marisia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ASA napisał(a):kurcze jest jeszcze jeden problem.....nie nan futra z norek :( :( Nie martw się, ja Ci pożyczę :loveu: , mam tylko nadzieję, że nie będzie zielonych ze sprayem :loveu: :loveu: :loveu: - ćwicz już ten niedbały ruch ręką :loveu: :loveu: :loveu: Quote
flashka-g Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ASA napisał(a):a jak myslicie co ja mam wlozyc do Psa z majorki???? Czasami zazdroszcze ludzia ktorzy fajowo moga sie przebrac do psa, tez bym sie tak poprzebierala :) jak bylam na majorce to w wiekszosci panie na plazy albo w bikini....albo w topless:lol: :lol: :lol: Quote
ASA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 super, to moze bez bikini :) ruch reka bede miala wypracowany, tylko czy czasem sedziego to nie zwali z nog podobno wiekowy facet. Quote
panienkabubu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 zpr napisał(a):Czy ktoś z Górnego Śląska jedzie do Poznania przez Opole i miał by 1 miejsce tam dla 1 osoby bez psa? ja jade, ale pociagiem :evil_lol: Quote
marisia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ASA napisał(a):super, to moze bez bikini :) ruch reka bede miala wypracowany, tylko czy czasem sedziego to nie zwali z nog podobno wiekowy facet. Przygotuję na wszelki wypadek sole trzeźwiące :bigok:. Quote
ASA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no nie na wszystko mas rozwiazanie :lol: no nie wiem czy te sole to nie za malo :roll: Quote
Rauni Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Na stronie światówki pojawił się ramowy program wystawy, optymistycznie zakładają, że finały będą się zaczynać o 16:30. Quote
Smile of Red Witch Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 MichalM zgadzam sie z Toba ze dla chcacego nic trudnego ,jestem ciekawa czy wiecej osob bedzie jechalo tym pociagiem. Ps, A kto mi powie o co chodzi z tym Vip Party? Quote
cockermanka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Ps, A kto mi powie o co chodzi z tym Vip Party? To jest impreza towarzysząca dla hodowców z Klubu :cool1: Quote
Smile of Red Witch Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 dziekuje bardzo za informacje Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 sirion napisał(a): Z innej beczki, kto dostał zaproszenia od Eukanuby na VIP party ? Kto na nie odpowiedział ? i kto wie co dalej ? Ja dostałam zaproszenie, ale mnie na tym VIP-owskim Party nie będzie... Pzdr. Quote
Doginka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Poczytałam o tych Waszych ciuszkach i jestem załamana:-( Czy wszystkie damy będą w sukienkach?:crazyeye: Ja zamierzam założyć spodnie(ale nie jeans);) A może nie wypada?:oops: Poradźcie kochane dziewczynki:loveu:Spodnie ekri(nie wiem jak to się pisze), a bluzeczka brąz. Piesek z avatarka, sznaucio cz-s:lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Pisze się "ecru".:lol: (z akcentem nad "e"). A w spodniach tez można byc, do tego jakas elegancka "góra". Ja mam przygotowany własnie taki stró. Czarne spodnie i do tego biała, ozdobna bluzka... A wystawiam baski rudo-białe. Takwięc myślę, że będziemy do siebie kolorystycznie pasować. Pzdr. Quote
Agasia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ja mam i komplecik ze spodnica i ze spodniami, schludnie, w miare skromnie, a i elegancko - jak zawsze na wystawe :) Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Doginka napisał(a):Poczytałam o tych Waszych ciuszkach i jestem załamana:-( Czy wszystkie damy będą w sukienkach?:crazyeye: Ja zamierzam założyć spodnie(ale nie jeans);) A może nie wypada?:oops: Poradźcie kochane dziewczynki:loveu:Spodnie ekri(nie wiem jak to się pisze), a bluzeczka brąz. Piesek z avatarka, sznaucio cz-s:lol: miniatura mam rozumiec?;) jaka klasa? bo bede focić młodzież :loveu: Quote
kika22 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czyli na światówce zapowiada się rewia mody. Tylko pamiętajcie o tym, by swoją osobą, nie przyćmić urody psiaka !!! ;) Tak powinno być na każdej wystawie ładny pies i elegancki wystawca tworzą razem ładną parę. Quote
flashka-g Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ja butik takze odwiedzilam, nawet nie jeden:roll: zeby znalezc cos jak na handlera przystalo. Niestety w wiekszosci fasony i kroje marynarek, spódnic, spodni nie nadaja sie na handling w zupelnosci, a najczesciej to sie zdarzaja marynarki bez kieszeni- czyli totalna zbędność. a co do strojów wieczorowych na Bisy...marząc nie marząc jakos sobie nie wyobrażam biegać w szpilach i sukni wieczorowej np. z huskym:lol: :diabloti: by był ubaw:) mysle ze czysty, schludny kostium kazdemu wystarczy- przedewszystkim zachowana elegancja. A tak wogole...ciekawe który z dogomaniaków zajdzie na najwyzsza lokate na swiatowce:)??:p Quote
wix Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 obstawiam NABABA Germanika jako PRZYNAJMNIEJ Najlepszego Psa w Rasie :cool3: :evil_lol: Quote
kingula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 My jestesmy jedynym meskim weteranem w rasie, kto wie moze sie wiec przebiegniemy po ringu honorowym :multi::p Quote
bajadera Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ja też mam jedynego weterana psa w rasie ! Quote
Agasia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 kingula napisał(a):My jestesmy jedynym meskim weteranem w rasie, kto wie moze sie wiec przebiegniemy po ringu honorowym :multi::p Nie moze tylko napewno, King to wspanialy weteran!! :loveu: Quote
BooBC Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Doginka ja mam zamiar wystąpić w dresie :lol: :evil_lol: :lol: Nie myślcie że w takim jak biegam z psem po lesie, firmowy z kolekcji Jenifer Lopez :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Dres jest czarny, pies jest czarny .... ja tak uwarzam że wystawiający powinien być ubrany jak najskromniej, aby to piękny pies się w oczy żucał ... ;) Quote
puli Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Co do strojów,to tak to wyglądało w Rumunii (z wątku pudlowego) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6275&page=857&highlight=dracula+show Quote
bajadera Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 palma napisał(a):Doginka ja mam zamiar wystąpić w dresie :lol: :evil_lol: :lol: Nie myślcie że w takim jak biegam z psem po lesie, firmowy z kolekcji Jenifer Lopez :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Dres jest czarny, pies jest czarny .... ja tak uwarzam że wystawiający powinien być ubrany jak najskromniej, aby to piękny pies się w oczy żucał ... ;) Pamiętaj, że sędzia patrzy na psa w postawie mając Ciebie w tle. I czarny pies na czarnym tle optycznie ginie. Kiedyś byłam swiadkiem, jak sędzina (p. Chwalibóg) już po ocenie prywatnie zwróciła uwagę dziewczynie wystawiającej psa ciemnografitowego, która sama była w ciemnografitowej kiecce do ziemi, że pies zlewa się optycznie. Najlepiej jesli psa chce się uwidocznić, trzeba strój skontrastować kolorystycznie z psem. Quote
BooBC Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A więc do biało czarnego BC jaki kolor mi będzie pasował :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts