Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Chciałam się zapytac osób z Katowic i okolic, ktore wybieraja sie na wystawę w piątek i również tego dnia planują powrót czy byłaby możliwość zabrania się z Wami? Oczywiście do benzynki dorzucę sie ;) Bardzo mi na tym zalezy, do tej pory pojaz mialam zapewniony, ale niestety plany uległy gruzą i zostalam na lodzie, a tak sie nastawilam, ze tam bede :( Jeżeli ktośby mial wolne miejsce i mogłabym sie z nim zabrac to bardzo prosze o info na PW.

Z góry dziękuje i z niecierpliwością czekam na jakis odzew ...

Pozdrawiam bardzo serdecznie,
Dagmara&Yorkuś Oskaruś

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Witam :)

Chciałam się zapytac osób z Katowic i okolic, ktore wybieraja sie na wystawę w piątek i również tego dnia planują powrót czy byłaby możliwość zabrania się z Wami? Oczywiście do benzynki dorzucę sie ;) Bardzo mi na tym zalezy, do tej pory pojaz mialam zapewniony, ale niestety plany uległy gruzą i zostalam na lodzie, a tak sie nastawilam, ze tam bede :( Jeżeli ktośby mial wolne miejsce i mogłabym sie z nim zabrac to bardzo prosze o info na PW.

Z góry dziękuje i z niecierpliwością czekam na jakis odzew ...

Pozdrawiam bardzo serdecznie,
Dagmara&Yorkuś Oskaruś

Daga... to nie bedzie Cie w niedziele? szkoda...

Posted

AnnaM napisał(a):
Daga... to nie bedzie Cie w niedziele? szkoda...

Aniu chciałabym byc najlepiej od początku do końca, ale nie miałabym sie gdzie zatrzymac :shake: a i tak na razie nie mam pojazdu więc mój wyjazd jest powielkim znakiem zapytania :placz:

Posted

Daga , ty do Poznania z Yorkiem - czy sama?
Muszę wyklarować - czy będzie nam towarzyszyć 1 osoba. Jak , co dam znać. Wystawiamy w piątek i nic nie wskazuje, żeby trzeba było czekać do niedzieli. A więc powrót w piątek do Katowic.

Posted

musia napisał(a):
Daga , ty do Poznania z Yorkiem - czy sama?
Muszę wyklarować - czy będzie nam towarzyszyć 1 osoba. Jak , co dam znać. Wystawiamy w piątek i nic nie wskazuje, żeby trzeba było czekać do niedzieli. A więc powrót w piątek do Katowic.

Musia ja sama tylko sama i nikt wiecej, moge nawet w bagazniku siedziec byleby sie tylko miejsce znalazło ... boze czyli pokazalo sie swiatelko nadziei w tunelu :multi: :loveu:

Posted

haha co do strojów, to ja swojego czarnucha powinnam wystawiać dla kontrastu w białym stroju, ale nie jest to możliwe z tego względu, że to białe wdzianko zmieniło by kolor na czarne zanim bym weszła na ring :)

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Kurcze dyskusja o strojach jakby nie wiem jaki bal sie szykował ;-) Ale w sumie takiej okazji już nie będzie.
No to ja się dołączam - jaki kolor ubranka do wystawiania dużych szwajcarów?:razz:

cos jasnego najlepiej, zeby kontrastowalo z psem... bezowe, biale.... byle jasne....
w sumie, to jak cos w odcieniach niebieskiego, zieleni czy czrwieni, byle nie ciemne, to tez ok :)
wiec powodzenia w dumaniu ;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Musia ja sama tylko sama i nikt wiecej, moge nawet w bagazniku siedziec byleby sie tylko miejsce znalazło ... boze czyli pokazalo sie swiatelko nadziei w tunelu :multi: :loveu:

Daga - myśl pozytywnie! Musia nie rzuca słów na wiatr...:lol:
Pzdr.

Posted

no dobra..przyznawać się kto jedzie w czwartek rano z Warszawy pociągiem o godz.6:25 ? wagon 3? :) z dworca centralnego lub innego warszawskiego? :D

Posted

bognik napisał(a):
A ubranie jakiego koloru założyć do takiego psa :cool3: :

Pzdr. ;)

ciemny kolor..na czarnym lub jakims granatowym będize ladnie wyglądac:) ewentualnie bordowy..ciemny brązik... :) ale ja stawiam na czarny :)

Posted

Resuruss, poszukaj, na pewno ktoś się znajdzie do wystawienia;) Chociażby na wszelki wypadek kogoś zaklep, a może uda Ci się wystawić samej obydwa:p

A ja nadal poluje na ubranko:evil_lol:

Posted

Rety, jak ten temat szybko sie rozwija ;)

Nesuniaaa napisał(a):
Dog_master ty też jedziesz:)? Super:)! My też jedziemy tym pociagiem o 18:D A z powrotem to jeszcze nie wiem..

Oczywiscie, ze jade :D ale bez psa... Nie przepuszcze takiej okazji :loveu: O, fanie :)

Basik napisał(a):
Sędziowanie o 10, a o 18,30 możesz zapomnieć, ja stawiam na to, że skończy sie ok 20-21:)

Dzieki :) Reeeety, to zle, bardzo zle, ze tak pozno :/ jeeeeny :( [w pon. do szkoly...]

Posted

Asiaczek napisał(a):
Daga - myśl pozytywnie! Musia nie rzuca słów na wiatr...:lol:
Pzdr.

Asiaczku odkąd pojawiła się wiadomość Musi :loveu: staram się myśleć pozytywnie :loveu: Bo jak będzie transport to już będę o krok od Poznania :multi: