bety Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 $andwich napisał: "A co Wy tak panikujecie z tymi pociągami? Na pospieszne nie ma rezerwacji, a biletów sprzedają tyle, ilu jest na nie chętnych, więc po co kupować wcześniej?"[/quote] Na niektórych liniach nie ma pociągów pośpiesznych tylko Intery albo Expresy stąd ten pośpiech. A liczyć na to, że kupisz bilet w dniu podróży i to jeszcze ten tańszy (tych niestety jest ograniczona liczba) to lekka naiwność. A różnica cenowa jest duuuża.:lol: :-o Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja mam problem, bo mój pociąg, którym będę jechać jedzie chyba aż z Bratysłavy lub z jakiegoś takiego miasta. Mam nadzieję, że zagranicznym hodowcom nie zachce się jechać do Poznania pociągiem, bo chyba tam padnę, jak będzie mnóstwo psów i nie będzie wolnego miejsca. Ja niczego nie wymagam tylko jeden malutki przedział, gdzie znajdzie się miejsce na podłodze na ciało psa, z którym jadę i dwa miejsca siedzące... Szkoda, że jadę pośpiesznym, bo tam nie ma rezerwacji i trzeba będzie robić wszystko na "hurra" i po prostu 'kto pierwszy ten lepszy' i to chyba jedyna kwestia, która przeraża mnie w tym całym przedsięwzięciu jakim nazywa się dla mnie WDS 2006 POZNAŃ ;) Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 panienkabubu napisał(a):Ja mam problem, bo mój pociąg, którym będę jechać jedzie chyba aż z Bratysłavy lub z jakiegoś takiego miasta. Mam nadzieję, że zagranicznym hodowcom nie zachce się jechać do Poznania pociągiem, bo chyba tam padnę, jak będzie mnóstwo psów i nie będzie wolnego miejsca. Ja niczego nie wymagam tylko jeden malutki przedział, gdzie znajdzie się miejsce na podłodze na ciało psa, z którym jadę i dwa miejsca siedzące... Szkoda, że jadę pośpiesznym, bo tam nie ma rezerwacji i trzeba będzie robić wszystko na "hurra" i po prostu 'kto pierwszy ten lepszy' i to chyba jedyna kwestia, która przeraża mnie w tym całym przedsięwzięciu jakim nazywa się dla mnie WDS 2006 POZNAŃ ;) ale to zabrzmiało :hmmmm: :-o Quote
Smile of Red Witch Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MichalMi napisał(a):Niestety przekombinowałem trochę z rezerwacją i dziś musiałem wymienić bilet. W pociągu którym teraz będę jechał z Wawy (czwartek 16 z minutami) Super Bilety zostały tylko na pierwszą klasę, lub miejsca rozrzucone po całym pociągu- z założenia odpada ;) Więc jeżeli ktoś chce skorzystać z tej promocji, to lepiej się pośpieszyć :) Aha, są jeszcze pojedyńcze miejsca w hotelach. ja tez jade tym pociagiem - hihihi, i bilecik jutro jade kupic Quote
---------- Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mam wolne miejsce w samochodzie z Wa-wy do Poznania - wyjezdzam w czwartek nad ranem i wracam tego samego dnia. Jesli ktos jest zainteresowany i zniesie towarzystwo dwoch haszczakow, z czego jeden bardzo zywiolowy ;) to zapraszam na priv. Quote
MichalMi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 amstaffka1978 napisał(a):ja tez jade tym pociagiem - hihihi, i bilecik jutro jade kupic ooo, fajnie że jeszcze ktoś z futrzakiem będzie jechał :) Quote
tulasy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Szpice wilcze mają numery od 13221 do 13287. My dostaliśmy też już potwierdzenie.:crazyeye::multi: Quote
AiMiN Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 144 chowki... Karty w aparacie zabraknie... A znając życie fotki mogą być kiepskie, bo to jednak hala i słabe oświetlenie :( Quote
tulasy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Trochę szpiców i innych ras będzie, a następna światówka w Polsce pewnie dopiero za jakieś 50 lat lub później. Quote
skubi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Beardedów 120 :crazyeye: tylu na raz to ja w życiu nie widziałam A numerek już też mamy: 141 (bez żadnych tysięcy z przodu) Quote
