Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jak myslicie ... nasz mustang ma szanse na domek.?

Aimez, a powiedz tak szczerze - zdecydowałabyś się na adopcję takiego psa? Wybrałabyś starego, dużego, brzydkiego, wyłysiałego kundla bez zębów, kiedy w schroniskach pełno młodych, ładnych i zdrowych?

Pewnie skończy jak Zębatek, który czekał na dom 7 lat, a w końcu serce mu padło w czasie ubiegłorocznych upałów :(

Posted

Hotelik to w jego przypadku żadne rozwiązanie... Jemu potrzebny jest domowy tymczas.
Na razie rozsyłam wątek innego psa, ale po długim weekendzie wezmę się za rozsyłanie Lampa. Oby udało się mu pomoc przed upałami :(

Posted

Anita, ale powiedz mi, po co hotel? Co to w jego przypadku zmienia? Z biura, gdzie ma towarzystwo ludzi i psów, trafi do kojca, gdzie będzie sam, pomijając spacer dziennie... I w żaden sposób nie zwiększy to jego szans na adopcję. Wciąż uważam, że tutaj sens ma tylko domowy tymczas.

Posted

sorki że nie zaglądałam. teraz mam kilka dni wolnego w pracy to podgonię troszkę ogłoszenia, a mam tego full. codziennie na jakiejś stronie będzie lampo miał zrobione ogłoszenia

Posted

Nie chce byc nie mila ale przepraszam bardzo.... a czym ma to zrobic?
Czy mi sie zdaje czy na jednym ze zdjec tak rozkosznie wymyka mu sie kawaleczek rozowego jezorka.....")...??

Posted

nie nabijać się TU z LAMPUSZONA!!!

Teraz taka moda..tak sie chodzi...
Aimez nie bywasz w Warszawie...Warszafka tak sie nosi - kazdy pies tu ma wywieszony ozór...
nie wiesz, ze kazdy cche miec cos rózowego!!!!LANS to podstawa....

LAMUSZON pokazuj sie..moze ktos cie i twój ozorek wypatrzy...jakis hobbista...