Irviers Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dostałam rowniez potwierdzenie! numer 7243 :) Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Dostałam rowniez potwierdzenie! numer 7243 :) a jaka masz rase swojego pieska?:) Quote
aga_ostaszewska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kochani, z kim bede miala przyjemnosc spotkac sie w pociagu z wawy do poznania, w srode o 17.25 ? :cool3: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja jadę o 16:03 z Wschodniego i chyba kilka osób jedzie tym pociągiem ;) Quote
flashka-g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Dokładnie, wyglądają ślicznie, ale jak ktoś ma np. indyfikator na numerek, to już nie za bardzo go tam włoży ;) może i włozy ale niezle sie z tym pobawi:roll: To niech nie wkłada. Światowa jest raz w roku i tyle. Pzdr. moze i raz na sto lat, ale mysle ze nie tylko ja bede narzekac na ich słabą funkcjonalnośc:diabloti: Co za problem z zginaniem po co zginać jest wiele sposobów przyczepienia numerka bez zginania (np.ładne srebrne klamry). A toz taki problem ze klamry są równie mało funkcjonalne. Gdy sie wystawia kilka psow, to raczej watpie zebym myslala wtedy o wycinaniu i składaniu numerków, albo przypinaniu co chwile innego do klamry bo kilka naraz wyglada beznadziejnie. Wole miec na ramieniu na gumce badz w opasce i sie nie przejmowac.A co najważniejsze łatwiej zmieniać. No i ma sie gdzie grzebien zaczepić. Pozatym jak już są takie ładne to w koncu szkoda je niszczyć co nie?? Rozumiem doskonale ze organizatorzy chcą jak najlepiej:) ale czasami piekno estetyka przykrywa funkcjonalność. No i ja rozumiem ze kazdy wystawca dostanie brożke z napisem WDS POZNAN no żeby te numerki poprzypinać.:evil_lol: Quote
Yoko Ono Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 sirion napisał(a):Czy ktoś ma bezpośredni kontakt z Yoko Ono ? Niech jej powie, żeby natychmiast przeczytała priva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwaga, Uwaga, chciałam bardzo serdecznie podziękować:calus: :modla: :modla: Sirion:loveu: :B-fly: za to, że pomogła mi znaleźć nocleg na wystawę:multi: , Dziękuję również wszystkim którzy chcieli mi pomóc, wiedziałam że na dogomaniaków można liczyć, jesteście super:cool2: . :terazpol: :smilecol: :loveu: Pozdrawiam, Monika Quote
Basik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Hej1 Ja sie "przejezyczyłam" nie chodziło mi o stawki, tylko o ilości psów w klasach:) Czyli na to można liczyc. Czy ktoś wie kiedy sie ukażą w necie? Quote
Gonia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cofnij się pare stronek,było o tym parokrotnie pisane;) Quote
Nesuniaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wracając do pociągów, powiedzcie mi jak to jest z pośpiesznymi. Można wykupic sobie miejscówke? Czy już można wykupywać bilety czy to jeszcze za wcześnie? Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Wracając do pociągów, powiedzcie mi jak to jest z pośpiesznymi. Można wykupic sobie miejscówke? Czy już można wykupywać bilety czy to jeszcze za wcześnie? podpisuję się pod pytaniem Quote
flashka-g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 w pośpiesznych niestety nie ma miejscówek..ja tez takim jade. Quote
Nesuniaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Yyyy to boje się pomyśleć co to będzie się działo jak ja w środe wieczorem zamierzam pociagiem jechać:/ Ile wcześniej można bilety wykupić? Quote
aga_ostaszewska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nie wiem jak sie z pociagami z innych miejsc polski niz z wawy... Ja kupilam tzw. super bilet. Obowiazyje on na niektore tylko pociagi... w srode obopwiazuje na wszystkie pociagi od IC przez TLK... kosztuje 37 zl (nie jest to bilet studencki, tylko normalna cena) + 15 zl za psiaka. Mam normalna miejscowke... nawet moglam wybrac gdzie dokladnie chce siedziec ;) Bilety radze juz kupowac! Quote
