Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jemu potrzeba człowieka na własnosc..moze nawet na niewielka własnosć - końcówka życia...

z LAMPO nie bylo KONTAKU wzrokowego nawet..szedł bo szedł....
on jest taki zagubiony jakby...
jak był za bramą ipodeszłyśmy to cieszył sie, jak usłyszał zainteresowanie...nawet tyłkiem machnał!!
heh...
po swietach postaram sie go odwiedzić...kosiek piszesz sie ???czy ostatni wypad DOGO wyeksploatował Cie..zal mi cie było jak cie zostawiałm taką zdechłą na przystanku :/
sprawdz skrzynke :P na op.pl

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie, Lampo jest taki "wyalienowany" ;) Myślę, że wcześniej był po prostu podwórkowym kundlem i nie za bardzo wie, co to człowiek. Z drugiej strony ma takie momenty, gdy się zapomina i wtedy widać, że potrzebuje kontaktu. Zresztą, kiedy pierwszy raz go widziałam, łaził po podjeździe razem z Mona Lisą i z tej dwójki to on by pozytywniej do mnie nastawiony...

Pojechałabym do Lampo... I do Miszki - chciałabym z nim pójść na łąki... Tylko na weekend po świętach planujemy kolejną akcję aniołową. Ew. w tygodniu, w poniedziałki i środy mogę, jeśli Ci pasuje.

Skrzynkę sprawdziłam, ale nie dam rady Ci dzisiaj odpisać, bo trochę tego jest, a ja mam jeszcze ogłoszenia do zrobienia... I kolejna wolna środa pójdzie na psy :nonono2:

Posted

MA CORAZ WIECEJ :P
ja sie nie bede przypominac z jego DODOOWĄ SESJA :P

ale jeszcze jest troche do odkrycia - jak sie odkryje fotka TO na watku Lamuszona pojawi sie ze 20 innych...równie pięknych i zawadiackich FOTEK...
hihihihi
koosiek - TY nie bierzesz udziału w puzzlowaniu BO WIDZIAŁAS na żywo Lampuszona :P

Posted

[quote name='anita_happy']koosiek - TY nie bierzesz udziału w puzzlowaniu BO WIDZIAŁAS na żywo Lampuszona :P

Ja nie biorę udziału w odkrywaniu, bo mnie nie stać już na żadne bazarki :roll:

Posted

Kto umie zrobić ładny banerek?

Próbowałam zrobić jakiś mały, bo tamten od Madcat mi się nie zmieści... Ale wyszło mi tylko coś takiego:

Ładne to to nie jest :roll: Kto umie lepiej?