Basik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jak Wy sie dowiadujecie ile macie w rasie... W Zabrzu usłyszałam, ze labków będzie ok 800, ale patrząc na numery moich i znajomych to stawiam na ok 360. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 skubi napisał(a):Beardedów 120 :crazyeye: tylu na raz to ja w życiu nie widziałam A numerek już też mamy: 141 (bez żadnych tysięcy z przodu) Pięknie, pięknie! Zobaczymy się przy ringu na 100%, bo nie odpuszczę moich kochanych :loveu: Quote
puli Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kudłate sfilcowane też przyjdą do kudłatych wyczesanych... Quote
jovanna Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Sluchajcie bedzie tylu dogomaniakow w Poznaniu moze by tak jakos sie wyroznic zeby mozna bylo sie poznac ze soba, pogadac. Jakies identyfikatory czy cos ? Piszemy ze soba prawie codziennie fajnie bylo by moc poznac sie w realu ...Co o tym sadzicie ? Quote
Eurasierka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 tulasy napisał(a):Trochę szpiców i innych ras będzie, a następna światówka w Polsce pewnie dopiero za jakieś 50 lat lub później. Za to za dwa lata - niedaleko - Sztokholm... :cool3: Quote
simbik Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Eurasierka napisał(a):Za to za dwa lata - niedaleko - Sztokholm... :cool3: A za 3 lata w Bratysławie, czyli jeszcze bliżej :eviltong: . Quote
klepcia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Światówka - notka prasowa Największa na świecie wystawa psów rasowych odbędzie się w dniach 9-12 listopada na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. W ciągu 4 dni zobaczyć będzie można niemal 21 tysięcy psów ponad 350 ras. Wystawa to ogromne przedsięwzięcie organizacyjne. W niemal wszystkich targowych pawilonach oceniane będą psie piękności. Zbudowane zostanie 80 ringów, jurorzy oceniać będą około 5 tysięcy psów dziennie. Psy przyjeżdżają do Poznania z najdalszych zakątków świata. Reprezentowane będą 54 państwa, oprócz hodowców z Europy zjadą do Poznania właściciele psów z Peru, Kongo, Brazylii, Wenezueli czy USA. Goście, którzy przybędą podziwiać psie piękności będą mogli zobaczyć psy najmodniejszych ras, a także ras rzadkich. Wystawa jest nie lada gratką dla hodowców i miłośników psów. Jest największym tego typu wydarzeniem na świecie – do tej pory największą była wystawą w Dortmundzie, która zgromadziła ponad 18,5 tysiąca zwierząt. A najważniejsze, że my też już mamy numerek - 14956 :D Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 klepcia napisał(a):Światówka - notka prasowa Największa na świecie wystawa psów rasowych odbędzie się w dniach 9-12 listopada na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. W ciągu 4 dni zobaczyć będzie można niemal 21 tysięcy psów ponad 350 ras. Wystawa to ogromne przedsięwzięcie organizacyjne. W niemal wszystkich targowych pawilonach oceniane będą psie piękności. Zbudowane zostanie 80 ringów, jurorzy oceniać będą około 5 tysięcy psów dziennie. Psy przyjeżdżają do Poznania z najdalszych zakątków świata. Reprezentowane będą 54 państwa, oprócz hodowców z Europy zjadą do Poznania właściciele psów z Peru, Kongo, Brazylii, Wenezueli czy USA. Goście, którzy przybędą podziwiać psie piękności będą mogli zobaczyć psy najmodniejszych ras, a także ras rzadkich. Wystawa jest nie lada gratką dla hodowców i miłośników psów. Jest największym tego typu wydarzeniem na świecie – do tej pory największą była wystawą w Dortmundzie, która zgromadziła ponad 18,5 tysiąca zwierząt. jeeeeeeee aż mnei ciarki przeszły!!!! Nesuniaaa napisał(a):Klepcia, skąd tą notke wziełaś? właśnie? :hmmmm: Quote
Nesuniaaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Już znalazłam tą notke:) Jest ona na stronie Targów Poznańskich:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 U Nas notka wylądowała na www.seterkowo.org :) Quote
flashka-g Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 czyli to tylko oznacza ze poznan musi dac sobie rade w kazdym calu..bo inaczej bedzie klapa:lol: Quote
Recommended Posts