Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

ATHENA napisał(a):
MY jedziemy :) Mamy ok 2-3 miejsca w aucie wolne jakby ktoś reflektował ;) Trasa Koszalin - Włocławek

Nie mogę otworzyć spisu z sędziami. Czy ktoś może mi powiedzieć kto sędziuje Jack Russell Terriery i Yorki ?

Posted

madika napisał(a):
ale napralo w tym roku silkow.
i bedzie pani z mojej ulubionej hodowli :]

Masz na myśli Aplauz czy tą suczkę z młodzieży?

My już otrzymaliśmy potwierdzenie

Posted

hodowla Aplauz. mielismy z nimi przyjemnosc we Wroclawiu w 2008 tylko jak do tej pory.

a suczka z mlodziezy jest z hodowli czeskiej przywieziona. cos mnie przesladuja te czeskie silki nawet w Polsce ;)

my jeszcze nie mamy potwierdzenia, ale grunt, ze na spisie jestesmy.

Posted

Ja z tą Panią mam niemiłe skojarzenia i nie boję się tego głośno mówić, ale każdy lubi co innego.

A tak trochę na temat to czy ktoś się orientuje po ile jest parking?

Posted

magdaww1 napisał(a):
Ja z tą Panią mam niemiłe skojarzenia i nie boję się tego głośno mówić, ale każdy lubi co innego.

u mnie to byla gleboka ironia :]

pamietam jak najpierw sie zachwycilam jej psami, a potem... a potem pani wszystko popsula. bo najpierw psa, ktory smial sie otrzepac walnela szczotka po glowie, a potem zjechala rowno dziewczyne, ktora jej pomagala za jakas bzdure typu, ze nie jest sie w stanie domyslic, ktory kosmetyk powinna podac ;) a na koncu wygrala z nami mimo, ze miala brzydszego psa :]

niemniej ta wsytawa we wroclawiu uswiadomila mi, ze nie dla wszystkich to jest przyjemne hobby, a hm... szkola przetrwania?

Posted

a suczka z mlodziezy jest z hodowli czeskiej przywieziona. cos mnie przesladuja te czeskie silki nawet w Polsce ;)

ale my z Zuzią nie chcemy nikogo prześladować ;)

Posted

Sundara napisał(a):

ale my z Zuzią nie chcemy nikogo prześladować ;)

wiem, wiem :D
to taki zart byl, bo ostatnio, gdzie z Fuksem nie pojade to sie z Czechami mierzymy ;)
juz sie nie moge doczekac poznania nowej silkusi :loveu: