Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ASA napisał(a):
kurcze jest jeszcze jeden problem.....nie nan futra z norek :( :(

Nie martw się, ja Ci pożyczę :loveu: , mam tylko nadzieję, że nie będzie zielonych ze sprayem :loveu: :loveu: :loveu: - ćwicz już ten niedbały ruch ręką :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ASA napisał(a):
a jak myslicie co ja mam wlozyc do Psa z majorki????

Czasami zazdroszcze ludzia ktorzy fajowo moga sie przebrac do psa, tez bym sie tak poprzebierala :)

jak bylam na majorce to w wiekszosci panie na plazy albo w bikini....albo w topless:lol: :lol: :lol:

Posted

ASA napisał(a):
super, to moze bez bikini :)

ruch reka bede miala wypracowany, tylko czy czasem sedziego to nie zwali z nog podobno wiekowy facet.

Przygotuję na wszelki wypadek sole trzeźwiące :bigok:.

Posted

sirion napisał(a):

Z innej beczki, kto dostał zaproszenia od Eukanuby na VIP party ? Kto na nie odpowiedział ? i kto wie co dalej ?

Ja dostałam zaproszenie, ale mnie na tym VIP-owskim Party nie będzie...
Pzdr.

Posted

Poczytałam o tych Waszych ciuszkach i jestem załamana:-( Czy wszystkie damy będą w sukienkach?:crazyeye: Ja zamierzam założyć spodnie(ale nie jeans);) A może nie wypada?:oops: Poradźcie kochane dziewczynki:loveu:Spodnie ekri(nie wiem jak to się pisze), a bluzeczka brąz. Piesek z avatarka, sznaucio cz-s:lol:

Posted

Pisze się "ecru".:lol: (z akcentem nad "e").
A w spodniach tez można byc, do tego jakas elegancka "góra". Ja mam przygotowany własnie taki stró. Czarne spodnie i do tego biała, ozdobna bluzka... A wystawiam baski rudo-białe. Takwięc myślę, że będziemy do siebie kolorystycznie pasować.
Pzdr.

Posted

Doginka napisał(a):
Poczytałam o tych Waszych ciuszkach i jestem załamana:-( Czy wszystkie damy będą w sukienkach?:crazyeye: Ja zamierzam założyć spodnie(ale nie jeans);) A może nie wypada?:oops: Poradźcie kochane dziewczynki:loveu:Spodnie ekri(nie wiem jak to się pisze), a bluzeczka brąz. Piesek z avatarka, sznaucio cz-s:lol:

miniatura mam rozumiec?;) jaka klasa? bo bede focić młodzież :loveu:

Posted

Czyli na światówce zapowiada się rewia mody. Tylko pamiętajcie o tym, by swoją osobą, nie przyćmić urody psiaka !!! ;)
Tak powinno być na każdej wystawie ładny pies i elegancki wystawca tworzą razem ładną parę.

Posted

ja butik takze odwiedzilam, nawet nie jeden:roll: zeby znalezc cos jak na handlera przystalo. Niestety w wiekszosci fasony i kroje marynarek, spódnic, spodni nie nadaja sie na handling w zupelnosci, a najczesciej to sie zdarzaja marynarki bez kieszeni- czyli totalna zbędność.

a co do strojów wieczorowych na Bisy...marząc nie marząc jakos sobie nie wyobrażam biegać w szpilach i sukni wieczorowej np. z huskym:lol: :diabloti: by był ubaw:) mysle ze czysty, schludny kostium kazdemu wystarczy- przedewszystkim zachowana elegancja.

A tak wogole...ciekawe który z dogomaniaków zajdzie na najwyzsza lokate na swiatowce:)??:p

Posted

kingula napisał(a):
My jestesmy jedynym meskim weteranem w rasie, kto wie moze sie wiec przebiegniemy po ringu honorowym :multi::p

Nie moze tylko napewno, King to wspanialy weteran!! :loveu:

Posted

Doginka ja mam zamiar wystąpić w dresie :lol: :evil_lol: :lol: Nie myślcie że w takim jak biegam z psem po lesie, firmowy z kolekcji Jenifer Lopez :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Dres jest czarny, pies jest czarny .... ja tak uwarzam że wystawiający powinien być ubrany jak najskromniej, aby to piękny pies się w oczy żucał ... ;)

Posted

palma napisał(a):
Doginka ja mam zamiar wystąpić w dresie :lol: :evil_lol: :lol: Nie myślcie że w takim jak biegam z psem po lesie, firmowy z kolekcji Jenifer Lopez :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Dres jest czarny, pies jest czarny .... ja tak uwarzam że wystawiający powinien być ubrany jak najskromniej, aby to piękny pies się w oczy żucał ... ;)

Pamiętaj, że sędzia patrzy na psa w postawie mając Ciebie w tle. I czarny pies na czarnym tle optycznie ginie. Kiedyś byłam swiadkiem, jak sędzina (p. Chwalibóg) już po ocenie prywatnie zwróciła uwagę dziewczynie wystawiającej psa ciemnografitowego, która sama była w ciemnografitowej kiecce do ziemi, że pies zlewa się optycznie. Najlepiej jesli psa chce się uwidocznić, trzeba strój skontrastować kolorystycznie z psem.