Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ale nie nastawiajmy się na wiele :evil_lol:
W Helsinkach finały wyglądały jak z bajki, a to była "jedynie" Europejska, zobaczymy co Poznań szykuje ;) Mam chociaż cichą nadzieję, że podium nie będą z Pedigree :diabloti: Bo efektownie to one nie wyglądają :)

GW - nie cudaczkuj! Jeżeli Głównym Oficjalnym Sponsorem wystawy jest PAL, to jego logo musi być wszędzie! I podium będzie (!) z jego logo, bo takie są prawa rynku, reklamy i PR!!!
Zanjdź mi takiego sponsora, który zgodziłby się na to, żeby jego logo usunięto z podium dla Zwycięzcy Świata! Ha...
Znasz to: Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź Pan... (bez obrazy, oczywiście).
A fragment pochodzi z Kabaretu DUDEK.
Pzdr.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
GW - nie cudaczkuj! Jeżeli Głównym Oficjalnym Sponsorem wystawy jest PAL, to jego logo musi być wszędzie! I podium będzie (!) z jego logo, bo takie są prawa rynku, reklamy i PR!!!
Zanjdź mi takiego sponsora, który zgodziłby się na to, żeby jego logo usunięto z podium dla Zwycięzcy Świata! Ha...
Znasz to: Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź Pan... (bez obrazy, oczywiście).
A fragment pochodzi z Kabaretu DUDEK.
Pzdr.

mądre słowa Asiaczku :)

Posted

To prawda zresztą sam wiem coś troche na ten temat bo prowadze swój serwis o tematyce psów itp. i wiem że jak coś się sponsoruje to chciało by się żeby jego reklama była w jak największej ilości miejsc.

Posted

no ale przeciez nie musi byc to podium co zawsze?? moze byc w innym kształcie, o innej grafice a ten napis pedigree wcale mi nie przeszkadza... powinno byc takie aby ktos kto bedzie widziec zdjecie z tej wystawy wiedzial- o a to podium ze swiatowej.

Posted

Niech nie wyjdzie, że jestem marudą i tylko widze złe strony wszystkiego :)

Nigdy nie miałam okazji jeszcze być na wystawie światowej, myśląc o niej zawsze wydawało mi się, że to jest najważniejsze wydarzenie kynologiczne, coś bardzo wyjątkowego i że będąc na BISie i widząc te 10 najlepszych psów na świecie będę czuła niesamowite emocje i że będzie to wyjątkowa chwila. Tylko oprócz tych 10 najlepszych psów powinna też być wspaniała oprawa aby poczuć się naprawdę wyjątkowo.

Nie mam nic do samego napisu "Pedigree" tylko do wyglądu podium, bo jeżeli będzie coś takiego - http://gallery.seterkowo.org/d/60009-2/PICT8845.jpg tylko z napisem w tle "Światowa Wystawa Psów Rasowych" to czym ta wystawa będzie się różniła od zeszłorocznej wystawy w Poznaniu...? Wystawa światowa to chyba nie tylko ponad 20 tys. zgłoszonych psów, ale również wystawa najwyższej rangi :)

Wierzę, że Poznań Nas nie zawiedzie, bo w tej chwili mają naprawdę wspaniałą organizacje :)

Serdecznie pozdrawiam,
Marta

Posted

Nitor-Nivalis , ja chciałam zapytać czy katalogi będą do odebrania w dniach wystawy czy byłoby możliwe odebrać je wcześniej u Was w oddziale?

Posted

jovi napisał(a):
Nitor-Nivalis , ja chciałam zapytać czy katalogi będą do odebrania w dniach wystawy czy byłoby możliwe odebrać je wcześniej u Was w oddziale?

Katalogi tylko na wystawie,
na kazdy dzien bedzie inny

Posted

Rauni napisał(a):
Ja tam bym sobie chętnie stanęła na takim podium, nawet z wielkim napisem Pedigree :evil_lol:

Jejku, a jak ja bym chciała...
A napis? A niech będzie jakikolwiek. Ja go w TAKIEJ CHWILI nawet nie zauważę!:lol::lol::lol::angel::angel::angel::B-fly::B-fly::B-fly::huh::huh::huh:
I co tam tylko chcecie!
Pzdr.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Katalogi tylko na wystawie,
na kazdy dzien bedzie inny

Bardzo dziękuję za odpowiedź, to przynajmniej wiem, że nie należy Wam głowy zawracać :loveu:

Posted

basia napisał(a):
A jak mam pytanie: czy będą opisy?
Ja mam w klasie 42 suki. Jak to wszystko będą chcieli z tłumaczeniem opisać to zejdzie do niedzieli :p

Mi tam wcale na nich by nie zalezalo.... wolalbym krotkie zwiezle- fe to i to reszta dobra, albo wszytsko dobre :P