zakla Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 palma napisał(a):A więc do biało czarnego BC jaki kolor mi będzie pasował :lol: :evil_lol: :lol: czerwony, niebieski, fioletowy, zielony, szary, brazowy... wszystko, co nie w kolorze psa:lol: Quote
bajadera Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A jak biały z czarnym, to już trochę lepiej, Ale i tak czarna linia grzbietu na czarnym tle ?:roll: :roll: :roll: Ja bym wrzuciła coś czerwonego ? Ale to sprawa też własnego gustu i w czym kto się czuje najlepiej. Obejrzyj się z psem w postawie w duzym lustrze i z daleka. Może to co pomoże ..... Quote
puli Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak ktoś ma czarnego ale zrudziałego,to bezpieczniejszy jest zielony,czerwony,niebieski strój, niz szary czy brązowy.Pies sie wydaje wtedy czarniejszy Quote
Elitesse Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja dostałam zaproszenie, ale mnie na tym VIP-owskim Party nie będzie... Pzdr. ja tez sie nie zglosilam - do domu daleko a psiaki beda caly dzien same Quote
Eurasierka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ciekawa jestem, jak wielu dogomaniaków będzie w czwartkowym InterCity "Odra" - porannym pociągu z W-wy...? Przyznawać się zaraz, kto będzie nim jechał! :lol: Quote
Natalia_W Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 jak tak czytam o tych waszych strojach to obawiam sie ze moj jest kiepski :/ a wyglada to tak: wystawiam oczywiscie Sznaucery Miniaturowe pieprz i sól... A co myslicie o czarnym komplecie do wystawiania Parson Terriera?? Prosze Was o SZCZERE wypowiedzi ;) Pozdrawiam Natalia Quote
Natalia_W Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 i mam jeszcze wersje dla sznaucera czarna sukienka i biala marynarka lub pomaranczowa (troche dluzsza wiec jak klecze przy psie to jest na jasny tle...) Quote
Agasia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 skromnie, wygodnie, elegancko - bardzo ladnie! Quote
Natalia_W Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 tylko ja sie zastanawiam czy nie za malo elegancko... i dlatego mysle o tej sukience... Quote
PALATINA Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 HELP! Czy ktoś ma możliwość, by mnie przenocowac w Poznaniu? Miałam od kilku miesięcy zaklepany kącik u koleżanki, ale cos jej wypadło, zmieniła plany i dupa.. Nie mam gdzie sie podziać... :( Gdyby ktos z Was miał kawałek podłogi pod karimatkę do udostepnienia... Nie jestem kłopotliwa. Jestem cichutka i malutka ;) . Jade bez psów... Plizzzz.... Quote
MagicJohnson Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 QUESTION !!! przyjezdzamy na wystawe w "domku na kolach"... pytanie o parkingu, czy trzeba zakazac miejsce przed wystawa, czy mozna wszystko zalatwic na miejscu?:roll: Quote
kalina. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czy to prawda słyszłam(nie pamiętam gdzie:oops: ),że można zgłaszć psy na światówke do końca października(to by byłby dla nas cud:crazyeye: ). Quote
marisia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ASA napisał(a):no nie na wszystko mas rozwiazanie :lol: no nie wiem czy te sole to nie za malo :roll: Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że trzeba jednak oszczedzić serducho sędziego :loveu:. Słyszałam, że ostatnio Majorka nie jest już popularna pośród krezusów finansjery. Ostatnio wczasy lubią tam spędzać pokojówki :grins: , wiec wiesz: czarny bucik, czarne rajstopy, czarna mała czarna mini, zapięta wysoko pod szyją (jak sędzia będzie sprawdzał zęby, to powinien Ci się odpiąć guziczek na wysokości – sama wiesz :shiny: ). Pamiętaj o niezbędnych detalach biały kołnierzyk, białe mankiety, fartuszek ofkors również wajt i koniecznie koronkowa przepaska na gładko zaczesanych włosach. Myślę, że sukienka może być mini – nie powinno to zbyt negatywnie wpłynąć na serce naszego sędziego – skoro rajstopy będą czarne :niewiem: . Musisz jeszcze przemyśleć co zrobisz, ja załapiesz się do konkurencji finałowych – konieczna suknia wieczorowa, wiesz taka bez plec :razz: . To jak mam wietrzyć to futro, coby naftaliną nie śmierdziało :bigok: . Quote
marisia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Natalia_W napisał(a):tylko ja sie zastanawiam czy nie za malo elegancko... i dlatego mysle o tej sukience... Natalia, my sobie z koleżanką żartujemy, ale Twój biały komplet ze spodniami będzie OK. Mała czarna z jasną marynarką, jeśli tylko nie jest to długa sukienka również może być - nie będzie za elegancko. To jest w końcu wystawa Światowa i na pewno będzie obowiązywała elegancja, może nie taka jak w USA, ale jednak :lol: . Quote
flashka-g Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 kalinaM napisał(a):Czy to prawda słyszłam(nie pamiętam gdzie:oops: ),że można zgłaszć psy na światówke do końca października(to by byłby dla nas cud:crazyeye: ). nie to nie prawda, przyjmowanie zgloszen juz dawno zostalo zakonczone Quote
bagsiks Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ja będe miał chyba wolne jedno miejsce dla jeden osoby w pokoiku :D Jedyny wymóg to śpiworek :D Quote
Natalia_W Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 marisia napisał(a):Natalia, my sobie z koleżanką żartujemy, ale Twój biały komplet ze spodniami będzie OK. Mała czarna z jasną marynarką, jeśli tylko nie jest to długa sukienka również może być - nie będzie za elegancko. To jest w końcu wystawa Światowa i na pewno będzie obowiązywała elegancja, może nie taka jak w USA, ale jednak :lol: . heh nie nie dlugo ;) az tak zle ze mna nie jest ;) taka troszke za kolanko naprawde skromna i prosta ;) tzw. elegancka mala czarna ;) Quote
dorota07 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 doginka nie wydaje mi się aby bluzeczka brąz była odpowiednia, a jeśli postawisz psa na stół bo i tak może by przy miniaturach pomyśl o czymś kontrastowym Quote
massima Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam!!! Nie dostałam jeszcze potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę. Sunia została przyjęta, ale potwierdzenia do domu nie dostałam, Wiem, że znajomi z mojego miasta juz otrzymali potwierdzenia. Czy istnieje coś takiego, że osoby, które zgłosiły powiedzmy w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń - mogą otrzymać to potwierdzenie jakoś później ?????????? Quote
Asiaczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Elitesse napisał(a):ja tez sie nie zglosilam - do domu daleko a psiaki beda caly dzien same Dokładnie z tego samego powodu musiałam zrezygnować... Pzdr. Quote
grażyna T. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam.Dzisiaj pierwszy raz jestem na dogomani.Jadę do Poznania z moim buldożkiem .Czy ktoś z Gdańska jedzie w niedzielę?:multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 massima napisał(a):Witam!!! Nie dostałam jeszcze potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę. Sunia została przyjęta, ale potwierdzenia do domu nie dostałam, Wiem, że znajomi z mojego miasta juz otrzymali potwierdzenia. Czy istnieje coś takiego, że osoby, które zgłosiły powiedzmy w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń - mogą otrzymać to potwierdzenie jakoś później ?????????? Potwierdzenia sa wysylane alfabetycznie. Wyslalam ci PW Quote
goldenka245 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Napiszcie mi priva czy jedzie ktoś z Bielska lub Żywca. Proszę:cool3: Quote
Recommended Posts