Zeliika Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 BeataG napisał(a):Taaaa, żeby jeszcze do tych restauracji z psami wpuszczali.:evil_lol: Do Pizzy Hut wpuscili i w 2004 i w 2005 i to z kilkoma duzymi :) Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 przy takich okazjach to wpuszczaja bo zdaja sobie sprawę że duzo klientów by stracili :) Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 wpuszczali wpuszczali i to spokonie wszystkie rasy na potwierdznie Boby. itp wielkie puszyste ;-)) Quote
_eve_ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja tam wiem, ze wiele ma poznan minusow, ale i tak go lubie :p Quote
Gazuś Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ja zobacze, jest szansa, że polubie :lol: Tylko mnie ta liczba psów przeraża :lol: Quote
Gazuś Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No przeciez wiem :lol: Ale i tak to przeraża :lol: Ale co tam - może to jedyna w zyciu okazja żeby zobaczyć tyle goldenów naraz :cool3: No i innych psiaków oczywiście też. A Ty w jaki dzień wystawiasz? (my w niedziele) Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 nie no my jak zwykle w Sobote :lol: jakoś tak zawsze gorzej że uU nas ze 20-30 psów w otwartej będzie :lol:jak nie lepiej wiem że na europejskich w młodzierzy było po 15 :lol: Quote
Gazuś Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No goldenów to jest w młodziezy na miedzynarodówkach po 15:lol: Quote
Gazuś Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Aha i właśnie - tak zobaczyłam, że Europejska w Helsinkach jets przyklejona. Wydaje mi się, że światówka tym bardziej :) Modzi, da się coś zrobić? :lol: Quote
sylrwia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Powiedzcie mi czy warto się wybrać na Światówkę. Mam młodego wyżła węgierskiego jest to mój pierwszy pies rasowy. Na wystawach nigdy nie byłam jako wystawiający, tylko jako widz. Mam zamiar spróbowac z młodym na wiosnę zachaczyć o wystawy. Ale czy z tak małym doświadczeniem warto pchać się z nim na światówkę? będzie miał 15 mieisęcy akurat. Quote
Jagoodka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sylrwia napisał(a):Powiedzcie mi czy warto się wybrać na Światówkę. Mam młodego wyżła węgierskiego jest to mój pierwszy pies rasowy. Na wystawach nigdy nie byłam jako wystawiający, tylko jako widz. Mam zamiar spróbowac z młodym na wiosnę zachaczyć o wystawy. Ale czy z tak małym doświadczeniem warto pchać się z nim na światówkę? będzie miał 15 mieisęcy akurat. Pewnie, że warto. Tym bardziej jak psisko jest ładne :) A jak nie chcesz sama wystawiać, to zawsze możesz poszukać osoby która Ci profesjonalnie wystawi Twoją pociechę. Np. flashka-g, agasia, ja :) Quote
Zeliika Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sylrwia napisał(a):Powiedzcie mi czy warto się wybrać na Światówkę. Mam młodego wyżła węgierskiego jest to mój pierwszy pies rasowy. Na wystawach nigdy nie byłam jako wystawiający, tylko jako widz. Mam zamiar spróbowac z młodym na wiosnę zachaczyć o wystawy. Ale czy z tak małym doświadczeniem warto pchać się z nim na światówkę? będzie miał 15 mieisęcy akurat. Pewnie, ze warto powalczyc o tytul Ml.Zw.Sw, tylko nie obudz sie z reka w nocniku, ale wczesniej pojezdzij z nim na wystawy w klasie szczeniat, zebyscie obydwoje mogli nabrac doswiadczenia. Poza tym nigdzie blizej od siebie swiatowki nie uswiadczysz :))) Quote
Gazuś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Mmm.. Mł.Zw.Św... Ładnie brzmi :lol: Wy to macie fajnie. Jak w takiej rasie jak goldeny najmniejszych szans nie mam :lol: Utoniemy w tłumie konkurentów! Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 my na Mł. nie mamy juz wtedy szans ale nasz mały kumpel Achillo łapie się w ost dni :cry: pozazdrościć a my będziemy z tych młodszych w otwartej bo nawet na pośrednią już się nie łapiemy...ale kto wie może wtdy w szczeniakach wystartujemy jeszcze 8) Quote
Gazuś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nam otwarta mija 14.04.06, więc tylko otwarta. No chyba, że będzie nam sie chciało na konkurs tropowców iść, ale to inna bajka, bo nie wiem, czy w tym roku gdzieś blisko organizują :) Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gazuś może któż to wie...a ja jak mi dobrze pójdze to może z dwoma psiami pojade ;-)) i może nawet do młodziezy się złapiemy ale nie wiem czy warto by było ako najmłodszy młodzik cz ynajstarszy szczeniak ;-)) uważam że szczeniakiem najstarszym łatwiej wygrać;-)) wzresztą zobaczymy jak mi z rodzinką pójdzie :lol: Quote
Gazuś Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Z tego co zauważyłam to w szczeniakach najczęściej wygrywają te 8 miesięczne, w młodziezy te około 18 m-cy, a w pośredniej 22-24 mc :) Więc najstarsze. I chyba o to chodzi - wyrośnięty piesek robi 'lepsze wrazenie' :) W każdym razie mam nadzieje, że się zobaczymy na światówce? :) Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 o ile ty w sobote będzies :lol: żartuje to jest ten problem ty w któryś inny dzień ;-)) jeżeli dobrze pójdze to będę wystawiała 25 miesięcznego jojeczka i 8 miesięczne bądź troche młodsze drugie cudo ;-) Quote
Gazuś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A to drugie cudo to skąd? :) || My wystawiamy w niedziele :lol: ASle licze, że jak się na finały załapiecie (a napewno, bo jak - w końcu pointery (:evil_lol: ) śliczne :lol: ) to i tak będziesz musiała w niedziele być i tak :lol: Quote
flashka-g Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jagoodka napisał(a):Pewnie, że warto. Tym bardziej jak psisko jest ładne :) A jak nie chcesz sama wystawiać, to zawsze możesz poszukać osoby która Ci profesjonalnie wystawi Twoją pociechę. Np. flashka-g, agasia, ja :) ja narazie zbieram zamówienia na wszystkie dni oprocz czwartku bo na czwartek juz mam kontrakt podpisany z zagraniczną hodowlą:) Quote
Godelaine Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gazuś napisał(a):Z tego co zauważyłam to w szczeniakach najczęściej wygrywają te 8 miesięczne, w młodziezy te około 18 m-cy, a w pośredniej 22-24 mc :) Więc najstarsze. I chyba o to chodzi - wyrośnięty piesek robi 'lepsze wrazenie' :) Aż chciałoby się powiedziec "niestety". I to głównie w kwestii klasy młodzieży. Dla mnie osobiście klasa tak szeroka wiekowo jest lekkim absurdem. Bo rzeczywiście pies 9 miesięczny a pies 18 miesięczny to często dwa różne światy. IMHO młodzież powinna się kończyć w wieku 15 miesięcy. Quote
Zeliika Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gazuś napisał(a):Mmm.. Mł.Zw.Św... Ładnie brzmi :lol: Wy to macie fajnie. Jak w takiej rasie jak goldeny najmniejszych szans nie mam :lol: Utoniemy w tłumie konkurentów! Eee tam, mimo tlumu komus ten tytul przyznac musza :lol: Quote
Recommended Posts