Dana i Muszkieterowie Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Banerek mi się podoba, wkleiłam sobie, a co, tylko chyba nie jest podlinkowany ? :roll: Quote
koosiek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Nie jest podlinkowany, bo jest brzydki ;) I do tego robiony prowizorycznie w Wordzie - i dopiero teraz zauważyłam, że "nim" jest podkreślone jako błąd :roll: U mnie w podpisie jest podlinkowany. I nadal czekam na jakiegoś zdolniachę, który stworzy Lampo cudny banerek :) Quote
anita_happy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 POZDROWIENIA LAMPPUSZONIE ze SZWECJI.....zaraz ja Ci BANEROS machniom:P Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='anita_happy']POZDROWIENIA LAMPPUSZONIE ze SZWECJI.....zaraz ja Ci BANEROS machniom:P Anita,Ty chyba nie w Szwecji jestes,tylko w Hiszpanii,albo w Rosji,bo jakoś tak po ichszemu gadasz:D Quote
anita_happy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Renata5 napisał(a):Anita,Ty chyba nie w Szwecji jestes,tylko w Hiszpanii,albo w Rosji,bo jakoś tak po ichszemu gadasz:D no szwedzkie bezdroza... dzis na spacerze z Labkiem siostry widziałam pięknego białego psa...malamut..albo cus... jedno wiem... 30 minut spaceru 3 godziny czyszczenia z błota!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 koosiek napisał(a):A dałoby się taki bez różu? ;) TO NIE RÓZOWY!!!to fioletowy:P dodowy LAMPO I JUZ Quote
koosiek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Nie no, to ja sobie jednak zostawię mojego potworka :eviltong: Ma być dramatycznie :razz: Trzeba na wątek więcej osób ściągnąć, poprosić o ogłoszenia... Bo tak to u Lampo nic się nie zmieni :( Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 anita_happy napisał(a):no szwedzkie bezdroza... dzis na spacerze z Labkiem siostry widziałam pięknego białego psa...malamut..albo cus... jedno wiem... 30 minut spaceru 3 godziny czyszczenia z błota!!!!!!!!!!!! Powtórz szybko...no i cóż że ze Szwecji:mdrmed: Stare,ale dobre:p Quote
Aimez_moi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 O Cioteczka ze Szwecyji nadaje? Super......:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 anita_happy napisał(a):TO NIE RÓZOWY!!!to fioletowy:P dodowy LAMPO I JUZ Prawie smok z fioletowymi (różowymi ?) skrzydłami wyszedł ;) Quote
Olena84 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Lampo jest juz na pineska pajeczyna gumtree eoferty adopcjapsa przygarnijzwierzaka ojoj psiamania nasipupile Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 I nasz różowo-fioletowy Lampo, czyli mustango-smok pofrunie do kochającego domku :lol: Quote
nincia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jak patrze na fotki Lampo to jest po prostu nie ten sam pies, ktorego czesto widywalam na Szydlowieckich ulicach..... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Tylko gdzie ten domek dla Ciebie, Lampo ? Quote
Aimez_moi Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lampo kurcze .... musi Cie ktos zobaczyc..... A moze jeszcze jakies ogloszenia? A allegro psiak ma? Quote
koosiek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ma azylowe: http://www.allegro.pl/item1006764026_lampo_bez_szans_ocal_adoptuj_rudy_pies_pilne.html , ale niewyróżnione i ze starymi zdjęciami - po tygodniu ma tylko 7 wyświetleń... Quote
Recommended Posts