minagro Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Są już informacje , niestety z sędziami się nie postarali :shake: [FONT=DejaVuSans-Bold]Związek Kynologiczny w Polsce oddział Włocławek - psy, rasy, wystawy, pokazy, hodowle, mioty, reproduktory[/FONT][FONT=DejaVuSans] [/FONT] Quote
ATHENA Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 MY jedziemy :) Mamy ok 2-3 miejsca w aucie wolne jakby ktoś reflektował ;) Trasa Koszalin - Włocławek Quote
martyna. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ATHENA napisał(a):MY jedziemy :) Mamy ok 2-3 miejsca w aucie wolne jakby ktoś reflektował ;) Trasa Koszalin - Włocławek Nie mogę otworzyć spisu z sędziami. Czy ktoś może mi powiedzieć kto sędziuje Jack Russell Terriery i Yorki ? Quote
Joko Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jack Russell - Krystyna Opara York - psy Małgorzata Supronowicz; suki - Janusz Opara Quote
immortal Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Szukam transportu na ta wystawe z Warszawy. Bez psa, dokladam sie do paliwa. Szukam takze psa do konkursu Mlody Prezenter. Quote
PARSONRK Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 immortal napisał(a):Szukam transportu na ta wystawe z Warszawy. Bez psa, dokladam sie do paliwa. Szukam takze psa do konkursu Mlody Prezenter. Mam zestaw białych :):) Quote
immortal Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 PARSONRK napisał(a):Mam zestaw białych :):) Wyslalam pw :) Quote
Patka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 i CO TAM MAŁO OSÓB sie stawi ?? a Hala taka pikna !! Quote
CASIA&ttb Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Patka napisał(a):i CO TAM MAŁO OSÓB sie stawi ?? a Hala taka pikna !! ja wiem że będą 3 mini prosięta na pewno ;) i parę bulli standardów się zapowiedziało również ;) Quote
madika Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 my jedziemy, my! i bedzie jeszcze jedna silka oprosz nas na pewno :) Quote
magdaww1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 madika napisał(a): bedzie jeszcze jedna silka oprosz nas na pewno :) O nas mowa:cool3: Do zobaczenia:multi: Quote
quadrupedium Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jest już plan sędziowania http://www.zkwpwloclawek.pl/pliki/plansedz.pdf i wykaz wystawców http://www.zkwpwloclawek.pl/pliki/wystawcy.pdf Quote
madika Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ale napralo w tym roku silkow. i bedzie pani z mojej ulubionej hodowli :] Quote
magdaww1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 madika napisał(a):ale napralo w tym roku silkow. i bedzie pani z mojej ulubionej hodowli :] Masz na myśli Aplauz czy tą suczkę z młodzieży? My już otrzymaliśmy potwierdzenie Quote
madika Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hodowla Aplauz. mielismy z nimi przyjemnosc we Wroclawiu w 2008 tylko jak do tej pory. a suczka z mlodziezy jest z hodowli czeskiej przywieziona. cos mnie przesladuja te czeskie silki nawet w Polsce ;) my jeszcze nie mamy potwierdzenia, ale grunt, ze na spisie jestesmy. Quote
magdaww1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja z tą Panią mam niemiłe skojarzenia i nie boję się tego głośno mówić, ale każdy lubi co innego. A tak trochę na temat to czy ktoś się orientuje po ile jest parking? Quote
madika Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 magdaww1 napisał(a):Ja z tą Panią mam niemiłe skojarzenia i nie boję się tego głośno mówić, ale każdy lubi co innego. u mnie to byla gleboka ironia :] pamietam jak najpierw sie zachwycilam jej psami, a potem... a potem pani wszystko popsula. bo najpierw psa, ktory smial sie otrzepac walnela szczotka po glowie, a potem zjechala rowno dziewczyne, ktora jej pomagala za jakas bzdure typu, ze nie jest sie w stanie domyslic, ktory kosmetyk powinna podac ;) a na koncu wygrala z nami mimo, ze miala brzydszego psa :] niemniej ta wsytawa we wroclawiu uswiadomila mi, ze nie dla wszystkich to jest przyjemne hobby, a hm... szkola przetrwania? Quote
magdaww1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 I tak na każdej wystawie:shake: A prawie zawsze się spotykamy:angryy: Quote
Sundara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a suczka z mlodziezy jest z hodowli czeskiej przywieziona. cos mnie przesladuja te czeskie silki nawet w Polsce ;) ale my z Zuzią nie chcemy nikogo prześladować ;) Quote
PARSONRK Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sundara napisał(a): ale my z Zuzią nie chcemy nikogo prześladować ;) zawsze będą tacy, którzy będą twierdzić inaczej :D Quote
madika Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sundara napisał(a):a suczka z mlodziezy jest z hodowli czeskiej przywieziona. cos mnie przesladuja te czeskie silki nawet w Polsce ;) ale my z Zuzią nie chcemy nikogo prześladować ;) wiem, wiem :D to taki zart byl, bo ostatnio, gdzie z Fuksem nie pojade to sie z Czechami mierzymy ;) juz sie nie moge doczekac poznania nowej silkusi :loveu: Quote
Sundara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja także cieszę się na spotkanie z silkami i ich właścicielami, chociaz przyznam, że mam tremę bo to pierwsza wystawa Zuzi. Quote
magdaww1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A Ty cicha wodo, nawet słowem nie wspomniałaś, że też będziesz. To będzie super wystawa pod względem towarzyskim:multi: A ja coraz bardziej chora jestem:-( Quote
Recommended Posts