Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie lepiej :) Lampo przywitał mnie merdaniem ogona, bardzo ucieszył się, że idzie na spacer :) Na początku spaceru też miał ogon w górze - wcześniej mu się to nie zdarzało. O wiele lepiej niż zwykle kontaktował z otoczeniem - wyrywał się momentami z tego swojego świata ;)

Łysinka jest znacznie mniejsza, ma teraz kształt bardzo podobny do pręgi rodezjana, tylko jeszcze z przedłużeniem na ogon. No i boki nie są już takie zapadnięte :)

A żeby nie było tak wesoło - zapraszam na wątek małego jamnikowatego psiaka, którego codziennością są wrzaski i bicie :(

http://www.dogomania.pl/threads/193063

Posted

do łózia mu spieszno...chłopak wie co dobre :0

a tak na marginesie..zobaczcie czy on nie ma za dlugaśnych pazurków..bo na zdjeciach to kiepsko to wyglaa.

ostatnio byłam u weta ze swoimi pannami, stałysmy w kolejce,,a za nami był pies..duzy..
przyszedł na wizyte kontrolna po operacji..a pazury mial takie,,ze mu kostki wyginało
nikt tego nie widział :o
a pies miał powazna opearcje ..milion wizyt..a pazurów nie obcieli i sei zwierze meczyło...

Posted

asiaf1 napisał(a):
mam nadzieje, że wei mu je obcieli -po mojej ostatniej wizycie (zdjęcia są właśnie z tego okresu) prosiłam kilka razy żeby to zrobili

z drugiej strony aż dziw, ze trzeba o to prosić...moim zdaniem sami powinni to weci proponować..bo ludzie czasami tego nie widzą jak idą do weta - stres robi swoje jak zwierzak chory...
so good...moze na dodowo mu te pazurki zrobili :P

liste leków dałam do apteki..ale niektóre chyba cos pomieszane :/ bo nawet aptekarka nie wiedziała co chce :) coś się załatwi :)

Posted

nie bardzo wiem o co chodzi z lekami?.
jak tylko dostanę wypis to zamieszczę tu co Lampo do tej pory otrzymywał (a było tego dużo:-))
Miał też zmienione leki na skóre co myślę dało dobre rezultaty (jak na jego możliwości) :-)

Posted

anita_happy napisał(a):
liste leków dałam do apteki..ale niektóre chyba cos pomieszane :/ bo nawet aptekarka nie wiedziała co chce :) coś się załatwi :)

Może niektórych nie zna, bo nie mają odpowiedników ludzkich ;)