czy ew. wtedy zastosowac jakieś leczenie objawowe na tą spondylozę. Quote
Olena84 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kurcze, moze rzeczywiscie reumatyzm i bedzie mial tak od czasu do czasu? Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Lampo......trzymaj sie staruszku..... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Lampo, piesku, trzymaj się :thumbs:. Quote
Recommended Posts