Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Dokładnie, wyglądają ślicznie, ale jak ktoś ma np. indyfikator na numerek, to już nie za bardzo go tam włoży ;)

może i włozy ale niezle sie z tym pobawi:roll:

To niech nie wkłada.
Światowa jest raz w roku i tyle.
Pzdr.

moze i raz na sto lat, ale mysle ze nie tylko ja bede narzekac na ich słabą funkcjonalnośc:diabloti:

Co za problem z zginaniem po co zginać jest wiele sposobów przyczepienia numerka bez zginania (np.ładne srebrne klamry).

A toz taki problem ze klamry są równie mało funkcjonalne.

Gdy sie wystawia kilka psow, to raczej watpie zebym myslala wtedy o wycinaniu i składaniu numerków, albo przypinaniu co chwile innego do klamry bo kilka naraz wyglada beznadziejnie. Wole miec na ramieniu na gumce badz w opasce i sie nie przejmowac.A co najważniejsze łatwiej zmieniać. No i ma sie gdzie grzebien zaczepić. Pozatym jak już są takie ładne to w koncu szkoda je niszczyć co nie?? Rozumiem doskonale ze organizatorzy chcą jak najlepiej:) ale czasami piekno estetyka przykrywa funkcjonalność.

No i ja rozumiem ze kazdy wystawca dostanie brożke z napisem WDS POZNAN no żeby te numerki poprzypinać.:evil_lol:

Posted

sirion napisał(a):
Czy ktoś ma bezpośredni kontakt z Yoko Ono ? Niech jej powie, żeby natychmiast przeczytała priva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwaga, Uwaga, chciałam bardzo serdecznie podziękować:calus: :modla: :modla: Sirion:loveu: :B-fly: za to, że pomogła mi znaleźć nocleg na wystawę:multi: ,
Dziękuję również wszystkim którzy chcieli mi pomóc, wiedziałam że na dogomaniaków można liczyć, jesteście super:cool2: . :terazpol: :smilecol: :loveu:
Pozdrawiam,
Monika

Posted

Hej1 Ja sie "przejezyczyłam" nie chodziło mi o stawki, tylko o ilości psów w klasach:) Czyli na to można liczyc. Czy ktoś wie kiedy sie ukażą w necie?

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Wracając do pociągów, powiedzcie mi jak to jest z pośpiesznymi. Można wykupic sobie miejscówke? Czy już można wykupywać bilety czy to jeszcze za wcześnie?

podpisuję się pod pytaniem

Posted

Nie wiem jak sie z pociagami z innych miejsc polski niz z wawy... Ja kupilam tzw. super bilet. Obowiazyje on na niektore tylko pociagi... w srode obopwiazuje na wszystkie pociagi od IC przez TLK... kosztuje 37 zl (nie jest to bilet studencki, tylko normalna cena) + 15 zl za psiaka. Mam normalna miejscowke... nawet moglam wybrac gdzie dokladnie chce siedziec ;) Bilety radze juz kupowac!

Posted

Nie wiem jak sie z pociagami z innych miejsc polski niz z wawy... Ja kupilam tzw. super bilet. Obowiazyje on na niektore tylko pociagi... w srode obopwiazuje na wszystkie pociagi od IC przez TLK... kosztuje 37 zl (nie jest to bilet studencki, tylko normalna cena) + 15 zl za psiaka. Mam normalna miejscowke... nawet moglam wybrac gdzie dokladnie chce siedziec ;-) Bilety radze juz kupowac!

Aga a wiesz moze jak to jest w przypadku podrózy z przesiadkami? bo np z Krakowa do Poznania ma połaczenie InterCity ale z jedną przesiadką do Expressu... jak wtedy jest z biletem? Wystarczy ze kupie jeden Superbilet i doajde z Krkaowa do Poznania? czy musz kupic na intercity i na expres osobno, dwa bilety?

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Yyyy to boje się pomyśleć co to będzie się działo jak ja w środe wieczorem zamierzam pociagiem jechać:/

Ile wcześniej można bilety wykupić?

ja tez jade w srode popoludniu..w sumie zastanawiam sie czy nie odpuscic sobie wykladow i rano pojechac, mysle ze beda mniej zawalone pociagi wtedy.

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Aga a wiesz moze jak to jest w przypadku podrózy z przesiadkami? bo np z Krakowa do Poznania ma połaczenie InterCity ale z jedną przesiadką do Expressu... jak wtedy jest z biletem? Wystarczy ze kupie jeden Superbilet i doajde z Krkaowa do Poznania? czy musz kupic na intercity i na expres osobno, dwa bilety?

Wiesz, nie wiem dokladnie jak to jest... kiedys bylo jakos tak, ze mozna bylo na jednym bilecie jechac z przesiadka... ale tego na bank musisz sie dowiedziec.
Nie ma naprawde z Krakowa ani jednego bezposredniego pociagu... na stronce www.pkp.pl znalazlam polaczenia pospiesznym bez przesiadek. Sprawdz...

Posted

Witam! Mam pytanie do kogoś kto ma pewne informacje organizacyjne - O której godzinie jest zaplanowane rozpoczęcie konkurencji finałowych w czwartek? Jadę na światówkę jako widz i nie wiem na którą godzinę mam brać powrotny bilet pkp - chciałabym zostać do końca i jednocześnie mieć zapewniony spokojny powrót do domu. Baaaardzo proszę o odpowiedź nawet o przybliżoną godzinę. :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Yoko Ono, fajnie, że już znalazłaś sobie nocleg, bo ja wiele bym Ci nie pomogła, bo będę nocowała u znajomej.

A co Wy tak panikujecie z tymi pociągami? Na pospieszne nie ma rezerwacji, a biletów sprzedają tyle, ilu jest na nie chętnych, więc po co kupować wcześniej?

Posted

Niestety przekombinowałem trochę z rezerwacją i dziś musiałem wymienić bilet. W pociągu którym teraz będę jechał z Wawy (czwartek 16 z minutami) Super Bilety zostały tylko na pierwszą klasę, lub miejsca rozrzucone po całym pociągu- z założenia odpada ;) Więc jeżeli ktoś chce skorzystać z tej promocji, to lepiej się pośpieszyć :)

Aha, są jeszcze pojedyńcze miejsca w hotelach.