Paskuda_Bandzior Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Teraz doczytała, że wejdę w każdy dzień :evil_lol: Dzięki za oświecenie, bo ja się już pwoli w tym temacie gubię- :eviltong: Ale wystawiam nie swojego psa, więc nie wiem czy na każdy dzień będę miała to wejściówkę ze sobą. Jakieś 200 m od mojego domu jest hotel a nie wiem jak tam sparwa wygląda ze spaniem :shake: Quote
aleb Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jupii, jeszcze 9 dni do wystawy :) Będę 4 dni, wiec będę wam kibicować ;) Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 aleb napisał(a):Jupii, jeszcze 9 dni do wystawy :) Będę 4 dni, wiec będę wam kibicować ;) tak wiec rezerwuje Cie na ringi bernardynie w sobote ;) Quote
aleb Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ok, a jaki numerek ringowy będziesz miała? :) i gdzie dokładnie, jaki sektor i hala? ;) Quote
Nesuniaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:) Quote
Agasia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:) Ja zabieram podobny sprzet, ale czas na zdjecia bede miala jedynie w sobote Quote
puli Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:) Ja poprosze o komondory,puli i bergamasco Quote
Nesuniaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 W czwartek one są prawda? Zapisze sobie wszystko bo później pozapominam:P Musze se dokupić zapasowe akumulatorki.. Będe prawpodobnie latała z laptopem więc jak ktoś chce będe mu mogła pozgrywać zdjecia z aparatu i później poparzesyłam na meila albo na płytke zgram bo mam nagrywarke na laptopie Quote
sabra Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Czy ktoś może wie w której hali będą stoiska handlowe z akcesoriami itp.? Quote
puli Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa napisał(a):W czwartek one są prawda? Zapisze sobie wszystko bo później pozapominam:P Musze se dokupić zapasowe akumulatorki.. Będe prawpodobnie latała z laptopem więc jak ktoś chce będe mu mogła pozgrywać zdjecia z aparatu i później poparzesyłam na meila albo na płytke zgram bo mam nagrywarke na laptopie Komondory i bergamasco idą w czwartek w tym samym czasie w dwóch różnych halach. Ja będę z dwoma kudłatymi,to możesz mnie łatwo namierzyć. Puli wchodzą dopiero o 13.20 w tej hali co komondory,więc tam się bedziemy kręcić. Quote
Eurasierka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Eurasierka']nie mogę znaleźć informacji, o której w czwartek rozpoczyna się uroczyste otwarcie wystawy?! :placz: i jeszcze mam prośbę - czy jakaś dobra dusza powie mi, gdzie znaleźć plan wystawy (rozmieszczenie pawilonów i ringów - numeracja) Eurasierka [quote name='vikusia3003']Wszysko co chcecie wiedzieć na temat światowej wystawy w Poznaniu znajdziecie na stronce http://www.worlddogshow2006.pl/index_pl.php Pozdrawiam :hand: :multi: vikusia, twój poziom jest powalający :diabloti: jeśli jesteś taka mądra, to proszę bardzo, pokaż mi miejsce, gdzie jest umieszczony plan ringów :icon_roc: Quote
sylrwia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='sabra']Czy ktoś może wie w której hali będą stoiska handlowe z akcesoriami itp.? Tu jest informacja m.in. mapa ekspozycji handlowej, ceny biletów Quote
Eurasierka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='sylrwia']Tu jest informacja m.in. mapa ekspozycji handlowej, ceny biletów dzięki za plan rozmieszczenia ringów! :buzi: :multi: Quote
Nesuniaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Eurasierka to jest tylko plan rozmieszczenia stoisk handlowych w hali 5. Rozmieszczenia ringów niestety nie ma:/ Quote
lavinia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa, to ja poproszę w niedzielę o 10 !!! Przyjdż do buldożków, bo będę sama, więc raczej marne szanse na zrobienie zdjęć. Będziemy w Pawilonie 4, ring 39. Pawilon 4 jest bezpośrednio połączony z Pawilonem 5, na którym jest ring honorowy. Quote
Nesuniaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Eurasierko możesz najwyżej na tej mapce http://www.worlddogshow2006.pl/planMTP.jpg pozaznaczać sobie sama gdzie, co i jak (w planie sędziowania są podane jakie pawilony i ringi). Na planie są same pawilony, ale myśle że ze znalezieniem ringu w danym pawilonie nie powinno być problemu. Quote
bognik Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa - bym była bardzo wdzięczna za fotki lhasa apso! :modla: Jadę na wystawę z rodzicami i kuzynką, ale na fajne zdjęcia nie mam co liczyc :roll: Lhasaki są w niedzielę (ring 60, hala 9) :) Z góry wielkie dzięki :calus: Quote
Nesuniaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Postaram się zrobić:) Będe szukać po ringach bo nie orientuje się we wszystkich rasach:) Lhasa apso powinnam poznać hehe:) Quote
Eurasierka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Eurasierka to jest tylko plan rozmieszczenia stoisk handlowych w hali 5. Rozmieszczenia ringów niestety nie ma:/Zobaczyłam plan i przedwcześnie się ucieszyłam :-( ... Quote
aleb Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jak się nie pogubię w tych halach, to będzie dobrze :lol: Quote
gudis Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jesli kto szuka noclegu moze sprobowac pod nr tel 061 8675933 to jest nr do Hotelu Robotniczego przy ul.Babimojskiej w Poznaniu . Nie wiem czy maja wolne mieksca ale mozna sprobowac . Quote
kalina. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 czyli haszczaki są 9 listopada(czwartek)Tak?:). Quote
Ludek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nesuniaaa to ja uśmiecham się o zdjęcia Parsonów. Będę sama więc zdjęć na pewno nie zrobię :(. Ring nr 12, hala nr 3 nr 9528, ja mam nr 9528 :). Quote
Recommended Posts