Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
a jakie podium ci sie marzy???;>

moze takie jak na mistrzostwach w piłce nożnej, szklane? :evil_lol:

flashka-g napisał(a):
no ale przeciez nie musi byc to podium co zawsze?? moze byc w innym kształcie, o innej grafice a ten napis pedigree wcale mi nie przeszkadza... powinno byc takie aby ktos kto bedzie widziec zdjecie z tej wystawy wiedzial- o a to podium ze swiatowej.

flashka, ja tak nie na temat ;) avatar zmieniłaś;)

Rauni napisał(a):
Ja tam bym sobie chętnie stanęła na takim podium, nawet z wielkim napisem Pedigree :evil_lol:

co prawa to prawda :loveu: :loveu: :loveu:

Nitor-Nivalis napisał(a):
Katalogi tylko na wystawie,
na kazdy dzien bedzie inny

o.. to tego ja nie wiedziałam :) fajnie, przynajmniej nie będę dźwigać kilkuset stronowej książki do domu ;)

basia napisał(a):
A jak mam pytanie: czy będą opisy?
Ja mam w klasie 42 suki. Jak to wszystko będą chcieli z tłumaczeniem opisać to zejdzie do niedzieli :p

to od razu na BISa sobie zostaniesz :p

A własnie, tak odnośnie BISów.. Nie wiem jak Wy, ale podejrzewam, że GRO osób ma zarezerwowane noclegi tylko przed wystawą (przed dniem w którym wystawiają psiaki)..
Czy pomyśleliście co będzie jak wasze psy zdobędą tytuł, który będzie przepustką do stania w konkurencji o BISa? ;) Bo on chyba w niedzielę będzie, prawda? ;)
Ja tak własnie pomyślałam sobie.. i w sumie.. hehe.. ja wiem, wiem, marzenia ściętej głowy ;) ale... jakby tak się stało no ;) to chyba prześpimy się na dworcu :p

Posted

flashka-g napisał(a):
dla wszystkich finalistow z dni wczesniejszych ktorzy musza zostac do niedzieli nocleg zapewniaja organizatorzy i to juz ich głowa i problem:)

tak??? o prosze, tego też nie wiedziałam :multi:

flashka-g napisał(a):
ja wogole poprosze o napisanie nominacja na BIS:evil_lol: :lol:

Nie no, nie bądźmy wybredni, po prostu BIS i koniec kropka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

My dostaliśmy numerek, więc na 100% jedziemy!;)
Będziemy w piątek. Mamy w klasie 25 konkurentek w szczeniakach!!:-o
To nasz debiut wystawowy, więc prosimy wszystkich o trzymanie kciuków. Już nie mogę się doczekać!!!!!!!:multi:

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Katalogi tylko na wystawie,
na kazdy dzien bedzie inny

A czy będzie istniała możliwość nabycia wszystkich katalogów pierwszego dnia wystawy? Czy też każdy będzie dostępny tylko w odpowiednim dniu?

Posted

caminada napisał(a):
Czy osoby ktore zglosily psy do konkurencji finalowych - najlepsza para, grupa itp otrzymaly jakies potwierdzenia udzialu w tych konkurencjach?
pozdrawiam
Do konkurencji hodowlanych:evil_lol: Do finałowych chyba wszyscy by się zgłosili:loveu: Na hodowlane nie potrzeba potwierdzenia,wystarczy być ujętym w katalogu.

Posted

"Nie mam nic do samego napisu "Pedigree" tylko do wyglądu podium, bo jeżeli będzie coś takiego - http://gallery.seterkowo.org/d/60009-2/PICT8845.jpg tylko z napisem w tle "Światowa Wystawa Psów Rasowych" to czym ta wystawa będzie się różniła od zeszłorocznej wystawy w Poznaniu...? Wystawa światowa to chyba nie tylko ponad 20 tys. zgłoszonych psów, ale również wystawa najwyższej rangi :smile: "
Zgadzam sie, mam nadzieję że Poznań przyszykuje coś ciekawego. Ehhh choćby; http://www.goldenfoto.com.pl/albums/magazyn/998BOG%20wybor.%20kopia.jpg i napis pedigree tu nawet nie przeszkadza. :evil_lol:
Ależ to będzie wydarzenie! Aż załuję że mnie we wszystkie dni nie będzie. :-(

Posted

ale czy musi byc podium koniecznie?? Dobrze i atrakcyjnie przygotowane miejsca lokatowe takze by byly na porzadku dziennym ( a np. tylko pierwsze miejsce na podwyzszonym podium). Mam nadzieje ze Poznan nas zaskoczy;]W sumie to chyba nawet Pedigree zajmuje sie w tym momencie aranżacją.

Posted

kurcze... ja juz naprawde nie moge sie deoczekac..
ale to bedzie wydarzenie... jak myslicie, jak długo wszystko bedzie trwało w niedziele? o której ma sie skonczyć?

Posted

Hehe, zwykle jak na wystawie jest 1-2 baski w rasie to jest wporzadku:eviltong: A tu, lol, 59 psów w rasie!!! Nieby malo, ale dla mnie szok:evil_lol: Ile mneij więcej sędzi apoświęca na jednego psa na światówce??? Więcej czasu czy tyle samo???

Posted

"ale to bedzie wydarzenie... jak myslicie, jak długo wszystko bedzie trwało w niedziele? o której ma sie skonczyć?"
Ja myślę że do tej 20. :D

Flashko- no w sumie, ale miłoby było gdyby Poznań odstawił takie podium coś a'la Helsinki. :D

Ehhh, jak ja bym chciała mieć 21 psów w klasie (21 to na międzynarodówkach spokojnie idzie)!!!! Może się zamienimy psami?? :razz: Zresztą w sumie szczerze mówiąc to spodziewałam się ogromnych stawek- np. 90 labradorów w klasie, 120 goldenów w jednej klasie i 500 yorków w klasie szczeniąt. :evil_lol: :evil_lol: (może z tymi yorkami to tak po Nowej Rudzie bo tam to istny wszechświatowy zlot yorków był, koleżance od pisania kart ocen łapa odpadała :D)

Posted

Czy ktoś z Poznania wie o której godz w niedzielę przewidziane jest zakończenie wystawy?
Trzeba kupić powrotne bilety a żal byłoby nie zobaczyć finałów.