Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nesuniaaa']Postaram się zrobić:) Będe szukać po ringach bo nie orientuje się we wszystkich rasach:) Lhasa apso powinnam poznać hehe:)
Dziękuję Ci bardzo ;) ! Jak co, to ja mam numer startowy: 18505 :p

Pozdrawiam! ;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam po raz pierwszy.
Zachęcona przez moją psiapsiółę Anię, a waszą forumowiczkę: Gudis, chciałabym umieścić tutaj swoją ofertę noclegu. Otóż mogę wynająć 2 pokoje, blisko targów (10min), blisko głównej ulicy, z bardzo dobrym połączeniem mpk.
1 pokój 2os + ewentualna dostawka + psiaki
1 pokój 1os (lub 2os przytulone ;-) + pies
Kuchnia, łazienka do dyspozycji (również dla piesków :-)
Ilość dni dowolna.
Cena 50zł os/dobę- pies gratis!
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy lub gg

Do zobaczenia

Posted

Byłabym bardzo w3dzieczna, jakby ktoś obfocił klase pośrednią i otwartą goldenów (hala 3a, ring 23) - wystawiam dwa (czyli cały dzień...) i foto by się przydały;)

Posted

Ja zamawiam fotoreporterow na halę numer 9 ringi od 61-63, są to bernardyny w sobotę 11tego, najpierw długowłose od 10, potem krótkowłose od 13..
mój numer startowy to 2419 ale możecie też focić chyba 2339 ;-) bo to psiapsióła ;)

ojjjjjjj ale to jest wydarzenie :)

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:)

Gończe polskie! :loveu:
Hala 16, ring 67, piątek, godzina 10 :multi:

Posted

Jak widzę atmosfera robi się nerwowa.Trochę przeraziła mnie informacja o opóżnieniach pociągów.Jadę z W-wy i pociąg ma być o 9.20,ale czy będzie.Wiem że nie będę osamotniona,bo trochę osób jedzie tym pociągiem.Sędziowanie zaczyna się o 10,ajeszcze trzeba znależć halę i ring.Jak widziałam na planie to dworzec PKP jest dość blisko wejścia,a mój jest wystawiany w klasie pośredniej mam nadzieję ,że zdąrzę.Mogą mieć problemy Ci co wystawiają w klasie szczeniąt,ale bądżmy dobrej myśli!:lol:

Posted

elwira napisał(a):
Jak widzę atmosfera robi się nerwowa.Trochę przeraziła mnie informacja o opóżnieniach pociągów.Jadę z W-wy i pociąg ma być o 9.20,ale czy będzie.Wiem że nie będę osamotniona,bo trochę osób jedzie tym pociągiem.Sędziowanie zaczyna się o 10,ajeszcze trzeba znależć halę i ring.Jak widziałam na planie to dworzec PKP jest dość blisko wejścia,a mój jest wystawiany w klasie pośredniej mam nadzieję ,że zdąrzę.Mogą mieć problemy Ci co wystawiają w klasie szczeniąt,ale bądżmy dobrej myśli!:lol:

Pociagi maja aktualnie spoznienia (wiem bo pracuje w PKP :P ) ale nie przewyzszaja one 20 min , wiec luzik a z dworca do targow to raptem 5 min.
Mysle ze bez obaw zdazysz . Mam plan rozmieszczenia hal na targach napisz na PW, w ktorej wystawaisz to powiem Ci gdzie sie mas zkierowac . ;)

Posted

elwira napisał(a):
Przysłali mnie plan hal wiem ,że wystawiam w 3 hali ring 18 to chyba dosyć blisko dworca

Jest to hala ktora przylega do tej ulicy na ktora wyjdziesz z dworca. wiec bez problemu zdazysz :p

Posted

gudis napisał(a):
Jest to hala ktora przylega do tej ulicy na ktora wyjdziesz z dworca. wiec bez problemu zdazysz :p

Aniu, hala numer 9? :) ona jest tak w srodku wiec nie wiem skad tam najlepiej byloby dotrzec?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Aniu, hala numer 9? :) ona jest tak w srodku wiec nie wiem skad tam najlepiej byloby dotrzec?

Kasiu jak przyjedziesz dam ci plan hal , ale tak sie sklada ze 9 jest w centrum targow wiec z kazdej strony bedzie mniej wiecej tak samo. Ja ci pokaze jak bedziemy jechac z ktorej strony bedzie najblizej od mojego domku. ;)

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:)

niedziela godz. 10:00 rasa: shih tzu :lol: hala: 6B ring: 47
nasz numerek 19444 :) ale jak bedziesz miała troche czasu to pstrykaj wszystkim :evil_lol: tylko 142 nas jest:evil_lol:

Posted

A ja z takim pytaniem:
czy będzie można wjechać na teren targów drogą prowadzącą wzdłuż hal nr 6a,b,c - boczną ulicy Grunwaldzkiej ?
Czy wjazd dla samochodów tylko od ul. Śniadeckich?

Posted

Cześć! Czy ktoś z was jedzie tylko na niedzielną część wystawy? Bo miałam jechać ze znajomymi pociągiem, ale okazało się, że nie mogą jechać, a sama to raczej tak nie chce :D. Więc jeżeli ktoś byłby skłonny znieść moje towarzystwo w pociągu to prosze o wiadomość na priva ;) lub gg - 2005977.

Posted

IraKa napisał(a):
A ja z takim pytaniem:
czy będzie można wjechać na teren targów drogą prowadzącą wzdłuż hal nr 6a,b,c - boczną ulicy Grunwaldzkiej ?
Czy wjazd dla samochodów tylko od ul. Śniadeckich?

Wjazd od ul.Śniadeckich 6.30-18.00
oraz dodatkowo od ul. Grunwaldzkiej, Bukowskiej i Głogowskiej od 6.30 - 12.00

Posted

gudis napisał(a):
Pociagi maja aktualnie spoznienia (wiem bo pracuje w PKP :P ) ale nie przewyzszaja one 20 min , wiec luzik a z dworca do targow to raptem 5 min.

Dzięki za optymistyczne wiadomości :multi: :multi: :lol: :lol: :multi: :multi: