Aimez_moi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jak myslicie ... nasz mustang ma szanse na domek.? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Chciałabym bardzo, aby Lampo miał szansę pokazania, jaki jest wspaniały i kochany wobec tych, którzy dadzą Mu miłość i dom :lol: Quote
koosiek Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Aimez_moi napisał(a):Jak myslicie ... nasz mustang ma szanse na domek.? Aimez, a powiedz tak szczerze - zdecydowałabyś się na adopcję takiego psa? Wybrałabyś starego, dużego, brzydkiego, wyłysiałego kundla bez zębów, kiedy w schroniskach pełno młodych, ładnych i zdrowych? Pewnie skończy jak Zębatek, który czekał na dom 7 lat, a w końcu serce mu padło w czasie ubiegłorocznych upałów :( Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Masz racje Kochana sto na sto...:) A moze Lampo moglby pojechac do hoteliku dla staruszkow? Quote
koosiek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Hotelik to w jego przypadku żadne rozwiązanie... Jemu potrzebny jest domowy tymczas. Na razie rozsyłam wątek innego psa, ale po długim weekendzie wezmę się za rozsyłanie Lampa. Oby udało się mu pomoc przed upałami :( Quote
nincia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Koosiek masz zupełna rację....oby naszemu Lampowi udało się godnie przeżyć tą starość.... Quote
anita_happy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 co tam Lampuszon u Ciebie???? jak nie znajdzie sie tymczas na dozycie...to moze ten hotelik??? Quote
koosiek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Anita, ale powiedz mi, po co hotel? Co to w jego przypadku zmienia? Z biura, gdzie ma towarzystwo ludzi i psów, trafi do kojca, gdzie będzie sam, pomijając spacer dziennie... I w żaden sposób nie zwiększy to jego szans na adopcję. Wciąż uważam, że tutaj sens ma tylko domowy tymczas. Quote
Aimez_moi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No.... to jest fakt. Lampo jest fajnym psiakiem i chyba towarzyskim.... sam w kojcu na starosc.... to faktycznie nie za bardzo. Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 sorki że nie zaglądałam. teraz mam kilka dni wolnego w pracy to podgonię troszkę ogłoszenia, a mam tego full. codziennie na jakiejś stronie będzie lampo miał zrobione ogłoszenia Quote
koosiek Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzięki :) Może jednak coś to da... Chociaż teraz trudno nawet szczyla wyadoptować :( Quote
koosiek Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 O, a te różowe - biszkoptowe w końcu pojawiły się na wątku? Quote
anita_happy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 koosiek napisał(a):O, a te różowe - biszkoptowe w końcu pojawiły się na wątku? Biszkopt miał na allegro.... Lamuszonowe wklejam...trzeba ozywic watek MUSTANGA!!!! Quote
anita_happy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 koosiek napisał(a):Ale brzydal :eviltong: bo cie pogryzie na nastepny raz!!!!!!!!!!!! Quote
koosiek Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 anita_happy napisał(a):bo cie pogryzie na nastepny raz!!!!!!!!!!!! Nie strasz :look3: Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie chce byc nie mila ale przepraszam bardzo.... a czym ma to zrobic? Czy mi sie zdaje czy na jednym ze zdjec tak rozkosznie wymyka mu sie kawaleczek rozowego jezorka.....")...?? Quote
koosiek Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 I właśnie o to idzie, że nie bardzo ma czym ;) A język to mu faktycznie momentami wypada z mordki. Quote
anita_happy Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 nie nabijać się TU z LAMPUSZONA!!! Teraz taka moda..tak sie chodzi... Aimez nie bywasz w Warszawie...Warszafka tak sie nosi - kazdy pies tu ma wywieszony ozór... nie wiesz, ze kazdy cche miec cos rózowego!!!!LANS to podstawa.... LAMUSZON pokazuj sie..moze ktos cie i twój ozorek wypatrzy...jakis hobbista... Quote
Recommended Posts