Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia napisał(a):
A dlaczego tu taka cisza? Zero wieści :(
Lampo jak się czujesz?

Talia, nie jestem w stanie codziennie jeździć do azylu, a na wątku nie wypowiada się nikt inny, kto ma z Lampo kontakt. Wiadomości są wtedy, kiedy jestem w schronisku, kolejną wizytę planuję w ten weekend.

Posted

koosiek napisał(a):
Talia, nie jestem w stanie codziennie jeździć do azylu, a na wątku nie wypowiada się nikt inny, kto ma z Lampo kontakt. Wiadomości są wtedy, kiedy jestem w schronisku, kolejną wizytę planuję w ten weekend.

Czekamy na wiadomości po odwiedzinach u Lampo :lol:

Posted

Więc tak: ze skórą Lampo jest lepiej, problemem jest faktycznie tarczyca. Nie dopytałam w końcu, czy to oznacza, że Lampo musi dostawać leki do końca życia, ale pewnie tak. Natomiast gorzej jest z serduchem Lampuszona, czeka go wizyta u kardiologa.

Posted

koosiek napisał(a):
Więc tak: ze skórą Lampo jest lepiej, problemem jest faktycznie tarczyca. Nie dopytałam w końcu, czy to oznacza, że Lampo musi dostawać leki do końca życia, ale pewnie tak. Natomiast gorzej jest z serduchem Lampuszona, czeka go wizyta u kardiologa.

Jakiego rodzaju są te problemy z sercem u Lampo ?
Jeśli to możliwe, napisz jakie leki otrzymuje teraz Lampo,
dzięki za info :lol:.