Aimez_moi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A wiadomo moze jak tam Lampuszonek w nowym miejscu?.......:) Quote
koosiek Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Pcha się w nocy do łóżka! :) Quote
wawer Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 koosiek napisał(a):Pcha się w nocy do łóżka! :) No proszę, a podobno nigdy nie miał domu w... domu :evil_lol::evil_lol::diabloti:! Quote
asiaf1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wpłynęły pieniądze od: Aimez_moi-15,00 PLN Skarpeta im. Talcott- 100,00 PLN dziękujemy :-) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 asiaf1 napisał(a):A lampo przytył 1,5 kg !!!! :-) Tłuścioszek ;) Fajnie :loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pcha sie do lozka....:) przytyl.....:):) Lampo ..... na pewno bardzo zadowolony......:) Quote
Aimez_moi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Lampus...... grzeczny badz.....:) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Lampo prosi o pomoc finansową, leczenie jest drogie :( Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tak Lampo.......pokazujemy sie staruszku........:) Quote
asiaf1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Koosiek była wczoraj w odwiedzinach u Lampo może coś skrobnie :-) W każdym razie jest lepiej:-) Quote
koosiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Faktycznie lepiej :) Lampo przywitał mnie merdaniem ogona, bardzo ucieszył się, że idzie na spacer :) Na początku spaceru też miał ogon w górze - wcześniej mu się to nie zdarzało. O wiele lepiej niż zwykle kontaktował z otoczeniem - wyrywał się momentami z tego swojego świata ;) Łysinka jest znacznie mniejsza, ma teraz kształt bardzo podobny do pręgi rodezjana, tylko jeszcze z przedłużeniem na ogon. No i boki nie są już takie zapadnięte :) A żeby nie było tak wesoło - zapraszam na wątek małego jamnikowatego psiaka, którego codziennością są wrzaski i bicie :( http://www.dogomania.pl/threads/193063 Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Oj Lampo......bardzo sie ciesze......:) Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Lampuszonek...... co tam u Ciebie slodziaczku?......:) Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dobrze, ze chłopak ma się lepiej.:loveu: Quote
mtf zalesie Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 na jakie konto mam kontynuowac wplaty-nie widze numeru w 1-szym poscie Quote
anita_happy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 do łózia mu spieszno...chłopak wie co dobre :0 a tak na marginesie..zobaczcie czy on nie ma za dlugaśnych pazurków..bo na zdjeciach to kiepsko to wyglaa. ostatnio byłam u weta ze swoimi pannami, stałysmy w kolejce,,a za nami był pies..duzy.. przyszedł na wizyte kontrolna po operacji..a pazury mial takie,,ze mu kostki wyginało nikt tego nie widział :o a pies miał powazna opearcje ..milion wizyt..a pazurów nie obcieli i sei zwierze meczyło... Quote
koosiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 mtf zalesie napisał(a):na jakie konto mam kontynuowac wplaty-nie widze numeru w 1-szym poscie Już przesyłam! Quote
asiaf1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 mam nadzieje, że wei mu je obcieli -po mojej ostatniej wizycie (zdjęcia są właśnie z tego okresu) prosiłam kilka razy żeby to zrobili Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 asiaf1 napisał(a):mam nadzieje, że wei mu je obcieli -po mojej ostatniej wizycie (zdjęcia są właśnie z tego okresu) prosiłam kilka razy żeby to zrobili z drugiej strony aż dziw, ze trzeba o to prosić...moim zdaniem sami powinni to weci proponować..bo ludzie czasami tego nie widzą jak idą do weta - stres robi swoje jak zwierzak chory... so good...moze na dodowo mu te pazurki zrobili :P liste leków dałam do apteki..ale niektóre chyba cos pomieszane :/ bo nawet aptekarka nie wiedziała co chce :) coś się załatwi :) Quote
asiaf1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nie bardzo wiem o co chodzi z lekami?. jak tylko dostanę wypis to zamieszczę tu co Lampo do tej pory otrzymywał (a było tego dużo:-)) Miał też zmienione leki na skóre co myślę dało dobre rezultaty (jak na jego możliwości) :-) Quote
koosiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 anita_happy napisał(a):liste leków dałam do apteki..ale niektóre chyba cos pomieszane :/ bo nawet aptekarka nie wiedziała co chce :) coś się załatwi :) Może niektórych nie zna, bo nie mają odpowiedników ludzkich ;) Quote
Recommended Posts