koosiek Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Wizyta przełożona na środę... Martwię się, jak Lampo sobie radzi, zaczynają się upały... A ja ciągle nie mam kiedy porozsyłać wątku Lampuszona, co mam wolną chwilę, to pojawia się inna bida w jeszcze gorszej sytuacji :( Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='koosiek']A ja ciągle nie mam kiedy porozsyłać wątku Lampuszona, co mam wolną chwilę, to pojawia się inna bida w jeszcze gorszej sytuacji :( O, na przykład taka bidulka: http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie! Proszę, zajrzyjcie do Liluni, ona w schronie przepadnie :( Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dziewczyny ja mam to samo co wy. chroniczny brak czasu. wrzucę lampo na nk ok? może coś pójdzie gdzieś dalej warto spróbować Quote
Aimez_moi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zawsze warto próbować.....może szczęście się uśmiechnie dla słodziaka.....:) Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A dzis juz sroda.......Lampiszonek szykuj sie....:) Quote
koosiek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Nie będzie dzisiaj wizyty :( Pochorowałam się w weekend, w sobotę było jeszcze znośnie, ale w niedzielę już padłam i dlatego nie pojechałam. Miałam nadzieję, że do środy - w środy akurat nie mam zajęć - przejdzie... I doopa. W niedzielę prawdopodobnie będę w azylu, ale jeśli nawet to tylko na chwilę, także nie wiem, czy Lampo zobaczę. Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mowi sie trudno...... Lampuszonek jakos moze da se rade....:):) Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja tez jestem ciekawa jak daje sobie rade....... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Przydałyby się rzeczywiście nowe fotki pluszaka :lol: Quote
koosiek Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Lampo nie wygląda super :( Wręcz przeciwnie, nastąpiło pogorszenie... Prawdopodobnie wszystko bierze się z chorej tarczycy. Lampo dostał nowe leki, jeśli one nie pomogą, trzeba będzie szybko kombinować mu domowy tymczas, w którym będzie mógł być kąpany specjalnym szamponem co dwa, trzy dni. Mam filmik z Lampuszonem, wrzucę jutro. Quote
Aimez_moi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 O Boziu....... Miałam nadzieję, że u Niego wszystko ok.... Quote
koosiek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Filmik (nie, to nie jestem ja ;) ): [video=youtube;rpoRJrWCxgI]http://www.youtube.com/watch?v=rpoRJrWCxgI[/video] Odprowadzałam razem z nim znajomą z azylu na przystanek, jakieś 200 metrów.Do przystanku ledwo człapał, przystawał, patrzył na mnie z wyrzutem. A z powrotem... galopował ;) Quote
koosiek Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tak... Aha, z Lampem jest jeszcze taki problem, że ma swoje humory i potrafi pogonić drugiego psa. Dlatego nawet w DT musiałby być w klatce (ew. w oddzielnym pomieszczeniu). Nawet się zastanawiałam, czy w takiej sytuacji nawet i hotel by nas nie ratował (ze względu na te kąpiele), ale na razie musimy poczekać na wynik leczenia tarczycy. Quote
Aimez_moi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cholerka...... zaczynam sie o mordke martwic....... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja też ... Lampo powinien już grzać się w domku... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Oto jest pytanie :niewiem: Lampo, a może jednak należy pomyśleć o hoteliku dla Ciebie ? :roll: Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lampo jak tam Twoje zdrowie i nastroje?....:):) Quote
koosiek Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dzisiaj było lepiej :) Może to kwestia ładnej pogody - Lampo dziarsko maszerował i nie ciągnął wcale z powrotem. Sierść niestety faktycznie wygląda gorzej, pojawiły się nowe łyse plamy :( Lampuszon musi codziennie (lub prawie codziennie) mieć zastrzyki... Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Oj Lampo..... mam nadzieję, że leki pomogą.....:):) Quote
Recommended Posts