aga_ostaszewska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Ile wcześniej można bilety wykupić? Mozna nawet na 60 dni wczesniej ;) Quote
Irviers Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nie wiem jak sie z pociagami z innych miejsc polski niz z wawy... Ja kupilam tzw. super bilet. Obowiazyje on na niektore tylko pociagi... w srode obopwiazuje na wszystkie pociagi od IC przez TLK... kosztuje 37 zl (nie jest to bilet studencki, tylko normalna cena) + 15 zl za psiaka. Mam normalna miejscowke... nawet moglam wybrac gdzie dokladnie chce siedziec ;-) Bilety radze juz kupowac! Aga a wiesz moze jak to jest w przypadku podrózy z przesiadkami? bo np z Krakowa do Poznania ma połaczenie InterCity ale z jedną przesiadką do Expressu... jak wtedy jest z biletem? Wystarczy ze kupie jeden Superbilet i doajde z Krkaowa do Poznania? czy musz kupic na intercity i na expres osobno, dwa bilety? Quote
flashka-g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Yyyy to boje się pomyśleć co to będzie się działo jak ja w środe wieczorem zamierzam pociagiem jechać:/ Ile wcześniej można bilety wykupić? ja tez jade w srode popoludniu..w sumie zastanawiam sie czy nie odpuscic sobie wykladow i rano pojechac, mysle ze beda mniej zawalone pociagi wtedy. Quote
aga_ostaszewska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Aga a wiesz moze jak to jest w przypadku podrózy z przesiadkami? bo np z Krakowa do Poznania ma połaczenie InterCity ale z jedną przesiadką do Expressu... jak wtedy jest z biletem? Wystarczy ze kupie jeden Superbilet i doajde z Krkaowa do Poznania? czy musz kupic na intercity i na expres osobno, dwa bilety? Wiesz, nie wiem dokladnie jak to jest... kiedys bylo jakos tak, ze mozna bylo na jednym bilecie jechac z przesiadka... ale tego na bank musisz sie dowiedziec. Nie ma naprawde z Krakowa ani jednego bezposredniego pociagu... na stronce www.pkp.pl znalazlam polaczenia pospiesznym bez przesiadek. Sprawdz... Quote
bety Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam! Mam pytanie do kogoś kto ma pewne informacje organizacyjne - O której godzinie jest zaplanowane rozpoczęcie konkurencji finałowych w czwartek? Jadę na światówkę jako widz i nie wiem na którą godzinę mam brać powrotny bilet pkp - chciałabym zostać do końca i jednocześnie mieć zapewniony spokojny powrót do domu. Baaaardzo proszę o odpowiedź nawet o przybliżoną godzinę. :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja cos kiedys gdzies wyczytałam ze finały nawet do 20 moga trwac. Quote
Lambi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A czy ktoś się orientuje w której hali i na którym mringu będa zawody obedience i w jakich godzinach?? :lol: Quote
$andwich Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Yoko Ono, fajnie, że już znalazłaś sobie nocleg, bo ja wiele bym Ci nie pomogła, bo będę nocowała u znajomej. A co Wy tak panikujecie z tymi pociągami? Na pospieszne nie ma rezerwacji, a biletów sprzedają tyle, ilu jest na nie chętnych, więc po co kupować wcześniej? Quote
bajadera Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No dostałam numery. Już byłam w strachu ! 9631, 9638, 9652, 9657 Quote
sylrwia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nitor-Nivalis napisałam maila, daj znać co z tym fantem:-? Quote
MichalMi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Niestety przekombinowałem trochę z rezerwacją i dziś musiałem wymienić bilet. W pociągu którym teraz będę jechał z Wawy (czwartek 16 z minutami) Super Bilety zostały tylko na pierwszą klasę, lub miejsca rozrzucone po całym pociągu- z założenia odpada ;) Więc jeżeli ktoś chce skorzystać z tej promocji, to lepiej się pośpieszyć :) Aha, są jeszcze pojedyńcze miejsca w hotelach. Quote
Recommended Posts