Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

$andwich napisał:
"A co Wy tak panikujecie z tymi pociągami? Na pospieszne nie ma rezerwacji, a biletów sprzedają tyle, ilu jest na nie chętnych, więc po co kupować wcześniej?"[/quote]

Na niektórych liniach nie ma pociągów pośpiesznych tylko Intery albo Expresy stąd ten pośpiech. A liczyć na to, że kupisz bilet w dniu podróży i to jeszcze ten tańszy (tych niestety jest ograniczona liczba) to lekka naiwność. A różnica cenowa jest duuuża.:lol: :-o

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam problem, bo mój pociąg, którym będę jechać jedzie chyba aż z Bratysłavy lub z jakiegoś takiego miasta. Mam nadzieję, że zagranicznym hodowcom nie zachce się jechać do Poznania pociągiem, bo chyba tam padnę, jak będzie mnóstwo psów i nie będzie wolnego miejsca.
Ja niczego nie wymagam tylko jeden malutki przedział, gdzie znajdzie się miejsce na podłodze na ciało psa, z którym jadę i dwa miejsca siedzące...
Szkoda, że jadę pośpiesznym, bo tam nie ma rezerwacji i trzeba będzie robić wszystko na "hurra" i po prostu 'kto pierwszy ten lepszy' i to chyba jedyna kwestia, która przeraża mnie w tym całym przedsięwzięciu jakim nazywa się dla mnie WDS 2006 POZNAŃ ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja mam problem, bo mój pociąg, którym będę jechać jedzie chyba aż z Bratysłavy lub z jakiegoś takiego miasta. Mam nadzieję, że zagranicznym hodowcom nie zachce się jechać do Poznania pociągiem, bo chyba tam padnę, jak będzie mnóstwo psów i nie będzie wolnego miejsca.
Ja niczego nie wymagam tylko jeden malutki przedział, gdzie znajdzie się miejsce na podłodze na ciało psa, z którym jadę i dwa miejsca siedzące...
Szkoda, że jadę pośpiesznym, bo tam nie ma rezerwacji i trzeba będzie robić wszystko na "hurra" i po prostu 'kto pierwszy ten lepszy' i to chyba jedyna kwestia, która przeraża mnie w tym całym przedsięwzięciu jakim nazywa się dla mnie WDS 2006 POZNAŃ ;)

ale to zabrzmiało :hmmmm: :-o

Posted

MichalMi napisał(a):
Niestety przekombinowałem trochę z rezerwacją i dziś musiałem wymienić bilet. W pociągu którym teraz będę jechał z Wawy (czwartek 16 z minutami) Super Bilety zostały tylko na pierwszą klasę, lub miejsca rozrzucone po całym pociągu- z założenia odpada ;) Więc jeżeli ktoś chce skorzystać z tej promocji, to lepiej się pośpieszyć :)

Aha, są jeszcze pojedyńcze miejsca w hotelach.

ja tez jade tym pociagiem - hihihi, i bilecik jutro jade kupic

Posted

Mam wolne miejsce w samochodzie z Wa-wy do Poznania - wyjezdzam w czwartek nad ranem i wracam tego samego dnia. Jesli ktos jest zainteresowany i zniesie towarzystwo dwoch haszczakow, z czego jeden bardzo zywiolowy ;) to zapraszam na priv.

Posted

Jak Wy sie dowiadujecie ile macie w rasie... W Zabrzu usłyszałam, ze labków będzie ok 800, ale patrząc na numery moich i znajomych to stawiam na ok 360.

Posted

Sluchajcie bedzie tylu dogomaniakow w Poznaniu moze by tak jakos sie wyroznic zeby mozna bylo sie poznac ze soba, pogadac. Jakies identyfikatory czy cos ? Piszemy ze soba prawie codziennie fajnie bylo by moc poznac sie w realu ...Co o tym sadzicie ?

Posted

tulasy napisał(a):
Trochę szpiców i innych ras będzie, a następna światówka w Polsce pewnie dopiero za jakieś 50 lat lub później.

Za to za dwa lata - niedaleko - Sztokholm... :cool3:

Posted

Światówka - notka prasowa

Największa na świecie wystawa psów rasowych odbędzie się w dniach 9-12 listopada na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. W ciągu 4 dni zobaczyć będzie można niemal 21 tysięcy psów ponad 350 ras. Wystawa to ogromne przedsięwzięcie organizacyjne. W niemal wszystkich targowych pawilonach oceniane będą psie piękności. Zbudowane zostanie 80 ringów, jurorzy oceniać będą około 5 tysięcy psów dziennie.
Psy przyjeżdżają do Poznania z najdalszych zakątków świata. Reprezentowane będą 54 państwa, oprócz hodowców z Europy zjadą do Poznania właściciele psów z Peru, Kongo, Brazylii, Wenezueli czy USA.
Goście, którzy przybędą podziwiać psie piękności będą mogli zobaczyć psy najmodniejszych ras, a także ras rzadkich.
Wystawa jest nie lada gratką dla hodowców i miłośników psów. Jest największym tego typu wydarzeniem na świecie – do tej pory największą była wystawą w Dortmundzie, która zgromadziła ponad 18,5 tysiąca zwierząt.

A najważniejsze, że my też już mamy numerek - 14956 :D

Posted

klepcia napisał(a):
Światówka - notka prasowa

Największa na świecie wystawa psów rasowych odbędzie się w dniach 9-12 listopada na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. W ciągu 4 dni zobaczyć będzie można niemal 21 tysięcy psów ponad 350 ras. Wystawa to ogromne przedsięwzięcie organizacyjne. W niemal wszystkich targowych pawilonach oceniane będą psie piękności. Zbudowane zostanie 80 ringów, jurorzy oceniać będą około 5 tysięcy psów dziennie.
Psy przyjeżdżają do Poznania z najdalszych zakątków świata. Reprezentowane będą 54 państwa, oprócz hodowców z Europy zjadą do Poznania właściciele psów z Peru, Kongo, Brazylii, Wenezueli czy USA.
Goście, którzy przybędą podziwiać psie piękności będą mogli zobaczyć psy najmodniejszych ras, a także ras rzadkich.
Wystawa jest nie lada gratką dla hodowców i miłośników psów. Jest największym tego typu wydarzeniem na świecie – do tej pory największą była wystawą w Dortmundzie, która zgromadziła ponad 18,5 tysiąca zwierząt.

jeeeeeeee
aż mnei ciarki przeszły!!!!

Nesuniaaa napisał(a):
Klepcia, skąd tą notke wziełaś?

właśnie? :hmmmm: