Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jest podlinkowany, bo jest brzydki ;) I do tego robiony prowizorycznie w Wordzie - i dopiero teraz zauważyłam, że "nim" jest podkreślone jako błąd :roll: U mnie w podpisie jest podlinkowany. I nadal czekam na jakiegoś zdolniachę, który stworzy Lampo cudny banerek :)

Posted

[quote name='anita_happy']POZDROWIENIA LAMPPUSZONIE ze SZWECJI.....zaraz ja Ci BANEROS machniom:P
Anita,Ty chyba nie w Szwecji jestes,tylko w Hiszpanii,albo w Rosji,bo jakoś tak po ichszemu gadasz:D

Posted

Renata5 napisał(a):
Anita,Ty chyba nie w Szwecji jestes,tylko w Hiszpanii,albo w Rosji,bo jakoś tak po ichszemu gadasz:D

no szwedzkie bezdroza...
dzis na spacerze z Labkiem siostry widziałam pięknego białego psa...malamut..albo cus...

jedno wiem...
30 minut spaceru 3 godziny czyszczenia z błota!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie no, to ja sobie jednak zostawię mojego potworka :eviltong: Ma być dramatycznie :razz:

Trzeba na wątek więcej osób ściągnąć, poprosić o ogłoszenia... Bo tak to u Lampo nic się nie zmieni :(

Posted

anita_happy napisał(a):
no szwedzkie bezdroza...
dzis na spacerze z Labkiem siostry widziałam pięknego białego psa...malamut..albo cus...

jedno wiem...
30 minut spaceru 3 godziny czyszczenia z błota!!!!!!!!!!!!

Powtórz szybko...no i cóż że ze Szwecji:mdrmed:
Stare,ale dobre:p