bagsiks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A kto jedzie z Gdańska albo Gdyni ???????????????????????????? Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 u mnie zmiana planów, jedziemy z Mysłowic, a nie z Katowic, w tym samym czasie ;) Ale do Mysłowic mamy bliżej, wiec jedziemy z Mysłowic :) Quote
GUCIA Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 WOLNE MIEJSCE W SAMOCHODZIE TRASA W-WA I OK----POZNAŃ CZWARTEK[SIZE=2] WYJAZD I POWRÓT SOBOTA[SIZE=3] WYJAZD I POWRÓT Quote
filonek_bezogonek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 czy ktos moze wie ile w konkretnej rasie i w konretnej grupie jest psów/suk ? na stronei wystawy tylko ogole zestawienia i statystyki znalalzam. :) ( a moze ma ktos przecieki jakie psy/suki [przydomki] beda ?? (hie hie - marzenie scietej glowy) Quote
puli Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 filonek_bezogonek napisał(a):czy ktos moze wie ile w konkretnej rasie i w konretnej grupie jest psów/suk ? na stronei wystawy tylko ogole zestawienia i statystyki znalalzam. :) Słabo szukałaś. Jest przecież plan sedziowania. Quote
bagsiks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ludzie z Trójmiasta odzywajcie się hehehehy !!!!!!!!! Quote
tkacka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 my sie tez wybieramy...opis dokladny -wykaz ilosci zgloszonych ras i psow w rasie jest na stronie zwiazku... Quote
karenina Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czy ktoś z krakowa lub okolic jedzie samochodem w środe? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Już tak niedługo :lol: Ja będę (tak myślę) we wszytskie dni, więc jeśli np. ktoś wchodzi na ring i ma swój aparat to ja mogę zdjęcia robić, ale niestety własną cyfrówą nie dysponuję. Zajęta jestm w sobotę. bo wtedy wystawiam, ale w pozostałe dni chętnię pomogę :cool3: Quote
Gazuś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Już tak niedługo :lol: Ja będę (tak myślę) we wszytskie dni, więc jeśli np. ktoś wchodzi na ring i ma swój aparat to ja mogę zdjęcia robić, ale niestety własną cyfrówą nie dysponuję. Zajęta jestm w sobotę. bo wtedy wystawiam, ale w pozostałe dni chętnię pomogę :cool3: Ja bym była wdzęczna za fotosy w niedzielę, kiedy mam goldeny. Quote
zakla Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ludek napisał(a): Mam nadzieję, że nie, bo chyba trema by mnie zeżarła:evil_lol: . Ale na wystawie będę sama, tylko Natalia go wystawi. Zresztą pewnie będe sie wtedy tak stresować, że nie będę miała głowy do zdjęć :smile:. Aparat oczywiście wezmę. Mogę zabrać też kamerę. Wystawiamy się w champinach. Zgłoszona jest "pechowa" 13 ;-) :evil_lol: . I tak trzymam kciuki:lol: A zdjęcia mogę porobić, i film nagrać też mogę, w końcu już mam wprawę:evil_lol: Nie bądź przesądna, będzie dobrze:loveu: Quote
d_orka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Hej Panienkabubu--> jesteśmy z Sielca;) --- Słuchajcie, póki co- nie ma co się stresować tymi opóźnieniami pociągów. Jeszcze tydzień czasu przed nami, pogoda może się jeszcze zmienić calkowicie w drugą stronę / oby/ .Chociaż zima sama w sobie fajna jest...:evil_lol: Quote
donya Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mówili, ze od soboty ma być cieplej - więc spokojnie :lol: Quote
bognik Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 U mnie przed chwilą śnieg padał (mieszkam 120km od Poznania). Oby było ładnie i ... sucho w dni wystawy, bo jak nie to mój kudłacz się ubrudzi :lol: A ja mam jeszcze takie pytanie: Czy jak moi rodzice kupią bilet na wystawę, to mogą z niej wyjsc, pojechac do miasta i wrócic pokazując wcześniej kupiony bilet przy wejściu (chodzi mi tylko o jeden dzień, nie we wszystkie dni) czy muszą nowy kupic :shake: ? Oni pomogą mi się rozłożyc, poczekają na moje wyjście i po wszystkim jadą do miasta a ja zostaję z psem, potem jeszcze napewno wejdą. Trochę głupio by było kupowac nowy bilet ... :roll: Quote
rotek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bagsiks ja jade z gdyni w sobote rano pociągiem Quote
Betti Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 rotek napisał(a):bagsiks ja jade z gdyni w sobote rano pociągiem Ja też chyba pojadę pociągiem z Gdyni w sobote rano. Chyba tym przed 8 rano. Quote
bagsiks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 W sobote :( A nikt nie jedzie w środe ;( Quote
skubi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja jadę z Gdyni. Przy czym już w środę i to samochodem :evil_lol: Quote
skubi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :shake: :-( :shake: :-( Przykro mi. Jedziemy całą rodzinką, czyli w cztery osoby, pies na tylnej kanapie + pełno bagaży. Nocujemy u rodziny pod Poznaniem, gdzie dodatkowo mamy urodzinową impreze mojej ciotki :multi: Quote
BlackSheWolf Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a ja jednak jade tylko na cala niedziele :) ale dobre i to ;p bede od poczatku do samego konca :D a ze tata kupil mi ostatnio cyfrowke to bede fotek robic ile wlezie :D moze jakies znaki rozpoznawcze dla ludzi z dogomani ?? hmm ?? Quote
karolayna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='bognik']U mnie przed chwilą śnieg padał (mieszkam 120km od Poznania). Oby było ładnie i ... sucho w dni wystawy, bo jak nie to mój kudłacz się ubrudzi :lol: A ja mam jeszcze takie pytanie: Czy jak moi rodzice kupią bilet na wystawę, to mogą z niej wyjsc, pojechac do miasta i wrócic pokazując wcześniej kupiony bilet przy wejściu (chodzi mi tylko o jeden dzień, nie we wszystkie dni) czy muszą nowy kupic :shake: ? Oni pomogą mi się rozłożyc, poczekają na moje wyjście i po wszystkim jadą do miasta a ja zostaję z psem, potem jeszcze napewno wejdą. Trochę głupio by było kupowac nowy bilet ... :roll: bognik na którym ringu są lhasaki? Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 mam rozumieć, ze nikt z dogo nie jedzie pociagiem z katowic do poznania w piatek w poludnie? :cool3: :cool3: :mad: Quote
Eurasierka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 panienkabubu napisał(a):mam rozumieć, ze nikt z dogo nie jedzie pociagiem z katowic do poznania w piatek w poludnie? :cool3: :cool3: :mad: W czwartkowym InterCity 6:20 z Warszawy też chyba będzie pusto... :crazyeye: wszyscy tacy burżuje, że się własnym autem będą wozić...? :diabloti: Quote
Recommended Posts