hes. Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 "Hihi, no tak, Ty Sylwia, masz chyba jedną z najlicznej obsadzonych klas na światowej (o ile nie najliczniejszą :smile:)" Jak tak patrzyłam "po łebkach" to chyba faktycznie jest to najliczniejsza klasa... ja to mam szczęście. Puli- bilety kup nie zastanawiając się na 22. :D Założę się ze ta cała psia impreza dla zakręconych psiarzy nie skończy się tak szybko (gratulacje itd.) :lol: Też przyłączam się do pytania Izy- o te katalogi. Quote
BlackSheWolf Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Mam pytanko :) czy ktos z was bedzie spal w poznaniu ?? z soboty na niedziele?? jak tak to gdzie :) ? a no i moglibyscie mi podac adresy hotelikow :) i ceny :) Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 oj, teraz bedzi echyba baaaarzdo trudno o nocleg, po pewnie wszystko juz pozajmowane Quote
Savannah Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alanowak napisał(a):oj, teraz bedzi echyba baaaarzdo trudno o nocleg, po pewnie wszystko juz pozajmowane niestety to prawda... Quote
Doginka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czy jest już katalog wystawianych piesków???:???: :help1: Quote
sylrwia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Doginka napisał(a):Czy jest już katalog wystawianych piesków???:???: :help1: Już kilkanaście razy było wspomniane, że będzie tylko stawka ilościowa!!! i juz jest :lol: Quote
Doginka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dzięki sylrwia. Ja ostatnio nie zaglądałam tutaj dlatego moja wiedza jest ograniczona. A gdzie jest ta stawka ilościowa? Quote
sylrwia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Doginka napisał(a):Dzięki sylrwia. Ja ostatnio nie zaglądałam tutaj dlatego moja wiedza jest ograniczona. A gdzie jest ta stawka ilościowa? Na stronie Światówki, a gdzież by mogła być indziej:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja już dostałam zgłoszenie z numerkiem :) Quote
Gazuś Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 butterfly15 napisał(a):Mam pytanko :) czy ktos z was bedzie spal w poznaniu ?? z soboty na niedziele?? jak tak to gdzie :) ? a no i moglibyscie mi podac adresy hotelikow :) i ceny :) My - z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę :) W Klubie Żeglarskim pod Poznaniem, całą bandą :D Quote
flashka-g Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 sylrwia napisał(a):Już kilkanaście razy było wspomniane, że będzie tylko stawka ilościowa!!! i juz jest :lol: ma byc jeszcze podany plan sedziowania z tego co mi wiadomo:) ale w sumie duzo wiecej sie z niego nikt nie dowie;) Quote
panienkabubu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 My na szczęście mamy już nocleg, nie wiem tylko czy gudis zdaje sobie sprawe z tego, co zrobiła, ale mam nadzieje, ze nie wyrzuci nas jak zobaczy nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc gudis (tak na forum Cie zachwale, a co! ;) ) :modla: :loveu: Quote
JIM Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Wystawa zaczyna się o 10.00, tak? Juz nie mogę się doczekać :D Quote
cockermanka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 flashka-g napisał(a):ma byc jeszcze podany plan sedziowania z tego co mi wiadomo:) ale w sumie duzo wiecej sie z niego nikt nie dowie;) Oj,dowie,dowie :cool3: moja rasa jest podzielona na cztery ringi - wystawiam cztery psy na trzech ringach,więc plan sędziowania baaardzo mi się przyda :razz: Quote
flashka-g Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 cockermanka napisał(a):Oj,dowie,dowie :cool3: moja rasa jest podzielona na cztery ringi - wystawiam cztery psy na trzech ringach,więc plan sędziowania baaardzo mi się przyda :razz: ja jestem w tej samej sytuacji, no ale przeciez ju widzisz ile jest psów w danych kalsach to mozna sobie podzielic na ringi. Beda tylko godziny rozpoczecia psów/suk, wyborow BOS,BOB. Quote
zpr Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Czy ktoś z Górnego Śląska jedzie do Poznania przez Opole i miał by 1 miejsce tam dla 1 osoby bez psa? Quote
Smile of Red Witch Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja też wczoraj byłam na Dworcu i kupiłam super bilet na czwartek z Warszawy do Poznania na godz.: 16:15. Czy jedzie ktoś tym pociągiem? Quote
Smile of Red Witch Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 O to może jest ten sam pociąg, on jest o 19:05 w Poznaniu? Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 flashka-g napisał(a):ma byc jeszcze podany plan sedziowania z tego co mi wiadomo:) ale w sumie duzo wiecej sie z niego nikt nie dowie;) Flaszi miła - nie narzekaj. Moja koleżanka ma do zaprezentowania psy 3-4 ras w czwartek i to nie po jednym egzemplarzu, a po kilka w rasie. Takwięc plan sędziowania NAPRAWDĘ Jej się przyda. A tak na marginesie, to wydaje mi się, że Ty tez już z lekka denerwujesz się wystawą i dlatego tak szukasz tej dziurki... (wiesz gdzie).;) Do miłego! Pzdr. Quote
MichalMi Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 amstaffka1978 napisał(a):O to może jest ten sam pociąg, on jest o 19:05 w Poznaniu? tak, to ten sam :) Quote
Basik Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja to już bardzo sie denerwuje i na dokładkę nie mam co ubrać, a pies rozwalił łańcuszek i jeszcze to muszę kupić przed - może wiecie gdzie w necie można kupić weżyka niedrogo? :flaming: Quote
Gośka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Basik mam do odsprzedania łańcuszek typu żmijka złoty, kupiłam dwa, ale jeden jest za mały więc leży bezużytecznie, tyle że nie wiem czy będzie dobry - 46cm. Quote
Recommended Posts