Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisałam Lampo do dr Galantego na sobotę 18.12 g.13.

Przychodnia Weterynaryjna Beneventum

ul.wąchocka 18
tel.: (022) 617 35 34

CZy jest chętny do jego zawiezienia?

Posted

Olena a ty byś nie dała rady 18.12.10 na 13 go zawieźć? Ja zwrócę koszty benzyny. Nie mogę jechać bo jestem przez weekend sama z dzieckiem ale Pani Marta jego opiekunka by pojechała
[quote name='Olena84']Mnie tezby odpowiadal weekend, ale sprobuje zobaczyc jak wyjdzie w piatek, tyle ze np ruszylabym z domu ok 18 i do legionowa nie wiem czy bysmy zdazyli na czas...[/QUOTE]

Posted

Wpłaty:
30,00 PLN- Iwona Prejznar
Wydatki:
400,00 PLN -tymczas XII
16,30 -Leki Eltroxin

piersi z indyka nie liczę :-). Z tego co mówiła Pani Marta bardzo mu smakuje

Posted

Wczoraj widziałam się z Lampo na spacerku, jak go wołałam przybiegł i machał ogonkiem, nawet się przytulał i głaskanie wyraźnie sprawiało mu przyjemność. Lampo to juz nie jest ten sam, smutny , stary psiak ze schroniska. W domu szczeka za każdym razem jak ktos przechodzi koło drzwi.
Na spacerach jak ktos mu się nie spodoba (dotyczy to szczególnie mężczyzn) rzuca się na nich z paszczą. chociaż Pani Marta mówi, że nie ma zębów to i tak budzi przestrach:-).
Wczoraj więc nabyismy dla niego kaganiec (tym bardziej że straż miejska się juz raz czepnęła, że jest bez kagańca).
Pewnie to sie Lampusiowi nie spodoba