Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
czy ktos moze wie ile w konkretnej rasie i w konretnej grupie jest psów/suk ?

na stronei wystawy tylko ogole zestawienia i statystyki znalalzam. :)

Słabo szukałaś. Jest przecież plan sedziowania.

Posted

Już tak niedługo :lol:
Ja będę (tak myślę) we wszytskie dni, więc jeśli np. ktoś wchodzi na ring i ma swój aparat to ja mogę zdjęcia robić, ale niestety własną cyfrówą nie dysponuję.
Zajęta jestm w sobotę. bo wtedy wystawiam, ale w pozostałe dni chętnię pomogę :cool3:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Już tak niedługo :lol:
Ja będę (tak myślę) we wszytskie dni, więc jeśli np. ktoś wchodzi na ring i ma swój aparat to ja mogę zdjęcia robić, ale niestety własną cyfrówą nie dysponuję.
Zajęta jestm w sobotę. bo wtedy wystawiam, ale w pozostałe dni chętnię pomogę :cool3:

Ja bym była wdzęczna za fotosy w niedzielę, kiedy mam goldeny.

Posted

Ludek napisał(a):
Mam nadzieję, że nie, bo chyba trema by mnie zeżarła:evil_lol: . Ale na wystawie będę sama, tylko Natalia go wystawi. Zresztą pewnie będe sie wtedy tak stresować, że nie będę miała głowy do zdjęć :smile:. Aparat oczywiście wezmę. Mogę zabrać też kamerę.
Wystawiamy się w champinach. Zgłoszona jest "pechowa" 13 ;-) :evil_lol: .

I tak trzymam kciuki:lol: A zdjęcia mogę porobić, i film nagrać też mogę, w końcu już mam wprawę:evil_lol: Nie bądź przesądna, będzie dobrze:loveu:

Posted

Hej Panienkabubu--> jesteśmy z Sielca;)
---
Słuchajcie, póki co- nie ma co się stresować tymi opóźnieniami pociągów. Jeszcze tydzień czasu przed nami, pogoda może się jeszcze zmienić calkowicie w drugą stronę / oby/ .Chociaż zima sama w sobie fajna jest...:evil_lol:

Posted

U mnie przed chwilą śnieg padał (mieszkam 120km od Poznania). Oby było ładnie i ... sucho w dni wystawy, bo jak nie to mój kudłacz się ubrudzi :lol:

A ja mam jeszcze takie pytanie:

Czy jak moi rodzice kupią bilet na wystawę, to mogą z niej wyjsc, pojechac do miasta i wrócic pokazując wcześniej kupiony bilet przy wejściu (chodzi mi tylko o jeden dzień, nie we wszystkie dni) czy muszą nowy kupic :shake: ?
Oni pomogą mi się rozłożyc, poczekają na moje wyjście i po wszystkim jadą do miasta a ja zostaję z psem, potem jeszcze napewno wejdą. Trochę głupio by było kupowac nowy bilet ... :roll:

Posted

:shake: :-( :shake: :-( Przykro mi. Jedziemy całą rodzinką, czyli w cztery osoby, pies na tylnej kanapie + pełno bagaży. Nocujemy u rodziny pod Poznaniem, gdzie dodatkowo mamy urodzinową impreze mojej ciotki :multi:

Posted

a ja jednak jade tylko na cala niedziele :) ale dobre i to ;p bede od poczatku do samego konca :D a ze tata kupil mi ostatnio cyfrowke to bede fotek robic ile wlezie :D moze jakies znaki rozpoznawcze dla ludzi z dogomani ?? hmm ??

Posted

[quote name='bognik']U mnie przed chwilą śnieg padał (mieszkam 120km od Poznania). Oby było ładnie i ... sucho w dni wystawy, bo jak nie to mój kudłacz się ubrudzi :lol:

A ja mam jeszcze takie pytanie:

Czy jak moi rodzice kupią bilet na wystawę, to mogą z niej wyjsc, pojechac do miasta i wrócic pokazując wcześniej kupiony bilet przy wejściu (chodzi mi tylko o jeden dzień, nie we wszystkie dni) czy muszą nowy kupic :shake: ?
Oni pomogą mi się rozłożyc, poczekają na moje wyjście i po wszystkim jadą do miasta a ja zostaję z psem, potem jeszcze napewno wejdą. Trochę głupio by było kupowac nowy bilet ... :roll:

bognik na którym ringu są lhasaki?

Posted

panienkabubu napisał(a):
mam rozumieć, ze nikt z dogo nie jedzie pociagiem z katowic do poznania w piatek w poludnie? :cool3: :cool3: :mad:

W czwartkowym InterCity 6:20 z Warszawy też chyba będzie pusto... :crazyeye:
wszyscy tacy burżuje, że się własnym autem będą wozić...? :diabloti: