Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

palma napisał(a):
A więc do biało czarnego BC jaki kolor mi będzie pasował :lol: :evil_lol: :lol:
czerwony, niebieski, fioletowy, zielony, szary, brazowy... wszystko, co nie w kolorze psa:lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak biały z czarnym, to już trochę lepiej, Ale i tak czarna linia grzbietu na czarnym tle ?:roll: :roll: :roll: Ja bym wrzuciła coś czerwonego ? Ale to sprawa też własnego gustu i w czym kto się czuje najlepiej. Obejrzyj się z psem w postawie w duzym lustrze i z daleka. Może to co pomoże .....

Posted

Jak ktoś ma czarnego ale zrudziałego,to bezpieczniejszy jest zielony,czerwony,niebieski strój, niz szary czy brązowy.Pies sie wydaje wtedy czarniejszy

Posted

jak tak czytam o tych waszych strojach to obawiam sie ze moj jest kiepski :/ a wyglada to tak:

wystawiam oczywiscie Sznaucery Miniaturowe pieprz i sól...
A co myslicie o czarnym komplecie do wystawiania Parson Terriera??
Prosze Was o SZCZERE wypowiedzi ;)
Pozdrawiam
Natalia

Posted

HELP!
Czy ktoś ma możliwość, by mnie przenocowac w Poznaniu?
Miałam od kilku miesięcy zaklepany kącik u koleżanki, ale cos jej wypadło, zmieniła plany i dupa.. Nie mam gdzie sie podziać... :(
Gdyby ktos z Was miał kawałek podłogi pod karimatkę do udostepnienia... Nie jestem kłopotliwa. Jestem cichutka i malutka ;) . Jade bez psów...
Plizzzz....

Posted

ASA napisał(a):
no nie na wszystko mas rozwiazanie :lol: no nie wiem czy te sole to nie za malo :roll:

Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że trzeba jednak oszczedzić serducho sędziego :loveu:. Słyszałam, że ostatnio Majorka nie jest już popularna pośród krezusów finansjery. Ostatnio wczasy lubią tam spędzać pokojówki :grins: , wiec wiesz: czarny bucik, czarne rajstopy, czarna mała czarna mini, zapięta wysoko pod szyją (jak sędzia będzie sprawdzał zęby, to powinien Ci się odpiąć guziczek na wysokości – sama wiesz :shiny: ). Pamiętaj o niezbędnych detalach biały kołnierzyk, białe mankiety, fartuszek ofkors również wajt i koniecznie koronkowa przepaska na gładko zaczesanych włosach. Myślę, że sukienka może być mini – nie powinno to zbyt negatywnie wpłynąć na serce naszego sędziego – skoro rajstopy będą czarne :niewiem: . Musisz jeszcze przemyśleć co zrobisz, ja załapiesz się do konkurencji finałowych – konieczna suknia wieczorowa, wiesz taka bez plec :razz: .

To jak mam wietrzyć to futro, coby naftaliną nie śmierdziało :bigok: .

Posted

Natalia_W napisał(a):
tylko ja sie zastanawiam czy nie za malo elegancko... i dlatego mysle o tej sukience...

Natalia, my sobie z koleżanką żartujemy, ale Twój biały komplet ze spodniami będzie OK. Mała czarna z jasną marynarką, jeśli tylko nie jest to długa sukienka również może być - nie będzie za elegancko. To jest w końcu wystawa Światowa i na pewno będzie obowiązywała elegancja, może nie taka jak w USA, ale jednak :lol: .

Posted

kalinaM napisał(a):
Czy to prawda słyszłam(nie pamiętam gdzie:oops: ),że można zgłaszć psy na światówke do końca października(to by byłby dla nas cud:crazyeye: ).

nie to nie prawda, przyjmowanie zgloszen juz dawno zostalo zakonczone

Posted

marisia napisał(a):
Natalia, my sobie z koleżanką żartujemy, ale Twój biały komplet ze spodniami będzie OK. Mała czarna z jasną marynarką, jeśli tylko nie jest to długa sukienka również może być - nie będzie za elegancko. To jest w końcu wystawa Światowa i na pewno będzie obowiązywała elegancja, może nie taka jak w USA, ale jednak :lol: .

heh nie nie dlugo ;) az tak zle ze mna nie jest ;) taka troszke za kolanko naprawde skromna i prosta ;) tzw. elegancka mala czarna ;)

Posted

Witam!!!

Nie dostałam jeszcze potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę. Sunia została przyjęta, ale potwierdzenia do domu nie dostałam, Wiem, że znajomi z mojego miasta juz otrzymali potwierdzenia. Czy istnieje coś takiego, że osoby, które zgłosiły powiedzmy w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń - mogą otrzymać to potwierdzenie jakoś później ??????????

Posted

massima napisał(a):
Witam!!!

Nie dostałam jeszcze potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę. Sunia została przyjęta, ale potwierdzenia do domu nie dostałam, Wiem, że znajomi z mojego miasta juz otrzymali potwierdzenia. Czy istnieje coś takiego, że osoby, które zgłosiły powiedzmy w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń - mogą otrzymać to potwierdzenie jakoś później ??????????

Potwierdzenia sa wysylane alfabetycznie.

Wyslalam ci PW