Daga_i_Oskar Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam :) Chciałam się zapytac osób z Katowic i okolic, ktore wybieraja sie na wystawę w piątek i również tego dnia planują powrót czy byłaby możliwość zabrania się z Wami? Oczywiście do benzynki dorzucę sie ;) Bardzo mi na tym zalezy, do tej pory pojaz mialam zapewniony, ale niestety plany uległy gruzą i zostalam na lodzie, a tak sie nastawilam, ze tam bede :( Jeżeli ktośby mial wolne miejsce i mogłabym sie z nim zabrac to bardzo prosze o info na PW. Z góry dziękuje i z niecierpliwością czekam na jakis odzew ... Pozdrawiam bardzo serdecznie, Dagmara&Yorkuś Oskaruś Quote
IraKa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A ja szukam transportu powrotnego POZNAŃ-WROCŁAW po finałach : jedna osoba + mały pies Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mam już bilet po Poznania na 16.03 ze Wschodniego :) Mamy wagon 8 ;) Quote
AnnaM Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Witam :) Chciałam się zapytac osób z Katowic i okolic, ktore wybieraja sie na wystawę w piątek i również tego dnia planują powrót czy byłaby możliwość zabrania się z Wami? Oczywiście do benzynki dorzucę sie ;) Bardzo mi na tym zalezy, do tej pory pojaz mialam zapewniony, ale niestety plany uległy gruzą i zostalam na lodzie, a tak sie nastawilam, ze tam bede :( Jeżeli ktośby mial wolne miejsce i mogłabym sie z nim zabrac to bardzo prosze o info na PW. Z góry dziękuje i z niecierpliwością czekam na jakis odzew ... Pozdrawiam bardzo serdecznie, Dagmara&Yorkuś Oskaruś Daga... to nie bedzie Cie w niedziele? szkoda... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 AnnaM napisał(a):Daga... to nie bedzie Cie w niedziele? szkoda... Aniu chciałabym byc najlepiej od początku do końca, ale nie miałabym sie gdzie zatrzymac :shake: a i tak na razie nie mam pojazdu więc mój wyjazd jest powielkim znakiem zapytania :placz: Quote
musia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daga , ty do Poznania z Yorkiem - czy sama? Muszę wyklarować - czy będzie nam towarzyszyć 1 osoba. Jak , co dam znać. Wystawiamy w piątek i nic nie wskazuje, żeby trzeba było czekać do niedzieli. A więc powrót w piątek do Katowic. Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 musia napisał(a):Daga , ty do Poznania z Yorkiem - czy sama? Muszę wyklarować - czy będzie nam towarzyszyć 1 osoba. Jak , co dam znać. Wystawiamy w piątek i nic nie wskazuje, żeby trzeba było czekać do niedzieli. A więc powrót w piątek do Katowic. Musia ja sama tylko sama i nikt wiecej, moge nawet w bagazniku siedziec byleby sie tylko miejsce znalazło ... boze czyli pokazalo sie swiatelko nadziei w tunelu :multi: :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Kurcze dyskusja o strojach jakby nie wiem jaki bal sie szykował ;-) Ale w sumie takiej okazji już nie będzie. No to ja się dołączam - jaki kolor ubranka do wystawiania dużych szwajcarów?:razz: Quote
massima Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 haha co do strojów, to ja swojego czarnucha powinnam wystawiać dla kontrastu w białym stroju, ale nie jest to możliwe z tego względu, że to białe wdzianko zmieniło by kolor na czarne zanim bym weszła na ring :) Quote
enjoyeve Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Kurcze dyskusja o strojach jakby nie wiem jaki bal sie szykował ;-) Ale w sumie takiej okazji już nie będzie. No to ja się dołączam - jaki kolor ubranka do wystawiania dużych szwajcarów?:razz: cos jasnego najlepiej, zeby kontrastowalo z psem... bezowe, biale.... byle jasne.... w sumie, to jak cos w odcieniach niebieskiego, zieleni czy czrwieni, byle nie ciemne, to tez ok :) wiec powodzenia w dumaniu ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Musia ja sama tylko sama i nikt wiecej, moge nawet w bagazniku siedziec byleby sie tylko miejsce znalazło ... boze czyli pokazalo sie swiatelko nadziei w tunelu :multi: :loveu: Daga - myśl pozytywnie! Musia nie rzuca słów na wiatr...:lol: Pzdr. Quote
resuruss Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mi sie chyba ocena nałozy na dwoch ringach :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: I to w dodatku oba moje własne psy....nie handlingowe :-( Quote
bognik Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A ubranie jakiego koloru założyć do takiego psa :cool3: : Pzdr. ;) Quote
LAURA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 no dobra..przyznawać się kto jedzie w czwartek rano z Warszawy pociągiem o godz.6:25 ? wagon 3? :) z dworca centralnego lub innego warszawskiego? :D Quote
LAURA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 bognik napisał(a):A ubranie jakiego koloru założyć do takiego psa :cool3: : Pzdr. ;) ciemny kolor..na czarnym lub jakims granatowym będize ladnie wyglądac:) ewentualnie bordowy..ciemny brązik... :) ale ja stawiam na czarny :) Quote
massima Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 bognik napisał(a):A ubranie jakiego koloru założyć do takiego psa :cool3: : Pzdr. ;) Mi się wydaje, że ciemne barwy :) Quote
zakla Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Resuruss, poszukaj, na pewno ktoś się znajdzie do wystawienia;) Chociażby na wszelki wypadek kogoś zaklep, a może uda Ci się wystawić samej obydwa:p A ja nadal poluje na ubranko:evil_lol: Quote
resuruss Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Problem w tym ,ze dobrzy handlerzy juz sa zaklepani....a moje psy moga odmowic wspolpracy z obcą osobą :placz: Quote
dog_master Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Rety, jak ten temat szybko sie rozwija ;) Nesuniaaa napisał(a):Dog_master ty też jedziesz:)? Super:)! My też jedziemy tym pociagiem o 18:D A z powrotem to jeszcze nie wiem.. Oczywiscie, ze jade :D ale bez psa... Nie przepuszcze takiej okazji :loveu: O, fanie :) Basik napisał(a):Sędziowanie o 10, a o 18,30 możesz zapomnieć, ja stawiam na to, że skończy sie ok 20-21:) Dzieki :) Reeeety, to zle, bardzo zle, ze tak pozno :/ jeeeeny :( [w pon. do szkoly...] Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Daga - myśl pozytywnie! Musia nie rzuca słów na wiatr...:lol: Pzdr. Asiaczku odkąd pojawiła się wiadomość Musi :loveu: staram się myśleć pozytywnie :loveu: Bo jak będzie transport to już będę o krok od Poznania :multi: Quote
bagsiks Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja moge polecic swoja kumpele która wystawia psy i jest w tym dobra to co robi. Wystawiała już wiele psów i zdobyły ładne tytuły :D Quote
Natalia_W Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jesli ktokolwiek by potrzebowal pomocy to ja sluze pomocna reka ;)jesli tylko dam rade ;) dodam ze jestem we wszystkie dni :) tylko sobota wpelni zarezerwowana na Sznaucerki ;) Quote
karolayna Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 no to dziewczyny teraz słucham rad dla mnie jaki strój dla takiego psiaka:lol:: Quote
Eurasierka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 karolayna napisał(a):no to dziewczyny teraz słucham rad dla mnie jaki strój dla takiego psiaka:lol:: Łatwizna :eviltong: czarny albo baaaardzo ciemny brąz :lol: Quote
Recommended Posts