Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Hihi, no tak, Ty Sylwia, masz chyba jedną z najlicznej obsadzonych klas na światowej (o ile nie najliczniejszą :smile:)"
Jak tak patrzyłam "po łebkach" to chyba faktycznie jest to najliczniejsza klasa... ja to mam szczęście.

Puli- bilety kup nie zastanawiając się na 22. :D Założę się ze ta cała psia impreza dla zakręconych psiarzy nie skończy się tak szybko (gratulacje itd.) :lol:

Też przyłączam się do pytania Izy- o te katalogi.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Czy jest już katalog wystawianych piesków???:???: :help1:

Już kilkanaście razy było wspomniane, że będzie tylko stawka ilościowa!!!
i juz jest :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Dzięki sylrwia. Ja ostatnio nie zaglądałam tutaj dlatego moja wiedza jest ograniczona. A gdzie jest ta stawka ilościowa?

Na stronie Światówki, a gdzież by mogła być indziej:evil_lol:

Posted

butterfly15 napisał(a):
Mam pytanko :) czy ktos z was bedzie spal w poznaniu ?? z soboty na niedziele?? jak tak to gdzie :) ?

a no i moglibyscie mi podac adresy hotelikow :) i ceny :)

My - z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę :)
W Klubie Żeglarskim pod Poznaniem, całą bandą :D

Posted

sylrwia napisał(a):
Już kilkanaście razy było wspomniane, że będzie tylko stawka ilościowa!!!
i juz jest :lol:

ma byc jeszcze podany plan sedziowania z tego co mi wiadomo:) ale w sumie duzo wiecej sie z niego nikt nie dowie;)

Posted

My na szczęście mamy już nocleg, nie wiem tylko czy gudis zdaje sobie sprawe z tego, co zrobiła, ale mam nadzieje, ze nie wyrzuci nas jak zobaczy nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc gudis (tak na forum Cie zachwale, a co! ;) ) :modla: :loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):
ma byc jeszcze podany plan sedziowania z tego co mi wiadomo:) ale w sumie duzo wiecej sie z niego nikt nie dowie;)

Oj,dowie,dowie :cool3: moja rasa jest podzielona na cztery ringi - wystawiam cztery psy na trzech ringach,więc plan sędziowania baaardzo mi się przyda :razz:

Posted

cockermanka napisał(a):
Oj,dowie,dowie :cool3: moja rasa jest podzielona na cztery ringi - wystawiam cztery psy na trzech ringach,więc plan sędziowania baaardzo mi się przyda :razz:

ja jestem w tej samej sytuacji, no ale przeciez ju widzisz ile jest psów w danych kalsach to mozna sobie podzielic na ringi. Beda tylko godziny rozpoczecia psów/suk, wyborow BOS,BOB.

Posted

flashka-g napisał(a):

Flaszi miła - nie narzekaj. Moja koleżanka ma do zaprezentowania psy 3-4 ras w czwartek i to nie po jednym egzemplarzu, a po kilka w rasie. Takwięc plan sędziowania NAPRAWDĘ Jej się przyda.
A tak na marginesie, to wydaje mi się, że Ty tez już z lekka denerwujesz się wystawą i dlatego tak szukasz tej dziurki... (wiesz gdzie).;)
Do miłego!
Pzdr.

Posted

Ja to już bardzo sie denerwuje i na dokładkę nie mam co ubrać, a pies rozwalił łańcuszek i jeszcze to muszę kupić przed - może wiecie gdzie w necie można kupić weżyka niedrogo? :flaming:

Posted

Basik mam do odsprzedania łańcuszek typu żmijka złoty, kupiłam dwa, ale jeden jest za mały więc leży bezużytecznie, tyle że nie wiem czy będzie dobry - 46cm.